A napfény nagyszerű terápia a tájékozatlan beleegyezés után megsérültek számára

A személyes történet, amihez a film során újra és újra visszatérnek, egy gyászoló férj története, akinek a felesége öngyilkos lett. A nő könyörtelenül elszenvedte a munkatársak és a felettesek zaklatását és zaklatását, amiért visszautasította a beadást, és amikor végül fizetés nélküli szabadságra küldték, öngyilkos lett...
A film áttekinti az orvosi intézményrendszer által a hippokratészi eskü teljes elhagyását, a gyógyszeripar törvénytelen kultúráját és a szabályozó ügynökségek és a média hatalmába kerítését, a tájékozott beleegyezés történetét és azt, hogy a kényszerítés és az előírások miért sértik ezt az alapvető közegészségügyi elvet, a vakcinák okozta sérüléseket és a vakcinasérülések tagadását, a színfalak mögötti korrupciót, amely a tudomány és a korai kezelés elhallgatásához vezetett, és még sok más.

A fenti dokumentumfilm, a "Tájékozatlan beleegyezés "1,2,3 mélyen belemerül a COVID-19 narratívájába - ki irányítja azt, és hogyan használták (és használják fel) a félelmet arra, hogy új, bizonyítatlan génátviteli technológiát erőltessenek minden korosztályra és emberre, valamint a magánvagyon egyidejű ellopására és a kisvállalkozások tönkretételére világszerte.

A filmet Todd Michael Harris (Matador Films) írta és rendezte. Odessa Orlewicz, egy szabadságpárti aktivista Brit Columbiában és a kanadai Librti közösségi médiaplatform alapítója, valamint Ted Kuntz, nyugalmazott pszichoterapeuta és a Vaccine Choice Canada elnöke, a film társproducerei.

Az egy ember szívszorító történetét átszövő, orvosokkal és tudósokkal készített interjúk az emberi jogok elvesztését tárják fel a biológiai biztonság nevében, és azt, hogy az "elit osztály" hogyan profitál mindebből.

A filmet a média hazugságai és a kormánytisztviselők zavarba ejtően ellentmondásos diktátumai, valamint tüntetések felvételei és olyan emberek élő adásban történő összeomlása váltják fel, akik az oltás beadását követően összeestek.

A COVID-oltások az emberiség elleni bűncselekményt jelentenek, és ez egy folyamatban lévő bűncselekmény. Sokak számára, akik tisztában vannak azzal, hogy mi folyik, a mindennapi valóság olyan, mintha egy szándékos, lassított felvételű vonatszerencsétlenséget látnának.

 

 

Oszd meg és uralkodj

Amint azt a filmben interjút készítő Dr. Stephen Malthouse brit orvos megjegyezte, az "oszd meg és uralkodj" egy ősi háborús stratégia. Hitler uralkodása idején az antiszemitizmust olyan propagandával normalizálták, amelyben a zsidókat "tetvekhez" hasonlították, és tífusz hordozásával vádolták őket. Ugyanezt a stratégiát alkalmazták a COVID-járvány idején is.

Azokat, akik kötelességtudóan viselték az arcmaszkot és beoltották magukat, jó és erkölcsös állampolgárokként üdvözölték, míg a többieket gyilkos, betegséghordozó, amorális egoista embereknek bélyegezték, akik önzésükkel elvesztették az élethez való jogukat.

Az irracionális gyűlöletet az oltásellenesek, az "oltásellenesek" és az "anti-vaxolók" ellen a kormánytisztviselők, az egészségügyi hatóságok és a média a kezdetektől fogva könyörtelenül szították és "normalizálták".

Azokat, akik kötelességtudóan viselték az arcmaszkot és beoltatták magukat, jó és erkölcsös állampolgárokként üdvözölték, míg a többieket gyilkos, betegséghordozó, amorális egoista embereknek bélyegezték, akik önzésükkel elvesztették az élethez való jogukat.

Családtagokat állítottak szembe családtagokkal. Barátok a barátok ellen. Munkatársak a munkatársak ellen. A munkaadók az alkalmazottak ellen. Legtöbbünket, akik kiszálltak ebből a nagy genetikai kísérletből, a szeretteink kiközösítettek és szidalmaztak.

Súlyosbítva a sérelmet, mindannyian fizettünk ezért a visszaélésért. Az adófizetők dollármilliárdjait költötték el a propagandára, az oltásellenes zaklatásra és az oltáspárti reklámokra. Ennek a szándékos "oszd meg és uralkodj" stratégiának a fájdalma sokak számára túl nagy volt ahhoz, hogy elviseljék.

Halálra zaklatva

A személyes történet, amelyhez Harris a film során újra és újra visszatér, egy gyászoló férj története, akinek a felesége öngyilkos lett. A nő könyörtelenül elszenvedte a munkatársak és a felettesek zaklatását és zaklatását, amiért visszautasította az oltást, és amikor végül fizetés nélküli szabadságra küldték, öngyilkos lett.

Hány öngyilkosságért felelősek a világjárvány bábjátékosai és agymosott csatlósaik? Senki sem tudja, de valószínűleg jó néhányért. És ne tévedjünk: A gyűlöletkeltő retorika, amelyet mindenki agyába tápláltak, és amelyet a gyengeelméjűek eljátszottak, ártani akartak.

Az volt a célja, hogy szenvedést okozzon, és sokan most annak a keresztjét hordozzák, hogy valakit halálra zaklattak, akár tudatában vannak ennek, akár nem. Sajnos sokan még nem tanulták meg a leckét, és az egyes csoportok démonizálására irányuló törekvések folytatódnak. Most azok a célzott ellenzékiek, akik olyan kérdéseket tesznek fel, amelyekre a Big Pharma és a kormány nem hajlandó válaszolni, vagy rámutatnak a narratíva égbekiáltó ellentmondásaira.

 

 

A legtöbb "összeesküvés-elmélet" összeesküvés-tény

Az "összeesküvés-elmélet" és az "összeesküvés-elmélet" kifejezések mindenre és mindenkire vonatkoznak, aki megkérdőjelezi a hivatalos és nyilvánvalóan nevetséges narratívát. És a démonizálás még akkor is folytatódik, amikor az úgynevezett "összeesküvések" többszörösen igaznak bizonyulnak.

Például azt a gyanút, hogy évente többször, éveken át kénytelenek leszünk szedni ezeket a génterápiás injekciókat, "összeesküvés-elméletnek" bélyegezték, de nem telt el sok idő, mire az erősítő injekciókat bevezették, és most újabb változatokra is kiállítják az injekciókat, ami újabb körös injekciókat fog eredményezni.

Hasonlóképpen, az "összeesküvés-elméletek" arra figyelmeztettek, hogy azoknak, akik megkapták az oltást, folytatniuk kell az emlékeztető oltásokat, különben elveszítik az értékes "teljesen beoltott" státuszukat, és pontosan ez történt.

Valójában az oltási útlevél koncepcióját, amelyet arra használnak, hogy az embereket kizárják a mindennapi társadalomból, kezdetben paranoid összeesküvés-elméletként utasították el, de nem kellett sok idő, hogy a kormányok pontosan ezt tegyék.

Az "összeesküvés-elméletek" arra is figyelmeztettek, hogy a COVID oltás nem akadályozza meg a fertőzést vagy a terjedést, és ez is vitathatatlan tény. 2022 február elejétől Izrael arról számolt be, hogy a súlyos COVID megbetegedések 80%-a a teljesen beoltottak között fordult elő4.

"Összeesküvés-elméletek" arra figyelmeztettek, hogy a kísérleti oltás beadása tizenéveseknek és kisgyermekeknek lelkiismeretlenül veszélyes lenne, mivel náluk a COVID szövődményeinek kockázata elhanyagolható, és most már a mainstream média is időről időre elismeri, hogy a tizenévesek és fiatal felnőttek a szokásosnál nagyobb arányban szenvednek szívgyulladásban.

2021 januárja és 2022 augusztusa között (ez 19 hónapos időszak) világszerte legalább 1249 sportoló szenvedett szívmegállást vagy összeesést, és 847-en haltak meg COVID injekció beadása után.5 Történelmileg a sportolók hirtelen halálának éves átlaga 296 és 69 között volt.7

A pandémiára adott válaszok vizsgálata

A "Tájékozatlan beleegyezés" a világjárványra adott válasz számos elemét vizsgálja, például azt az irracionális elképzelést, hogy a COVID-19 korai kezelése nem létezik és/vagy hiábavaló, és azt az ugyancsak irracionális elképzelést, hogy az egyetlen megoldás az, hogy a bolygón mindenkinek beadnak egy kísérleti terméket, tekintet nélkül az egyéni kockázati szintekre.

