2020 márciusában nyilvánvalóvá vált, hogy kormányunk célja, hogy minél több idős embert meggyilkoljon, amennyit csak megúszhat.

És most ez újra kezdődik. Az Egyesült Királyság orvosai ismét azt az utasítást kapták, hogy az időseket még több mérgező gyógyszerrel oltsák be: a covid-19 oltással.

Dr. Vernon Coleman

2020 márciusában nyilvánvalóvá vált, hogy kormányunk célja az volt, hogy annyi idős embert gyilkoljon meg, amennyit csak tud. Akkor mutattam rá, hogy a világ minden táján a polgárok háborúban állnak a saját kormányukkal.

A kormányok mindenütt megbüntették az időseket azért, mert idősek voltak, és mert pénzügyi és társadalmi kellemetlenséget jelentettek egy új világrendben, amely a technológiának, a szellemi terrorizmusnak és az emberiség megrontásának szentelte magát.

A hivatalos politika az volt, hogy az időseket megfosztották az orvosi ellátástól, megtagadták tőlük az ételt és italt, valamint szeretteik társaságát, és csendben tartották őket, végül pedig benzodiazepin és morfiumszármazék mérgező koktéljával megölték őket.

A hivatalosan támogatott és védett kampány hatalmas siker volt. Ez egy jóváhagyott, globális népirtás volt - az a fajta gonoszság, amelyet az újságírók régen lelepleztek, amikor még törődtek az igazsággal és a tisztességgel.

Ma természetesen a mainstream média újságírói csak azt írják, amit mondanak nekik, hogy írják le. Ők nem többek, mint propagandisták, akik hazugságokkal etetik a nyilvánosságot, amelyeket a fizetésüket fizető kormányok hagytak jóvá.

 

 

És így a népirtás észrevétlen maradt a műsorszolgáltatók és az újságírók számára.

Senkit sem érdekelt az újságírásban vagy az egészségügyi szakmákban, mert azért fizették őket, hogy ne érdekelje őket. És túlságosan féltek a következményektől (az elkerülhetetlen démonizálástól) ahhoz, hogy az igazságra gondolni merjenek - nemhogy megosztani azt.

Az idősek közül néhányan persze túlélték. Ezrek haltak meg. De néhányan túlélték.

Az összeesküvőknek erre is volt válaszuk.

Megvesztegették az orvosokat (hatalmas honoráriummal), hogy mindenkinek, de különösen az időseknek adjanak be egy mérgező gyógyszert, amelyről tudták, hogy káros és gyakran halálos.

És így, a lelkét eladott egészségügyi szakma segítségével folytatódott az idősek selejtezése.

És most újra kezdődik.

Az orvosok ismét azt a parancsot kapták, hogy az időseket még több mérgező gyógyszerrel, a covid-19 oltással oltsák be.

És megteszik ezt, mert elvesztették minden becsületüket, tiszteletüket, tisztességüket és szakmai önbecsülésüket.

Az orvosok, amilyen szégyentelenek és tudatlanok, természetesen nem maguk fogják beadni az oltást.

Ha az ember 26 órás hetet dolgozik (mint most az átlagos háziorvos), és ennek nagy részét űrlapok kitöltésével és egy internetes orvosi szolgálatnak való másodállással tölti, akkor nincs ideje arra, hogy a betegeket lássa, nemhogy tűket szúrjon a karjukba.

Így aztán az ápolókat, így vagy úgy, de meg fogják rendelni a szurkálásra. Az orvosok pedig arra szorítkoznak majd, hogy ellenőrizzék, hogy a megfelelő összegű készpénzt befizették-e a bankszámlájukra.

 

 

És a gondozóházi mészárlás második fordulója megkezdődik.

Fáradtnak, nagyon öregnek, kétségbeesettnek és kétségbeesetten szégyellem magam a világ miatt, amelyet úgy tűnik, hogy mi teremtettünk.

A kollaboránsok, azok az emberek, akik nem mondanak semmit, akik nem szólalnak meg, természetesen hibásak. Az összeesküvők mindezt nem tudnák megtenni engedelmes lakosság nélkül.

Ne hallgassanak!

Ne mondjanak semmit.

Ha ismer valakit, akit ápolási otthonban tartanak, győződjön meg róla, hogy pontosan tudja, milyen gyógyszert fognak neki adni.

Az orvosok és az ápolók nem fogják elmondani nekik a lehetséges mellékhatásokat (rövid, közép- és hosszú távú), bár erre törvényi kötelezettségük van. A köztük lévő idióták még mindig ragaszkodnak ahhoz, hogy az oltások teljesen biztonságosak, és nem látnak összefüggést azzal a ténnyel, hogy még mindig küzdenek a "hirtelen felnőttkori halál szindróma" nevű rejtélyes betegség magyarázatának megtalálásával.

Győződjön meg róla, hogy az összes ismerős öreg ember tudja, hogy nem csak a kormány gyűlöli őket: az orvosuk most már nem lát bennük mást, mint egy gyors "kerching"-et a rendelő pénztárgépén.

Ha önök nem terjesztik az igazságot, senki más nem fogja.

Mint egy modern kori Atlasz, a jövő a te válladon nyugszik.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-idosotthoni-meszarlas-visszaterese