Ez a levél a Moszkva elsüllyedése után érkezik. Akár figyelmeztetésnek is vehetnénk, hogy legközelebb, ha az USA vagy az Egyesült Királyság célzási adatokat szolgáltat ukrán rakétarendszereknek, katonai válaszlépés következhet. Jim Stone szerint a legjobb válasz az lenne, ha a NATO haditengerészetének minden hajóját elsüllyesztenék az Oroszország rendelkezésére álló fejlett fegyverekkel. A levél megírása azt bizonyítja, hogy Oroszország nem akarja ezt megtenni, különben az oroszok már megtették volna.

Ha ez megtörténik, és a NATO ezután nyílt háborút hirdet Oroszországnak, a következő feladat a NATO légierejének megsemmisítése lenne.

Ami a szárazföldi hadseregeket illeti, Oroszországhoz, és Kínához képest a NATO-nak nincs is.

Ha egyszer a NATO összes légi és tengeri ereje megsemmisül, az oroszok vagy a kínaiak nyugodtan átsétálhatnak Európán, és nyugodtan körbesétálhatják Nagy-Britanniát.

Ha ez a terv nem működik túl jól, akkor Oroszország készenlétben tartja atomrakétáit, hogy meggyőzze a NATO-t, hogy hagyja békén Oroszországot.

Szóval mit teszünk mi? Tönkretesszük az Oroszország és Ukrajna közötti béketárgyalásokat, meghosszabbítjuk az agóniát, és fejlett fegyvereket szállítunk az ukrán náciknak.

A fenti szövegdoboz Jim Stone-tól származik www.jimstoneindia.com

Az egyetlen dolog, ami rejtélyes, hogy miért törekszik a Nyugat aktívan egy nukleáris háborúra.

 

 

Megerősítve: Amerikai rakéták elsüllyesztették a Moszkvát. Mi mást jelenthetne ez az időzítést figyelembe véve?

THE HILL
INTERNATIONAL

Oroszország hivatalos levelet küldött, amelyben figyelmezteti az Egyesült Államokat, hogy hagyja abba Ukrajna felfegyverzését: jelentés
BY SARAKSHI RAI - 04/15/22 7:51 AM ET
Oroszország hivatalos levelet küldött az Egyesült Államoknak, amelyben arra figyelmeztet, hogy az Egyesült Államok és a NATO érzékeny fegyverek szállítása súlyosbítja a feszültséget Ukrajnában, és "kiszámíthatatlan következményekhez" vezethet - jelentette a The Washington Post.
A levél, amelyet a The Post is megtekintett, hozzátette, hogy az Egyesült Államok semmibe vette a fegyverek konfliktusövezetekbe történő szállítására vonatkozó szabályokat.
A keddi keltezésű levél szerint Oroszország azzal vádolta a NATO-t, hogy akadályozza a korai béketárgyalásokat Ukrajnával "a vérontás folytatása érdekében".
A külügyminisztérium elutasította, hogy megerősítse a magánjellegű diplomáciai levelezést.


https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/oroszorszag-hivatalosan-figyelmezteti-az-usa-t-hogy-hagyja-abba-ukrajna-felfegyverzeset