De vajon a 3. világháború kirobbantása előtt nukleáris robbanás következik be?

Sokféle cikket olvasok és videókat nézek az orosz/ukrán helyzetről, és a többségük Oroszország ellen van, főleg az európai források. Az amerikai források és a Fehér Ház diplomatikusabban nyilatkoznak. De az európaiak egyenesen harciasak az Oroszországgal kapcsolatos nézeteikben. Ahogyan beszélnek, azt hihetnénk, hogy Putyin Hitler reinkarnációja, és hogy már végigvonult Európán, és Párizs, Berlin és London küszöbén áll.

Nyilvánvaló, hogy a szocialista politikusoknak Európa-szerte hátsó szándékuk van Putyin becsmérlésével és a háborúra való felhívással. Ők maguk is hadseregeket akarnak Moszkva felé indítani, hogy saját tulajdonosi céljaik érdekében megkezdjék az ázsiai kontinens meghódítását.

Nem vagyok benne biztos, hogy van gyógyír a kapzsiságnak erre a szintjére. Nyilvánvaló, hogy az európai és az amerikai globalistáknak az a tervük, hogy átvegyék Oroszország feletti hatalmat. Ha nem tesznek ellene valamit, akkor a terveik tovább fognak nőni és gennyesedni, mint egy rákos daganat, amíg el nem jön az a nap, amikor talán nem lesz olyan erő a Földön, amely képes lenne megállítani őket. Nagyon közel vagyunk ehhez az időhöz, de van egy olyan lehetőség, amely még mindig hatalmas változást hozhat.

Nehéz megmondani, hogy Putyin mit fog legközelebb tenni, vagy hogy milyen messzire fog elmenni, hogy megvédje nemzetét a közelgő támadástól. Azt gondoltam volna, hogy más alternatívákkal is élni fog, és távolságot tart Kínától és Észak-Koreától is. De úgy tűnik, hogy az orosz vezetők úgy döntöttek, hogy most össze kell fogniuk Kínával, hogy legyen esélyük a Nyugattal szemben fellépni.

Nem értek egyet azzal a lehetőséggel, amit választott, de az, hogy ebbe az irányba ment, azt mutatja számomra, hogy eléggé elkeseredett, és minden szükséges eszközt bevet, hogy megvédje nemzetét. Ha ez igaz, akkor ez drámaian megváltoztatja a dolgokat.

 

Ha Putyin arra a következtetésre jutott, hogy a Nyugat teljes mértékben elszánt arra, hogy Moszkva felé vonuljon, kezdve az orosz határra telepített rakétákkal, akkor lehet, hogy valóban élni fog a katonai opcióval, és átveszi az uralmat Ukrajna felett. Lehet, hogy úgy gondolja, nincs más választása. Lehet, hogy úgy érzi, hogy a NATO-val és az európaiakkal ebben a kérdésben már nem lehet tárgyalni, és ők mindenáron Moszkva felé akarnak vonulni, függetlenül attól, hogy ő mit tesz. Ez azt is jelentheti, hogy arra a következtetésre jutott, hogy semmilyen megbékélés nem fog működni, és hogy a Nyugat már hadat üzent Oroszországnak.

Egyes kutatók még mindig úgy érzik, hogy Putyin előnyben van, mert nála vannak a gázvezeték "kártyái", amelyeket nyomásgyakorlásra használhat. De az Európából hallott oroszellenes politikai retorikából ítélve nem hiszem, hogy ezek a gázvezetékek befolyásolnák azt, amit gondolnak vagy akarnak. És hajlandóak hagyni, hogy az embereik télen fűtés nélkül maradjanak, hogy háborút indíthassanak Oroszország ellen.

