2023. január 24., kedd

Edward Dowd, a BlackRock portfóliómenedzsere a Pfizer-tanulmányokról

Edward Dowd, a Wall Street egykori elemzője és a BlackRock portfóliómenedzsere a Pfizer-tanulmányokról: Soha nem lett volna szabad jóváhagynia az FDA-nak a Comirnaty-t, mégpedig az elhalálozások száma miatt nem.

“Beszéljünk a Pfizerről és a tanulmányokról. Kevéssé ismert adatok, melyek 2021 őszéig, a nyilvánosságra hozatali perig titokban voltak, az összhalálozás végpontjai. A gyógyszertanulmányoknál vannak végpontok, melyeket megvizsgál az ember és ezek egyike az összhalálozás, mely a termék hatás-rizikó arányát mutatja meg.

Általánosságban az FDA nem engedélyez egy olyan terméket, ahol az oltási csoportban több haláleset van, mint a placebo-csoportban. A Pfizernél ez a végpont hibás. 21 haláleset volt az oltási csoportban és 17 haláleset a placebo-csoportban. Ez 23 százalékkal több haláleset, vagyis 23 százalékkal több ember halt meg az oltási csoportban. Ez abban a pillanatban a tanulmány végét kellett volna hogy jelentse. De nem így történt.

És amikor ez 2021 őszén kiderült, beszéltem olyan ismerősökkel és kollégákkal, akiket még a befektetés világából ismerek és akik jelenleg biotechnológiai vállalatoknál vannak vezető pozícióban. És amikor ezt meghallották, meg voltak döbbenve. Aranyszabály, hogy az ember nem dob piacra olyan terméket, melynél a rizikó nagyobb, mint a hatékonyság. Ez a dolog kezdetektől egy katasztrófa volt és számomra, illetve sok más ember számára nyilvánvalóvá vált, hogy itt egy katonai pszichológiai hadműveletről vagy propaganda-kampányról van szó.

És más nyilvánosságra hozatali perek révén világossá vált, hogy a kormány a fősodratú médiának több mint egy milliárd dollárt adott, hogy azok az oltási narratívát segítsék és minden mást cenzúrázzanak és bizonyos embereket ne engedjenek megszólalni. Szerény véleményem szerint a felvilágosult beleegyezéshez való jogot megsértették az egész országban vagy inkább az egész világban.”

https://orvosokatisztanlatasert.hu/edward-dowd-a-wall-street-egykori-elemzoje-es-a-blackrock-portfoliomenedzsere-a-pfizer-tanulmanyokrol/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése