Egy olvasó ír, hogy felhívja a nemet mondók figyelmét arra, hogy az Egyesült Királyság kormánya, az Egyesült Királyság védelmi minisztériuma és a Királyi Légierő ("RAF") a múltban már permetezte az Egyesült Királyság egét és módosította az Egyesült Királyság időjárását.

Példaként említi az 1940 és 1979 közötti brit biológiai fegyverteszteket, valamint az 1952-es "Lynmouthi árvízkatasztrófát", amely 34 emberéletet követelt az angliai Devonban.

Chemtrails

Ha az olvasóknak kétségeik lennének afelől, hogy a brit kormány ilyen cselekményekre képes, hadd biztosítsam őket arról, hogy van ilyen formájuk. Kísérleteket végeztek biológiai anyagok légi szórásának hatékonyságára több brit helyszín felett.

 

 

És a Lynton és Lynmouth* városát pusztító kataklizmikus árvíz nem Isten műve volt. Inkább az Exmoor fölött végzett titkos felhőbeültetési kísérletek közvetlen eredménye volt, bár ezt akkoriban nem ismerték el.

Lynmouthi árvízkatasztrófa: A RAF esőcsináló kísérletét okolják Devon eddigi legsúlyosabb árvízkatasztrófájáért, Devon Live,
2019. augusztus 15.

Szóval, egy kis geomérnöki munka időnként elvárható, mindez a globális felmelegedés csökkentésének jó ügyében. Menjünk tovább. Nincs itt semmi látnivaló...

Üdvözlettel,

ReggV, Egyesült Királyság

 

 

*A The Exposé megjegyzése: A Lynmouth-i árvízkatasztrófában elhunytak emlékére Martin Hesp létrehozott egy weboldalt a North Devon Journal-on, fényképekkel, videókkal és az elhunytak listájával. A honlapot ITT találja.

Abban az esetben, ha a fenti levélben említett, a The Guardian és a Devon Live által közzétett cikkeket archiválták vagy eltávolították a nyilvánosság elől, letöltöttük mindegyikből egy-egy példányt, és az alábbiakban csatoltuk őket.

.

 

https://www.pokolafoldon.hu/blog/azoknak-akik-ketelkednek-abban-hogy-az-egyesult-kiralysag-kormanya-chemtrails-t-vetne-be