Ha végül kitör egy háború a Nyugat és Oroszország között, az USA azonnal háborús helyzetbe kerül, és függetlenül attól, hogy kinek van igaza vagy nincs igaza egy háborúban, a polgárok azok, akik szenvedni fognak. Ezen a ponton a "mi lett volna, ha" és "ha csak", valamint a "ki a hibás" vitája már felesleges. Mindenki számára a túlélésről lesz szó, és naponta rettegni fognak, mivel gyakran pillantanak az elsötétülő égre, és azon tűnődnek, hogy mikor fognak atomrakéták a fejükre hullani. Ez lesz az új normális helyzet, amellyel mindannyiunknak szembe kell néznie - akár a múltban figyelembe vettük a kockázatot, akár nem.

Néhány hónappal ezelőtt Putyin megemlítette Ukrajnának, hogy ha nem hagyják abba a támadó akciókat, akkor átvonul Ukrajnán, és több belvárostól és egy általa említett folyótól tisztán elfoglalja a területet. A térképen megnézve, ez egy olyan terület volt, amely az ország teljes 25%-33%-át elfoglalná. És az orosz csapatokat 100 kilométerre Kijevtől, az ország fővárosától helyezné el. Azóta Oroszország és Fehéroroszország csapatokat küldött nagy számban Ukrajna északi szélére, ami még közelebb van Kijevhez. Ez elgondolkodtatja az embert, hogy Oroszországnak nem lenne-e ugyanolyan könnyű elfoglalnia az egész országot, mintha megállna Kijev előtt.

Ha Putyin és tanácsadói arra a következtetésre jutottak, hogy bármit is tesznek, a NATO végül atomfegyverekkel fogja fenyegetni Moszkvát a határon, akkor talán Ukrajna elfoglalása az egyetlen válasz Oroszország védelmére. Talán arra a következtetésre jutottak, hogy egy erős hadsereggel rendelkezni - de soha nem használni azt - ugyanaz, mintha egyáltalán nem lenne hadseregünk. Ha képesek érvényesíteni a területi imperatívuszukat, akkor milyen érvényes kifogásuk van arra, hogy ne védjék meg a nemzetet?

 

Ez az, ami engem jelenleg aggaszt, és mivel a globalisták nagyon jól ismerik saját hosszú távú szándékaikat, talán arra a következtetésre is jutottak, hogy Putyin és tanácsadói átlátnak a szitán, és rájönnek, hogy Putyin számára az Ukrajnáért folytatott háború az egyetlen lépés, ami maradt.
Úgy gondolkodnak és úgy cselekszenek, mint a bűnözők. Már ismerik gonosz szándékaikat, hogy meghódítsák Oroszországot a természeti erőforrásaiért és a jövőbeli növekedésért és gazdagságért.

Ez olyan, mintha egy arannyal és ezüsttel teli kastély előtt ülnének, és tudják, hogy a tulajdonosok felfegyverkeztek, és meg fogják védeni a tulajdonukat. Tehát a tolvajok - a globalisták - a kastély előtt összegyűjtik az összes tolvajtársukat és felfegyverzik őket, majd beszédeket tartanak nekik, hogy törjenek be a kastélyba, mert a tulajdonosok rossz emberek. És, ha nem törnek be a kúriába és nem veszik el a vagyont, hogy a tulajdonosok úgyis kijönnek és ellopják azt a keveset, amije a városlakóknak van.

Amit most hallunk ezektől a politikai tolvajoktól, azok jól megszervezett beszédek, amelyekkel a tömegeket arra akarják buzdítani, hogy törjenek be a kastélyba, mert bármelyik pillanatban a tulajdonosok belovagolhatnak a városba, és megölik, kirabolják és kifosztják a helyi várost. Ezt szajkózza a hazug fősodratú média, miközben a tolvajok összegyűjtik a seregeiket, hogy harcoljanak az Ukrajnába való közelgő invázió ellen. Ha mindkét fél tudja, hogy mi forog kockán, és már háborút is hirdettek, akkor biztosan küszöbön áll a katonai összecsapás.

