2020. március 16-án a Trump-kormányzat 15 napos tervet tett közzé a koronavírus terjedésének lassítására az Egyesült Államokban.

Most már 2 év, 2 elnök, 8 billió dollár, számtalan ellopott jog és egy megtizedelt gazdaság van túl ezen a napon, és abszolút semmit sem tudunk felmutatni, csak a korrupció és a halálos hibák szennyeslistáját.

Most pedig újra megpróbálják megtenni. Miután Biden meghosszabbította a maszek mandátumot, és más önkormányzatok öt lépést tesznek hátra, Anthony Fauci ezen a héten megjelent az MSNBC-n, és elszólta magát az igazságról a zárlatokról. Miután megdicsérte a Kínában ebben a hónapban hozott szörnyű intézkedéseket, Fauci arra utalt, hogy a zárlatok színházi célzatúak, hogy megijesszék az embereket, hogy beoltassák magukat.

"Kínának számos problémája van, amelyek közül kettő az, hogy a teljes lezárás, ami az ő megközelítésük volt, a legszigorúbb lezárás, amit soha nem tudnának végrehajtani az Egyesült Államokban. Bár ez megakadályozza a fertőzés terjedését, emlékszem, hogy korán azt mondták, és azt hiszem, pontosan, hogy jobban csinálják, mint bárki más."

Miután azt állította, hogy az emberek otthonukba zárása, háziállataik megölése és milliók éheztetése "jobb, mint bárki másé", Fauci egy sokatmondó beismerést tett:

"A bezárásokat arra használjuk, hogy az embereket beoltassuk, hogy amikor kinyitunk, ne legyen fertőzéshullám".

A világtörténelem valószínűleg legnagyobb hatalomátvétele során a mainstream média és a kormány 2 éven át a polgárokat állandó félelemben tartotta, sokakat arra késztetve, hogy önként feladják jogaikat a soha be nem következett biztonság hamis ígéretéért.

Ami azonban mégis bekövetkezett, az egy sor önkényes és gyakran nevetséges mandátum és rendelet volt olyan politikusoktól, akik úgy gondolják, hogy a kormányzat ereje megállíthat egy világjárványt.

Soha nem szabad elfelejtenünk, hogy a politikusok - akik mind azt állították, hogy "a tudományt követik" - az elmúlt 2 évben bezártak minket, tönkretették a gazdaságot, az inflációval megtizedelték a középosztályt, erőszakkal gyógyszereztek minket, és elhallgattatták gyermekeinket.

Folyamatosan emlékeztetnek minket arra, hogy ha nem követed "a tudományt", akkor egy tudományt tagadó bohóc vagy, aki a nagymamák halálát akarja, nem törődik a gyerekekkel, alt-right náci, fehér fajgyűlölő, szélsőséges és valószínűleg belföldi terrorista volt.

Azokat, akik az alkotmányellenes oltóanyag-kötelezettségek ellen léptek fel, a mainstream megvetette, "antivaxxereknek" bélyegezték, és az emberek a halálukat kívánták. Még azokat is, akik beoltották magukat, de ellenezték a kötelező oltásokat, antivaxxereknek bélyegezték, mivel a definíciókat úgy módosították, hogy illeszkedjenek a narratívához.

Az emberiség történelmének egyik legmegosztóbb propagandakampányában mi, az emberek kerültünk egymás ellen. A középutat felszámolták, a logikát és az értelmet pedig a gazdasággal együtt porig égették.

Hol van az elszámoltathatóság azok számára, akik ezeket a dolgokat támogatták? Elfelejthetjük azt a két hetet, amely a görbe ellaposítására irányult, és amely a be nem tartás miatt féktelen rendőri brutalitásba, több tízezer bezárt vállalkozásba, oltási útlevelekbe és rekordméretű gyermeköngyilkosságba torkollott?

Ki fogja vállalni a felelősséget milliók életének tönkretételéért?

