Az Egyesült Államokon belül tavaly döntés született arról, hogy "ki kell nyírni a konkurenciát", és ennek következtében Európát iparilag meg kell ölni. A háború volt a választott eszköz, Ukrajna a színtér, ahol ennek le kell zajlania.

Ma várhatóan megérkezik az Egyesült Királyságba az amerikai légierő 12 F-15E Strike Eagle vadászbombázója.

Összesen már ötven (50) F-35-ös van:

és ugyanennyi F-15-ös többcélú módosítású F-15-ös az európai országok területén.

A világ hónapok óta figyeli, ahogy az Egyesült Államok és NATO vazallusai szándékos lépéseket tesznek Oroszország közvetlen háborúba való bevonására. Oroszország nem kapta be a csalit. ...még nem.

Az USA és a NATO militáns akciói mögött álló indoklás a legtöbb ember számára elkerülte a figyelmét. Persze, az egész "demokrácia védelme" ostobaságot végtelenül hangoztatják, és a közvéleményben élő hülyék ezt el is hiszik, de emberek százezreinek háborúval történő lemészárlása soha nem jó megoldás.

 

 

Tehát mi a valódi oka ennek az egész robbanásnak?

Nos, Ukrajna jól megérdemelt hírneve, hogy Európa és valószínűleg a világ legkorruptabb országa. A politikusok a "külföldi segélyek" pénzét Ukrajnán keresztül mossák tisztára, majd nem kormányzati szervezeteken keresztül visszaszűrik a saját zsebükbe, majd az általuk irányított fedőcégekbe. Tehát ez az egyik ok, amiért a hatalmon lévők fenn akarják tartani Ukrajnát; ez táplálja a pénzüket.

A gyermekszexkereskedelem egy másik ok. Ukrajna szó szerint az elrabolt gyermekek központja, akiket szexkereskedelemre kényszerítenek a deviáns, degenerált, perverzek számára, akik az úgynevezett "elitet" fertőzik. A társadalom felső rétegei annyira gonosszá, annyira mocskossá váltak, hogy a gazdag perverzek élvezik a gyermekek szexelését. Ez tehát egy újabb ok, amiért a gazdagok és a hatalmasok Ukrajnát akarják létezni.

A kokain- és heroincsempészet Európa-szerte és az USA-ba nagyon jövedelmező, és Ukrajna annyira telítve van illegális drogokkal, hogy még az elnökük is kokainista hírében áll. Tehát ez egy másik ok, amiért a gazdagok és a hatalmasok Ukrajnát akarják.

De miközben ezek a tevékenységek és az általuk generált pénz jelentősek, valami sokkal, sokkal, sokkal nagyobb dolognak kellett készülnie.

Rájöttem, hogy mi ez a "valami".

Európát meg kell ölni

Az USA valódi célja Ukrajnában Európa és gazdasági vezetőjének elpusztítása: Németország.

 

 

Hogy miért?

Írjuk le a világ helyzetét 2022 elején (azonnal megjegyzem, hogy pontatlan számokat adok meg, hogy igazságot tegyek az MMI-nek és @Spydell_finance-nak, de a hozzávetőleges számok nem befolyásolják magát a diszpozíciót vagy a következtetéseket):

Kína: GDP: GDP: 16,9 billió dollár. Ipari szektor ~30,5%, azaz 5,1 billió dollár. Exportgazdaság 15,3%, 1,35-ös exportfokozattal (könnyen cserélhető, technológiailag nem fejlett, de masszívan árrugalmas, alacsony termelői haszonkulcsot és nem drága munkaerőt, valamint termelői agglomerációt igényel).

Németország: GDP 4,2 billió USD. Ipari szektor ~27-30%, azaz 1,1-1,3 billió dollár. 35%, a világ legmagasabb exportaránya 2,07 (csak Japánban még magasabb, 2,49). Vagyis az export pótolhatatlan, technológiailag összetett és ezért NAGYON MAGAS MARGIN).

Az EU egésze. GDP 17 billió USD (hirtelen !!! több mint Kína, vagy legalábbis ugyanannyi). Ipari szektor ~25%, azaz 4,1 billió USD. (hirtelen valamivel kevesebb, mint Kína). Csak ez az ipari ág, mint fentebb már írtuk, high-tech szektor, vagyis olyan marginális terület, ami gyors pozitív tőkenövekedést tesz lehetővé.

USA. GDP 22,9 billió USD. Az ipari szektor azonban csak 18%-ot, azaz 4,1 billió dollárt tesz ki. (Hirtelen kevesebb, mint Kína és ugyanannyi, mint az EU)!!!! A pénzügyi szektor pedig több mint 20%, ahogy a teljes szolgáltatási szektor is a gazdaság 77%-át teszi ki. De még ez az ipari szektor is csak az export 7,7%-át adja, és az exportfejlesztési indexe (ECI) csak 1,57 (akárcsak Kínáé).

