Fedezze fel, hogy miről nem számol be az MSM.

Ez a jelentés olyan értékes, hogy a teljes jelentést és a kutatás oldalainak teljes terjedelmét mellékeltük, hogy Ön is átnézhesse és meghozhassa saját döntéseit. Túl hosszú ahhoz, hogy egy e-mailben elküldjük, ezért kérjük, kattintson az alábbi linkre a PDF letöltéséhez.
Ígérjük, hogy nem használjuk fel az adatait másra, minthogy megadjuk Önnek a kívánt információkat!

A Covid-19 vakcina veszélyei Dr. Bryan Ardis által készített jelentés

TÖLTSE LE A PDF-ET

Covid 19 betegségmegelőzési koktél - Vitaminpótlásra vonatkozó ajánlások TÖLTSE LE A PDF-et

Oltási felelősségvállalási nyilatkozat nyomtatvány az oltást megkövetelő iskolák, szervezetek vagy munkáltatók számára TÖLTSE KI A FORMANYOMTATVÁNY LETÖLTÉS

Ha Ön vagy egy ismerőse megbetegedett vagy az intenzív osztályon fekszik a covid vagy a variánsok miatt, a következőket feltétlenül tudnia kell

Keresse fel a https://myfreedoctor.com/the-free-doctor-team weboldalt, ahol az orvosok segítenek Önnek ingyenesen hozzájutni a szükséges receptekhez a korai kezeléshez.

02:40 perc Dr. Ardis szerint a Remdesivirt ugyanúgy használják, mint ahogyan Németországban a gázkamrákat használták az emberek elpusztítására. A továbbiakban azt mondja, hogy
A Remdesivirt arra használták, hogy azt a látszatot keltsék, mintha az emberek a kovidózisban haltak volna meg, miközben valójában a Remdesivir halálos hatása miatt haltak meg.

09:33 perc Ha van egy szerettük, aki kórházban van, legyenek tisztában a vancomycin hozzáadásának veszélyeivel.

Ha szeretted az intenzív osztályon van https://myfreedoctor.com/the-free-doctor-team legyenek ügyvédek készenlétben, hogy kapcsolatba lépjenek a kórházzal, és megfenyegessék őket, hogy más kezelésekre helyezzék szerettedet.

Mi a fenéért kapott Robert David Steele olyan veszélyes gyógyszert, mint a Remdesivir?!

Joe Oltmann

Éppen most beszélgettem egy barátommal, aki pár hete Robert David Steele-lel volt, aki vele turnézott, és próbálta kihozni a kórházból...

A következőket kell tudni. RDS-t Remdesivirre tették. A Remdesivir közel 50%-os halálozási arányt mutat. Ha ezt kombináljuk azzal, hogy lélegeztetőgépen van, akkor a halálozás esélye 80-90%-ra emelkedik.

Ez a gyógyszer embereket öl.

Az NIH tanulmánya erről a gyógyszerről az Ebola kezelésében mutatja a magas halálozási arányt, mégis erőltetik, és figyelmen kívül hagyják a szteroidok, az ivermektin és a HCQ mögötti tudományt. Nem voltak hajlandók adni neki ezt a koktélt, és ez az életébe került.

Ha nem hiszed, hogy van valami gonosz és baljóslatú a kormányunkban és a vágyukban, hogy rabszolgákká tegyenek minket, vagy megöljenek minket, akkor nem vagy túl okos, vagy nem figyelsz.

Imádkozzatok, álljatok ki, és akadályozzátok meg, hogy elpusztítsák országunkat és világunkat.

http://stateofthenation.co/?p=81646.

Kérjük, ossza meg ezeket az információkat életmentés érdekében

https://pokolafoldon.hu/pandemia/dr-bryan-ardis-a-covid-19-vakcina-veszelyei-cimu-jelentes