Sajnos, ebben az ingatag helyzetben ez a regionális háború könnyen nukleáris fegyverletétellé eszkalálódhat. Ez nem túlzás, hanem a valóság. Ha Putyin és az oroszok arra a következtetésre jutottak, hogy a háború nem csak valószínű, hanem biztos, akkor már arra a következtetésre juthatott, hogy a győzelemhez minden előnyét ki kell használnia, és inkább előbb kell támadnia, mint később. Valójában Putyin saját szavaiból jól ismert, hogy fiatalon megtanulta: "Ha a városban verekedni akartak a zsarnokokkal, jobb, ha előbb ütsz, így van esélyed a győzelemre".

Ráadásul, ha a globalista "agytrösztök" tisztviselői is úgy ítélték meg, hogy Putyin inkább cselekszik, mint vár, akkor készek arra is, hogy megtorlásként is cselekedjenek a győzelem érdekében. Ezt a fajta mentalitást és a nukleáris konfrontációra való felkészülést a hadsereg évtizedekig tárgyalta. E veszély, a könnyen háborúhoz vezető eszkalálódó helyzet miatt döntöttek úgy a vezetők, hogy egy ilyen kimenetel elkerülésére szerződést hoznak létre. Ezért írta alá Reagan elnök az oroszokkal a szerződést, hogy ez a fajta eszkaláció ne történhessen meg. Sajnos, miután leköszönt hivatalából, idősebb Bush és globalista neokonjai úgy döntöttek, hogy érvénytelenítik ezt a szerződést, és elindulnak Moszkva felé, ami magában foglalja a nukleáris rakéták elhelyezését az orosz határon.

 

Az igazság az, hogy amivel szembenézünk, az egy lehetséges nukleáris rémálom a világ számára. Ha Oroszország megindul Ukrajna megszállása érdekében, és megállítja a NATO betolakodását, akkor lehetséges, hogy egy szélesebb háború nem valósul meg. Ha azonban kitör egy szélesebb körű háború, és Oroszországot megtámadják, Oroszország ki fogja ütni a nemzeti elektromos hálózatot Európában és Amerikában EMP atombombákkal. Ezzel egyidejűleg MINDEN stratégiai műholdat kiiktat a Föld körüli pályán, így elvakítja a hadsereget, és megakadályozza őket a földrajzi helymeghatározó rendszerek és a kommunikáció használatában. Ezután lehetősége lesz arra, hogy használja Oroszország speciális torpedóbombáját, amely partvidékeket elsöprő cunamit hoz létre, és egy nap alatt elpusztíthatja Amerika összes tengeri partvidékét. Ez meggyengítené az amerikai haditengerészetet az összes amerikai tengeri kikötő kiiktatásával.

Az összes NATO-bázist és kormányzati központot is eltalálná, ahonnan a parancsok Európa- és USA-szerte, valamint a világ különböző pontjain érkeznek. Megvannak a rakétái, a tengeralattjárói és a hajói, hogy mindez egy nap alatt megtörténjen. Válaszul az USA kiküldené a tengeralattjáróink támadási kódjait, valamint a légi és szárazföldi atombombákat, hogy nukleáris rakétákat indítsanak az összes orosz bázisra és nagyvárosra.

Normális katonai összecsapásokban vannak olyan intézkedések, amelyeket egy nemzet megtehet, amikor leállíthatja a műveleteket, és remélheti, hogy az ellenséges nemzet megérti az üzenetet, és szintén leáll és beszünteti a katonai tevékenységet. De egy ilyen helyzetben, amikor minden vagy semmi, mindent vagy mindent megnyerni vagy elveszíteni, és vagy keményen ütni, vagy feladni - az oroszok talán már arra a következtetésre jutottak, hogy nincs más választásuk, mint mindenükkel ütni a Nyugatot; vagy otthon ülni és várni, hogy úgyis megsemmisítsék őket.