Több államban még most is arra kényszerítik a gyerekeket, hogy takarják el az arcukat, annak ellenére, hogy elsöprő bizonyítékok bizonyítják, hogy a szövetmaszkok egyáltalán nem segítenek "megállítani a terjedést". Még most is több százezer ember munkanélküli, miután kirúgták őket, mert visszautasítottak egy olyan vakcinát, amelynek hatékonysága már hónapokkal a beadása után csökken.

Most éppen neves tudósokat és orvosokat tiltanak be a közösségi médiában azért, mert kimondják az igazságot. Most éppen azok, akik tagadták ezt az igazságot, még mindig a pódiumukon ülnek, elkerülve a felelősségre vonást, miközben a hitelességük fenntartásáért küzdenek.

Az olyan nagyokosok, mint Rachel Maddow, aki hazudott a világnak - azt mondta a nézőinek, hogy a sürgősségi osztályokat elárasztották az Ivermectin túladagolással kezelt emberek - még mindig a televízióban vannak, miközben a többieket a feledés homályába cenzúrázták, mert meg merték kérdőjelezni a narratívájukat.

Ugyanezek az emberek most még több félelem és végzet felé terelik nyájukat, miközben a 3. világháborút sürgetik.

Azt akarják, hogy elfelejtsük, hogy az elmúlt 2 évben ők voltak felelősek azért, hogy dollárbilliók átutalását segítették a világ oligarcháinak, miközben a középosztályt és a szegényeket a nincstelenségbe taszították, miközben az Egyesült Államokban gyermekek milliói kerültek az éhhalál szélére.

Azt akarják, hogy most Ukrajnára koncentráljatok, és Oroszországot okoljátok a gazdasági pusztításért, amit ők szabadítottak a bolygóra.

Azt akarják, hogy felejtsd el, hogy családokat bántalmaztak és letartóztattak, mert kint játszottak.

Azt akarják, hogy felejtsd el, hogy gyerekeket tartóztattak le korcsolyázásért.

Azt akarják, hogy felejtsd el, hogy üzlettulajdonosokat tartóztattak le, mert megpróbáltak nyitva maradni, hogy ételt tegyenek az asztalra.

Azt akarják, hogy felejtsd el, hogy embereket vertek, kínoztak és tartóztattak le - a grillezésért.

Azt akarják, hogy felejtsd el, hogy miközben az étterem-tulajdonosokat letartóztatták a nyitásért, a politikusok maszk nélkül vacsorázhattak, mivel a szolgai osztályú pincérek kénytelenek voltak szájkosarat húzni.

Azt akarják, hogy felejtsd el, hogy az adótok milliárdjait arra költötték, hogy propagandát folytassanak, hogy szedjetek egy olyan gyógyszert, amelyről hamisan állították, hogy 100%-ban hatásos.

Azt akarják, hogy felejtsd el, hogy a frontvonalban dolgozókat hősökként ünnepelték, amíg nem voltak hajlandóak egy vakcinát bevenni, hogy aztán kidobják őket, mint a tegnapi szemetet.

Azt akarják, hogy felejtsd el, hogy a bezárások szörnyű gyermekkori problémákat okoztak, beleértve egy évnyi öngyilkosságot egy hónap alatt.

Azt akarják, hogy felejtsd el, hogy a családtagok féltek egymástól, nem voltak hajlandóak megölelni egymást, az ünnepeket egyedül töltötték, és haldokló rokonaikat magányosan hagyták, és azt kívánták, hogy a családjuk legyen ott, amikor az utolsó lélegzetüket veszik.

Azt akarják, hogy felejtsd el mindezt. De mi nem fogjuk elfelejteni. Soha nem fogjuk elfelejteni.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/soha-ne-felejtsd-el-a-zsarnokok-2-evre-bezartak-minket-eroszakkal-gyogyszereztek-es-tonkretettek-a-megelhetesunket