Visszatérve az év elejére, a szövetségi tartalék által a mennyiségi enyhítés (QE) során felhalmozott egyensúlytalanságok felgyorsítják az inflációt, és eltemethetik az egész dollárrendszert.

A QE vége és a Fed mérlegcsökkentésének kezdete garantálná a szolgáltatási szektor összeomlását, a pénzügyi szektor majdnem halálát és a kockázati tőke IT nagy részének zombivá válását negatív árréssel vagy cache flow nélkül zombivá váló vállalatokként.

 

 

A túlélés érdekében az Egyesült Államoknak sürgősen fejlesztenie kell a reálgazdaságot, azaz az ipart.

Mivel azonban a világ globálissá vált, új piacok nem várhatóak. A rendszer nem tudja meghódítani a Marsot, majd eladni a marslakóknak, ezért intenzív beruházásokon kell növekednie, ami negatív tőkemunkát jelent. Mivel az intenzív befektetéseken alapuló aggregált kockázati tőkebefektetések nem kifizetődőek, ami 2009 óta nyilvánvaló, az USA gazdasági zsákutcába került.

Mit lehet tehát tenni? Megölni a versenyt.

Ahhoz, hogy több iparra tegyen szert, az USA-nak valahonnan kell szereznie, ahol már létezik. Nézzük meg az egyes lehetséges jelölteket, amelyekkel az USA megragadhatja az ipart:

1. lehetőség: Kína.
De először is Kína egy alattvaló (szuverén), másodszor a kínai és az amerikai gazdaság túlságosan összefonódik, harmadszor pedig egy Kínához hasonló ipar fejlesztése alacsony haszonkulcsot, hosszú megtérülési időt és csökkenő személyi jövedelmeket jelent. A személyi jövedelem csökkenése pedig forradalom az USA-ban. A lehetőség nem megfelelő.

2. lehetőség: EU.
Tökéletesen illeszkedik, nincs szubjektivitás és magas árrésű üzlet.

Az üzlet azonban azért ilyen nyereséges, mert nagyon technológiai, azaz magas és hosszú belépési küszöböt jelent. Több évtizedes fejlesztés, több ezer szabadalom és szakemberekből álló csapat felépítése szükséges hozzá.

A szabadalmak, a szakemberek és a cégek azonban nem az EU-hoz tartoznak.

Az USA-nak kell kényszerítenie ezeket a vállalatokat, hogy teljes egészében az USA-ba költözzenek, ahogy például a 90-es években az alacsony árrésű termelés Kínába vándorolt.

 

 

Ehhez elviselhetetlen körülményeket kell teremteni a gazdaság számára: háborút, éhséget és hideget.

Nézzétek meg most az EU-t!!!

https://t.me/c/1417137205/16884

1. hír:
A német ipari termelés 1,8%-kal csökkent 2022 első 8 hónapjában az Oroszország elleni szankciók miatt, a német vegyi-gyógyszeripari ágazat (nagy gázfüggőség) 10,7%-os visszaesést könyvelhetett el.

2. hír:
A Wall Street Journal szeptember 21-én jelent meg egy riport a német nagyvállalatok tömeges áttelepüléséről az Újvilágba.
https://www.wsj.com/articles/high-natural-gas-prices-push-european-manufacturers-to-shift-to-the-u-s-11663707594

3. hír:
Robbanás az Északi Áramlat 1 és 2 ágainál.

Aki figyelmesen figyel, annak mindezek az események egyetlen láncszemét jelentik: Az EU-t el kell pusztítani. Bármi áron.

Nem számít, hány ember hal meg, évi 4+ TRILLIÓ dollárt kockáztatnak (a valódi iparban).

Nem számít, hány várost vagy akár országot semmisítenek meg, a tét évi 4 TRILLIÓ dollár (valós ipar).

Az emberek szaporodni fognak, hogy pótolni tudják a háborús halottakat. Városok és országok újjáépíthetők. De az évi 4 TRILLIÓ dollárt (a valódi iparból) feltétlenül, határozottan az USA-ba kell - és fog - kerülni.

Pont. Pont.

Ez a háború a pénzről szól. Évi 4 TRILLIÓ dollárt a valódi iparban. Bárki, aki ennek útjába áll, el lesz taposva.

Ez az USA, a Nagy Babilon Szajha fő célja Ukrajnában.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/az-usa-tovabb-epiti-katonai-jelenletet-europaban-mert-europat-meg-kell-olni