Ez egy szörnyű, irracionális helyzet mindkét fél számára ebben a készülődő fegyveres konfliktusban. De amikor a bábpolitikusoknak azt mondják, hogy tegyenek valamit, akkor nincs választásuk a kérdésben, és bizonyára a két nemzet polgárainak sincs. Ezeket az eredményeket aztán ránk kényszerítik, akár tetszik, akár nem.

Jelenleg Oroszország 200.000-300.000 katonát vonultat fel a határon. Fehéroroszországnak már több tízezer katonája van Ukrajna északi határán, mintegy 10 ezer orosz katonával együtt. Ukrajna 125 000 katonát gyűjtött össze a szakadár tartományok és a Krím közelében. További 125.000 katonájuk van az egész nagy ukrán államban. A NATO-nak körülbelül 5000 katonája van Ukrajnán belül, beleértve az amerikai csapatokat is. Oroszországnak rengeteg tankja, tüzérségi ágyúja, rakétája és katonai felszerelése van egy nagyobb háborúhoz. Oroszország egyértelműen előnyben van, ha ők támadnak először.

Oroszország ellenőrzi a Fekete-tengert is, és a térségben fölényes légierővel rendelkezik. Az ukrán hadsereg az oroszok ukrajnai bevonulásának első jelére összecsuklik, mint a vizes tészta, és elmenekül a csatatérről. A többi NATO-nemzet kilő néhány rakétát, és nagy háborús zajt csapnak, de képtelenek lesznek megállítani az orosz hadsereget. Az oroszok ellen csak a NATO-erők fognak harcolni, és ők lesznek nagy túlerőben. Az első néhány nap végeredménye az lesz, hogy mindkét fél véres orrot kap, de Oroszország nem fog megijedni, és átveszi az Ukrajnán belüli előrenyomulás irányítását.

 

Ez aztán aktiválni fogja az összes NATO-politikust, ahogy megszólalnak a vészharangok, hogy "tennie kell valamit". Ez az a korai szakasz, amikor a világ megáll és lélegzetet vesz, vagy meghozzák a döntést, hogy megtámadják Oroszországot. Ha a korai szakaszban Oroszország nem támad más nemzeteket, és a katonai akció az ukrán területre korlátozódik, akkor lehetséges, hogy elkerülhető egy szélesebb körű háború. De ha bármilyen támadás történik az orosz haza ellen, vagy más európai vagy amerikai NATO-bázisok ellen, akkor valószínűbb, hogy a háború mindkét oldalról teljes nukleáris háborúba torkollik.

Mindezek a dolgok nem a mi kezünkben lesznek. Ha a kommunikációs rendszerek leállnak, lehet, hogy napokig nem tudjuk meg, mi történt. Azért hozom fel ezeket a dolgokat, hogy az emberek tudják, mi az, ami valóban lehetséges, hogy igyekezzenek felkészülni a nehéz időkre.

Tény, hogy a globalisták véleményem szerint már hadat üzentek Oroszországnak, és az indítékuk az orosz föld és természeti erőforrások elrablása. Ha egy nagyobb háborúra kerül sor, és mindkét oldalon emberek halnak meg, azt a globalisták "járulékos veszteségnek" tekintik, és ez valójában segíti az elnéptelenedési programjuk megvalósítását. A gazdag elit globalisták nem idegenkednek egy nukleáris háborútól, ez egy kicsit sem ijeszti meg őket, vagy zavarja őket a legkevésbé. A földalatti bunkereikben lesznek, és pezsgővel koccintanak a sikerükre. Azok a gonosz uralkodók, akik ártatlan emberek millióinak meggyilkolását tervezgetik baktériumháborúval, nem haboznának nukleáris fegyvereket használni ugyanezen emberek ellen.

Most már csak annyit tehetünk, hogy szorítunk és reméljük, hogy a hideg fejűek győzedelmeskednek, és ez a katonai összecsapás elhalkul.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/mind-a-globalistak-mind-putyin-mar-eldontottek-hogy-ukrajnaban-elkerulhetetlen-a-haboru