Az Egészségügyi Világszervezet vezetője, Dr. Tedros Adhanom Gebreyesus az Etiópiát 1991-2018 között uraló Tigray Népek Felszabadítási Frontja ("TPLF") gengsztermaffia egyik vezető kapitánya volt.

Ez idő alatt egészségügyi és külügyminiszterként is szolgált, és ezzel bebetonozta, hogy az elmúlt 30 év egyik, ha nem a legkorruptabb, legbrutálisabb és legvérengzőbb rezsimjének belső köréhez tartozik.

A WHO gengszter vezetője

Thomas Mountain, a The Nigerian Voice 2020. április 15-i számában jelent meg.

2007-től a 2018-as etiópiai békés forradalomig Dr. Tedros bűnrészes volt a TPLF által az ogadeni szomáliai nép ellen elkövetett népirtásban a régióba irányuló élelmiszer- és gyógyszerblokáddal. Részt vett a Vöröskereszt és az Orvosok Határok Nélkül kiutasításában az Ogadenből egy sor kolerajárvány idején, és a szomáliai ogadeniek gyógyszerellátásának megtagadásában való közreműködésével felügyelte, hogy megszámlálhatatlanul sok ezren haltak meg egy sor történelmi aszály, éhínség és járvány idején.

Dr. Tedros nem csak eltussolta a kolerajárványokat, hanem bűnrészes volt az érintettek orvosi blokádjában.

 

 

És ez a gengszter ma a WHO vezetője? Hogy a fenébe történhetett ez? Deja Vu Anthony Lake, a CIA és az UNICEF?

2016-ban forradalmi helyzet alakult ki Etiópiában, a TPLF maffia napjai egyértelműen meg voltak számlálva. Dr. Tedros olvasta az írást a falon, és "elérhetővé" tette magát, hogy az ENSZ-ben a Pax Americana érdekeit szolgálja. Mivel az USA a WHO fő támogatója, a CIA általi átvilágítása a WHO vezetőjének elengedhetetlen volt. Mivel a népirtás felügyelete révén bizonyította alkalmasságát a munkára, kiválóan alkalmasnak bizonyult, és a Trump-rezsim első napjaiban, 2017-ben a süllyedő addisz-abebai hajóról Svájcba és az ENSZ zsíros fizetéseibe költözött.

Ma egy 100 éves globális influenzajárvány tombolásával találja magát a forró székben. Majdnem három évig hallgatott arról, hogy a WHO-nál szinte egyáltalán nem készültek fel arra, amire számos testület figyelmeztetett, hogy elkerülhetetlen, egy rendkívül fertőző és halálos vírus gyorsan terjed a világon. Hol voltak a védőfelszerelések készletei, amelyeket a közegészségügyi szakemberek többször is kértek? Hol voltak az orvosi felszerelések készletei? Hol voltak a tesztkészletek, amelyekről a nagyra becsült orvosok sürgősen beszéltek?

Hol volt Dr. Tedros? Sajtókonferenciákat tartott az ügy sürgősségének kifejezésére? A szakmai kollégái által megjósolt lehetséges katasztrófa miatt kiáltott fel?

Dr. Tedros hiányzott a cselekvésből, hogy egyszerűen fogalmazzak, a hallgatása süket fülekre talált, csakúgy, mint a hallgatása, amikor az egykor marxista leninista Hoxha-ista TPLF maffia "elvtársai" Etiópiában blokkolták az orvostudományt egy kolerajárvány idején.

A felkészületlenség válságkezeléshez vezet, és Dr. Adhanom "elismeri, hogy hibákat követett el" a vezetés eme kudarca miatt a globális válsággal szemben. De akkor mit is várhatnánk valakitől, aki az ogadeni tömeggyilkosságokban való bűnrészességgel tette magát bűnrészessé?

 

 

Miért támogatják a britek a TPLF-et?

"A rekord egyértelmű" - tweetelte Mountain a múlt héten - "hallgassa meg ezt az interjút, ahol leírtam, hogy a TPLF terroristák majdnem sikeres puccsát eritreai harcosok akadályozták meg. Az ezt állítólag leleplező etióp "szakértők" nem vették a fáradságot, hogy megnézzék a BroMakonnen show-t? Vagy hallgatták az Eritrea Hangját?"

Hegyi tweetjében a Menelik Televízió 2-nek adott interjút linkelte az Afrika szarván kialakult politikai válságról és az USA stratégiai baklövéséről. Az interjú során Mountain azt mondta:

[időbélyeg 49:15] "Úgy gondolom, hogy az egyik kulcsszereplő ebben az egészben, én 'Tedros, a terrorista' néven emlegetem, Tedros Adhanom Gebreyesus, a WHO vezetője. Ő az utolsó nagy játékos a TPLF-ből. Egészségügyi miniszter volt. Külügyminiszter volt. Nagyon közel állt Meles Zenawihoz [a TPLF vezetője], és most ő a WHO - az Egészségügyi Világszervezet - vezetője.

 

"Most az Egészségügyi Világszervezet fő támogatója az Egyesült Államok. Más szóval, a CIA választja ki, hogy ki legyen a WHO vezetője, és ők választották 'Tedros a terroristát'. Miért? Mert aktív szerepet játszott az ogadeni népirtásban.

"Nos, Ogadenben 2007 végétől egészen Abiy [Abiy Ahmed Ali etióp miniszterelnök] 2018-as hatalomra kerüléséig teljes élelmiszer- és egészségügyi segélyblokád volt. A területet, azt a régiót körülzárták, és nem engedtek be élelmiszert és gyógyszert az országba. És mindezt egy olyan aszály- és éhínségsorozat alatt, amelyre nem volt példa az Ogaden történetében. Az emberek éheztek, és nem csak az élelmiszer- és orvosi segélyeket zárták le, hanem valójában halálosztagokat küldtek oda a felkelés elleni harcban, és még rosszabbá tették az életet."

Menelik Televízió 2: Fókuszban Afrika, A politikai válság Afrika szarván és az USA stratégiai baklövése, 2021. december 21. (96 perc)

https://pokolafoldon.hu/blog/leleplezodott-a-who-gengszter-diktatora-dr-tedros-a-terrorista-adhanom-gebreyesus