Az orvosokkal és tudósokkal - például Dr. Robert Malone-nal, Dr. Peter McCullough-val, Dr. Stephen Malthouse és Dr. Charles Hoffe családorvosokkal, Dr. Tess Laurie-val és Alan Cassels kormányzati gyógyszerpolitikai kutatóval - készített interjúkban Harris fényes megvilágításba helyezi az orvosi intézményrendszer hirtelen, teljes mértékben felhagyott a hippokratészi esküvel.

A gyógyszeripar törvénytelen kultúráját és a szabályozó ügynökségek és a média hatalmába kerítését is megvizsgálja - ez a fejlemény gyakorlatilag megszüntette a nyilvánosság minden olyan védelmét, amelyet a ragadozó magatartással és a veszélyes termékekkel szemben élvezhetett és élvezhetett volna. Harris emellett áttekintést is készít:

  • A tájékozott beleegyezés történetét, valamint azt, hogy a kényszer és a megbízások miért sértik ezt a legalapvetőbb és legfontosabb közegészségügyi elvet.

  • A COVID oltás és más gyermekkori vakcinák okozta sérülések, valamint az oltási sérülések tagadásának története.

  • A világjárvány elleni intézkedések mögött álló korrupt személyek, szervezetek és hálózatok, beleértve Dr. Anthony Fauci és Bill Gates központi szerepét a tudomány és az életmentő kezelések elfojtásában.

  • A hatalmas érdekellentétek a Big Pharma, az őket szabályozó ügynökségek és a törvényeinket alkotó politikusok között.

  • A magánszervezetek és a kormányok közötti összejátszás, hogy a biológiai biztonság zászlaja alatt globális totalitarizmust hozzanak létre.

Remélem, hogy időt szánnak arra, hogy megnézzék a "Tájékozatlan beleegyezés" című filmet, és megosszák másokkal is. Harris elmondása szerint kifejezetten olyan filmet akart készíteni, amely segíthet felnyitni azoknak a szemét és elméjét, akik még mindig nem látják, mi történik, vagy nem hiszik el teljesen, amit látnak.

 

 

Források a COVID-oltások által megsérültek számára

Befejezésül egy olyan dologgal, amiről ez a film nem szól, ha bármilyen okból kifolyólag egy vagy több oltást kapott és sérülést szenvedett, tudja, hogy vannak jó orvosok és tudósok, akik a megoldásokon dolgoznak.

Az első és legfontosabb, hogy soha többé ne vegyen be újabb COVID emlékeztetőt, újabb mRNS génterápiás injekciót vagy hagyományos vakcinát. Véget kell vetnie a szervezetét ért támadásnak. Ugyanez vonatkozik mindazokra, akik egy vagy több COVID-oltást kaptak, és szerencsére nem tapasztaltak bénító mellékhatásokat.

Az Ön egészségére hosszú távon még mindig hatással lehet, ezért ne vegyen be több oltást. Ami a kezelést illeti, még mindig nem sok orvos tudja, mit kell tenni, bár gyanítom, hogy a jövőben több, a COVID-oltás okozta sérülésekre szakosodott orvossal fogunk találkozni.

Az orvosok közül többek között Dr. Michelle Perro (DrMichellePerro.com), akivel már készítettem interjút ebben a témában, már komolyan foglalkoznak a COVID beadás okozta sérülések kezelésével. Perro gyermekorvos, aki az elmúlt néhány évben felnőtteknek is elkezdte kezelni az oltás okozta sérüléseket. A másik Dr. Pierre Kory (DrPierreKory.com).

Mindketten egyetértenek abban, hogy a szervezeted által most folyamatosan termelt tüskés fehérje kiiktatása az elsődleges feladat. Perro erre a célra a hidroxiklorokin, míg Kory jellemzően az ivermektint használja. Mindkét gyógyszer megköti és ezáltal megkönnyíti a tüskefehérje eltávolítását.

Kory úgy véli továbbá, hogy létezhetnek módszerek az immunrendszer erősítésére, hogy az idővel természetes úton lebontja és végül eltávolítsa a tüskét a sejtjeiből. Az egyik stratégia, amit ehhez javasol, a TRE (időbeli korlátozással történő étkezés), amely serkenti az autofágiát, egy természetes tisztítási folyamatot, amely eltávolítja a sérült, rosszul összecsukló és mérgező fehérjéket. Egy másik stratégia, amely ugyanezt a célt szolgálhatja, a szaunaterápia lenne.

A Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) tagjaként Kory segített kidolgozni az FLCCC I-RECOVER nevű, vakcinát követő kezelési protokollját. Mivel a protokollt folyamatosan frissítik, ahogy újabb adatok válnak elérhetővé, a legjobb, ha letölti a legújabb verziót egyenesen az FLCCC honlapjáról, a covid19criticalcare.com8 (a megfelelő oldalra mutató hiperhivatkozás fentebb található).

 

 

Egyéb hasznos kezelések és gyógymódok

Korábbi cikkeimben számos olyan kezeléssel és gyógymóddal is foglalkoztam, amelyek hasznosak lehetnek a COVID jab sérülések esetén, mint például:

-hiperbár oxigénterápia, különösen stroke, szívroham, autoimmun betegségek és/vagy neurodegeneratív rendellenességek esetén. További információért lásd: "Hiperbárterápia - egy rendkívül alulhasznosított kezelési mód".

-gyógyszerészeti minőségű metilénkék, amely javítja a mitokondriumok légzését és segíti a mitokondriumok javítását. Napi 15-20 milligramm mennyiségben ez potenciálisan nagymértékben hozzájárulhat a sokak által a jab után elszenvedett fáradtság oldásához.

Akut stroke esetén is hasznos lehet. Az elsődleges ellenjavallat az, ha G6PD-hiányban szenvedsz (örökletes genetikai állapot), ebben az esetben egyáltalán nem szabad metilénkéket használni. További információért lásd: "A metilénkék meglepő egészségügyi előnyei".

-közeli infravörös fény, mivel ez indítja be a melatonin termelését a mitokondriumokban9 , ahol a legnagyobb szükséged van rá. A reaktív oxigénfajok elnyerésével szintén hozzájárul a mitokondriumok működésének és javításának javításához. A természetes napfény 54,3%-ban infravörös sugárzás10 , így ez a kezelés ingyenesen elérhető. További információért lásd: "Amit a melatoninnal kapcsolatban tudni kell".

Dokumentumfilm: "Tájékozatlan beleegyezés" (mercola.com)

Nézze meg a Matador Films új, "Tájékozatlan beleegyezés" című dokumentumfilmjének hivatalos bemutatóját, amelyet a Librti.com és a Vaccine Choice Canada mutat be.

Alapos betekintést nyújt a Covid 19 narratívájába, abba, hogy ki irányítja azt, és hogyan használják fel arra, hogy egy nem tesztelt, új technológiát fecskendezzenek be a bolygó szinte minden emberébe.

A film azt vizsgálja, hogyan használják a narratívát arra, hogy megfosszanak minket emberi jogainktól, miközben a mandátumok hatását egy mélyen ható történetbe szövi, amely egy ember tragikus veszteségéről szól.

Hallgassa meg az igazságot orvosoktól és tudósoktól, akik nem félnek szembeszállni a Big Pharma és a mandátumokból profitáló elit osztály ellen.

Írta és rendezte Todd Harris, Matador Films.

https://uninformedconsent.ca/

"Ez a film feltárja, hogy a saját kormányunk, a közegészségügy és a mainstream média masszívan becsapott minket." - Ted Kuntz - elnök - Vaccine Choice Canada (Kanadai oltóanyag-választás)

"Alig várom, hogy kijöjjön ez a film. Durva propaganda "a be nem oltottak válsága", amit cenzúra, megtorlás és totalitárius nyers erőszak követ az embereken. Én azt mondom, hozzátok!" - Dr. Peter McCullough - belgyógyász és kardiológus - orvosprofesszor

"Todd egy briliáns filmes, aki egyedülálló módon tárja fel a családok számára a mandátumok által okozott pusztítást." - Odessa Orlewicz - partner - Librti.com

"A Tájékozatlan beleegyezés a legtudományosabb és legtényszerűbb IGAZSÁG, ami az elmúlt 3 évben Kanadából kijött. Ha Ön szülő, ennek a filmnek a megtekintési listája FELSŐ helyén kell lennie. TÉNYLEG felnyitja a szemet. Mindenkinek látnia kell ezt a filmet!" - Amanda Forbes - Children's Health Defense (Gyermekek Egészségvédelme)

"Ez a Covid-korszak legerősebb dokumentumfilmje." - Sherri Strong - Children's Health Defense Canada (Gyermekek Egészségvédelme Kanada)

Ossza meg ezt a filmet - A jövőnk függ tőle!

Források és hivatkozások

https://www.pokolafoldon.hu/blog/halalra-zaklatva-egy-gyaszolo-ferj-szemelyes-tortenete-akinek-a-felesege-ongyilkos-lett