A Covid19 "vakcinák" nem működnek. Ezt már beismerték, és most komolyan azt akarják mondani, hogy ez tulajdonképpen jó dolog.

Hogy mit jelent valójában a "működik", amikor a világjárványod nem más, mint értelmetlen pozitív tesztek hullámai és a "halál oka" jelentésének mennyire szűkszavú megváltoztatása, az egy másik vita egy másik alkalommal.

Valójában az, hogy vajon valaha is működniük kellett-e, mire szolgálnak valójában, és miért kell az intézménynek ennyire erőltetnie őket, érdekes kérdés egy jövőbeli cikk számára.

Egyelőre szorítkozzunk a Big Pharma kinyilvánított szándékára: A "vakcinák" állítólag a "Covid19" terjedésének megállítására szolgálnak. Nem ezt teszik.

A "vakcinák" még a hagyományos definíció szerint sem valódi vakcinák. A "beoltott" emberek továbbra is megfertőződnek, és továbbra is továbbadhatják a fertőzést más embereknek.

Az ilyen fertőzéseket "áttöréses eseteknek" nevezik, és létezésük a médiában már megszokottá vált.

Először nem léteztek, aztán léteztek, de ritkák voltak, aztán nem voltak olyan ritkák, de enyhék voltak... és most már nem csak enyhék, hanem valójában jó dolog... a "szuperimmunitás" miatt.

Így van, az oltás utáni megbetegedés valójában jót tesz az embernek, egy nemrégiben készült tanulmány szerint, amelyről jelenleg faltól falig cikkezik a sajtó.

Úgy tűnik, egy kutatócsoport, amely olyan emberek vérét vizsgálta, akik áttörő fertőzéseken estek át, azt találta, hogy [kiemelésünk]:

 

a Covid kétszeri oltás utáni áttörő fertőzései során akár 1000 százalékkal hatékonyabb és bőségesebb antitestek fejlődtek ki, egyfajta "szuperimmunitást" létrehozva,

Egy. Ezer. Százalék. Ez nagyon sok százalék. Tízszer annyi százalék, mint a szokásos. Hatalmas, lenyűgöző, tudományos hangzású számok.

Tehát kiderült, hogy ha megkapod a dupla döfést, de mégis megbetegszel, az nem annak a jele, hogy csak átvertek egy kísérleti génterápiával, ami nem azt teszi, amit állít.

Ez nem annak a jele, hogy az egész narratíva csak egy konstrukció, amely arra épül, hogy egy hibás teszt segítségével új nevet adnak a szokásos megfázás és influenza tüneteinek.

És ez határozottan nem azt jelenti, hogy a vakcinák nem működnek... azt jelenti, hogy szuper-szuper-mega-mega működnek, és alapvetően sebezhetetlenek vagyunk.

...hacsak nem jön egy új variáns, amely esetben be kell oltani magunkat. Vagy kettőt. Mert bár az 1000%-os immunitás soknak hangzik... nem lenne 2000%-os immunitás még jobb?

Kevesebb, mint tizenkét hónap alatt a "a vakcina működik" és "a vakcina nem működik... és ez jó dolog" között tettünk egy nagy kört.

Ezen a ponton már csak nevetni lehet.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/szuper-immunitas-pandemia-osszeomlik-onparodiava