...Először is, azzal, hogy megtámadták a lassított rákos biofegyverükkel...


...aztán pedig a műtőasztalon ülő könnyű célpontként a rákműtét során - KETTŐSEN.

***SOTN szerkesztő megjegyzése: Van itt egy hatalmas háttérsztori, amit el kell mesélni. Dr. Zev Zelenko nem is akarná másképp. Igazság szerint az ő története a mi történetünk. Mindannyiunk története, és a COVID-19 előtt nem volt nagyobb, mint a "Rákipar" története, amely az évtizedekig tartó, szupertitkos rákos biofegyver programmal kezdődött. Ez az elnéptelenedési projekt a II. világháború utáni gyermekkori oltási programokkal kezdődött, és komolyan folytatódik mind a mai napig, minden eddiginél nagyobb halálos kimenetelű és sérüléssel. És ez csak az egyik támadási vektor; több más is van, amelyekkel a következő napokban foglalkozni fogunk ebben a bejegyzésben.
A nemzet helyzete

A háttérsztori rövid változata a következőképpen hangzik. A második világháború után az Új Világrend eugencistái elindították a Szuper Oltási Programot, amely az ország összes általános iskolájában bevezetett szabványosított amerikai gyermekkori oltási programokban nyilvánult meg.

Miután ez a rákkeltő vállalkozás szilárdan a helyére került, a Baby Boomerek lettek az első generáció, akik rendszeresen ki voltak téve a rákkeltő mérgeknek, amelyeket szándékosan tettek bele ezekbe a káros "vakcinákba". Ezután a rák kialakulásához nem kell más, mint hogy a sorozatosan beoltott egyén különböző kiváltó okoknak legyen kitéve.

Pontosan ez az oka annak, hogy a Baby Boomereknél a COVID-19 előtti rákos megbetegedések járványszerűen terjedtek el; és a Covid-korszakban a rákos megbetegedések valóságos robbanása következett be, különösen azoknál a népirtás áldozatainál, akik több Covid-"oltást" és az ugyancsak rákkeltő erősítőket kaptak.

 

 

Dr. Zev Zelenko halála

"Az én rákom készített fel a COVID-19 világjárványra. Enélkül nem fejlődött volna ki bennem a szenvedély, hogy olyan válaszokat keressek, amelyekről mások azt mondták, hogy nem találhatók, és enélkül nem tudtam volna kitartani az üldöztetés és a nevetség tárgyává válás mellett, amit azért kaptam, mert kezelni mertem a betegeket. A halál szemébe néztem, és felkészültem az Istennel való találkozásra. Semmitől sem félek ezen a földön."

- Dr. Zev Zelenko

KULCSPONT: A Dr. Zev Zelenkótól származó előző idézet fényében egyértelmű, hogy ő egy egyszemélyes erőmű volt, aki készen állt és hajlandó volt eljátszani bátor szerepét a harmadik évezred Dávid és Góliát változatában. A Hatalmak tudták, hogy Zevnek NINCS félelme - NINCS -, amikor a világméretű orvosi zsarnoksággal szembeni élethalálharcáról volt szó. Egészen biztos, hogy az orvosi maffia úgy tekintett Zevre, mint Rick Deckardra a Bladerunnerben: "Ő egy istenverte egyszemélyes mészárszék." Ami azt jelenti, hogy Zevet így vagy úgy ki kellett iktatni, mielőtt más orvosokra is átragadt volna. Ugyanis a Covid szuperoltási programjára a legnagyobb veszélyt a bátor orvosok lázadása jelentené, akik szemtanúi voltak mind az oltás okozta sérülések, mind az oltás okozta halálesetek rendkívül magas gyakoriságának. Valóban, a TPTB már jóval az OPERATION COVID-19 elindítása előtt is tudta Zev számát; csak annyit kellett tenniük, hogy aktiválják a rákját, amit különböző kiváltó technikák és mechanizmusok segítségével megtehetnek, majd fokozzák, amikor nagyon komoly problémává vált a hivatalos Covid-narratíva fenntartása szempontjából.

 

 

Ha az olvasó nem értette volna, nem csak Dr. Zev Zelenko volt a jól szervezett rákos biofegyver program célpontja, hanem mindannyian rákos időzített bombák vagyunk. Hasonlóképpen, ha bármelyikünk valódi fenyegetést jelent a Globális Biológiai Biztonság Szuperállamára, akkor egy rendkívül agresszív rákos betegség elterjesztésével könnyű megölni minket.

Az alábbiakban egy SOTN olvasónak válaszolok, aki érthető módon megkérdőjelezte ezt a rendkívül fontos narratívát.

Ezért nevezzük ezt "lopakodó merényletnek".

Zelenko nem tudott róla. Ami azt jelenti, hogy bárkit, bármikor, bárhol megölhetnek a rákos biofegyverükkel, és senki sem gyanakszik; még a kiszemelt áldozatok sem.
Mint ahogy Steve Jobsot is teljesen nyilvánvalóan hasnyálmirigy neuroendokrin rákkal, a hasnyálmirigyrák egy ritka és gyakran lassabban növekvő formájával ölték meg.

Egyébként mindannyiunkat több évtizeden keresztül lopakodva gyilkolnak (vagy sebesítenek) meg a gyermekkori védőoltási és felnőttkori influenza elleni oltási programokon keresztül, amelyeket szándékosan rákos biofegyverként fogalmaztak meg. A fegyverként használt Covid vakcinák meggyőzően bizonyították, hogy a Big Pharma szándékosan népirtást követ el egy egész népesség ellen.

Ennek a leleplezésnek az volt a lényege, hogy megmutassuk mindazoknak, akiket beoltottak, különösen gyermekkorukban, hogy a rákos biofegyver könnyen beindítható felnőttkorban... és aztán súlyosbítható mikrohullámú és EMF fegyverekkel, mint például az 5G. A műholdas skalár-interferométeres fegyvereiket egy egész városra is irányíthatják.

A jelenleg tomboló rákos megbetegedések járványát a mérgező chemtrails könyörtelen permetezése, valamint az ipari szennyezés szelektív kibocsátása is fokozza olyan városokban, mint Wuhan, Milánó, Teherán, Guayaquil és New York City.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/nyilvanvaloan-a-48-eves-dr-zelenkot-lopakodva-gyilkoltak-meg