Már régóta - több évtizede - meggyűlt a bajom a cenzorokkal és a korrupt médiával, de az elmúlt két és fél évben kicsit felforrósodott a helyzet.

Ez idő alatt a mainstream média nagy része - televízió és újságok - támadott. Rágalmaztak az interneten - főként az összeesküvőkkel és az összeesküvőknek dolgozó nagy, befolyásos oldalak, de a trollok egy kis serege is, akiket kétségtelenül a biztonsági szolgálatok és a gyógyszergyártó cégek béreltek fel, és kitiltott a YouTube - amely több mint 100 videót törölt, és még azt is megtiltotta, hogy egyáltalán hozzáférjek vagy használjam a YouTube-ot -, és minden általam ismert közösségi médium kitiltott. 2020 elején, amikor megpróbáltam csatlakozni a Facebookhoz, azt mondták, hogy veszélyt jelentek a közösségükre, bár én személy szerint úgy gondoltam volna, hogy Mark Zuckerberg sokkal nagyobb veszélyt jelent a "közösségükre", mint amekkora egy öregember egy székben valaha is lehet.

Még a Royal Society of Artsból is kizártak, mert ki mertem mondani az igazságot - amit persze a különböző kormányok és a BBC kétségkívül szívből helytelenítettek. És a nevemben mindenütt hamis oldalak jelentek meg.

És betiltották a könyveimet balra, jobbra és középre.

A "Covid-19" című könyvemet: A hazugságok leleplezése" című könyvem végre megjelent a Korsgaard Kiadónál. Nem árulom el, hol van a kiadó székhelye - nem akarom megkönnyíteni az összeesküvők dolgát -, de nem az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban vagy az európai kontinensen.

Az összeesküvők mindent, amit teszek, rosszindulatúan figyelnek. Amikor a Korsgaard Kiadó nemrégiben kiadta a `Covid-19: The Greatest Hoax in History" (A történelem legnagyobb átverése) címmel a kiadó néhány órán belül megszüntette a PayPal-számláját. Egy másik számlát hoztak létre egy másik pénzügyi cégnél. Ezt is majdnem ugyanilyen gyorsan zárolták. De ők még mindig működnek!

 

 

A vadonatúj könyvem, amelynek címe: "Covid-19: Exposing the Lies' (A hazugságok leleplezése) címmel, tartalmazza a 2021 januárja és 2021 májusa között készült összes videóm átiratát, a The Light újságban és máshol megjelent cikkekkel együtt. Sok videót egyenként letiltott és törölt a YouTube. Később a YouTube betiltotta a csatornámat, és egyedülálló módon megtiltotta, hogy újra csatornám legyen, vagy akár csak hozzáférjek más videókhoz a YouTube-on. (Őszintén szólva nem nagyon bántam, hogy kitiltottak a YouTube használatából, mivel nem ismerek senkit az Ellenállás vagy az Igazság mozgalomból, akinek még mindig van ott csatornája.)

A könyvben található átiratok részletesen leírják a covid-19 oltások veszélyeit és a betegeket fenyegető nagyon is valós veszélyeket.

Vannak átiratos cikkek, amelyek elmagyarázzák, hogy a zárlatok csak 2020-ban 91 000 embert öltek meg az Egyesült Királyságban, cikkek, amelyek megdöbbentő tényeket közölnek a covidról és az influenzáról, és rámutatnak, hogy a PCR-teszt miért használhatatlan. Vannak átiratok a szociális hitelezés borzalmairól és arról, hogy miért felejtik el szándékosan az időseket.

Mindezek 2021 első hat hónapjában jelentek meg, de még mindig érvényesek, és megmutatják, hogy az összeesküvők milyen régóta tudnak a covid oltás veszélyeiről, és milyen sikeresen károsították és ölték meg az ártatlanokat, a naivakat és a félelmeteseket.


Ha szeretné megvásárolni a "Covid-19 hazugságok leleplezése" című könyvet, az alábbi linken közvetlenül a kiadó honlapjára juthat.

https://korsgaardpublishing.com/portfolio/exposing-lies/