A New Normal Németország kormánya tehát azt fontolgatja, hogy októbertől húsvétig mindenkit arra kényszerít, hogy állandó jelleggel orvosi kinézetű maszkot viseljen a nyilvánosság előtt.

Komolyan, a Németország kormányát jelenleg irányító fanatikus Új Normál fasiszták - főként az SPD és a Zöldek - a "fertőzésvédelmi törvény" felülvizsgálatáról tárgyalnak, hogy felhatalmazást kapjanak arra, hogy továbbra is rendeletekkel kormányozhassák az országot, ahogyan azt 2020 ősze óta teszik, és így határozatlan időre "állandó szükségállapotot" vezessenek be, amely felülírja a német alkotmányt.

Rajta, olvassa el újra ezt a bekezdést. Tartson egy kis szünetet a nem náci Ukrajnában zajló vérengzés, az amerikai kongresszusban zajló kirakatperek, a majomhimnusz, a hirtelen felnőtthalál szindróma, a hirtelen szarvasmarha halál szindróma, a családcentrikus drag queenek, a nem "vakcinával" összefüggő arcbénulás és a kerékpárjáról leeső Biden között, és gondolkodjon el azon, hogy mit is jelenthet ez, hogy az Európai Unió meghatározó országa lemond a demokrácia minden látszatáról, és átalakul egy fasiszta biológiai biztonsági rendőrállammá.

Oké, megpróbálok pontosabban fogalmazni, mert nem akarom, hogy letartóztassanak "dezinformáció terjesztéséért" vagy "az állam delegitimálásáért". Németország nem mond le a demokrácia látszatáról. Nem, a német alkotmány továbbra is érvényben marad. Csakhogy a felülvizsgált fertőzésvédelmi törvény - akárcsak az 1933-as "felhatalmazó törvény", amely a náci kormánynak felhatalmazást adott arra, hogy a "nép bajának orvoslása" ürügyén bármilyen rendeletet kiadhasson - az új normális német kormánynak felhatalmazást ad arra, hogy továbbra is felülírja az alkotmányt, és a "közegészségügy védelme" ürügyén bármilyen rendeletet kiadhasson... például arra kényszerítve a német tömegeket, hogy az új hivatalos ideológiának való megfelelésüket azzal mutassák ki, hogy minden évben hat vagy hét hónapon át orvosi maszkot viselnek az arcukon.

 

 

Az esztelen fasiszta ideológiai konformitás rituális tömegdemonstrációján túl (ami minden totalitárius rendszer alapjellemzője), ez az éves október és húsvét közötti maszkkötelezettség, azáltal, hogy szimulálja azt az új paranoid "valóságot", amelyben az emberiséget halálos vírusok és más "közegészségügyi fenyegetések" támadják folyamatosan, bebetonozza az Új Normális ideológiát. Ha itt Németországban nem lépnek fel ellene, és nem állítják meg, akkor átterjed más európai országokra, Kanadára, Ausztráliára és az USA Új Normális államaira is. Ha azt hiszi, hogy ami Németországban történik, az nem számít, mert Floridában, Svédországban vagy az Egyesült Királyságban él, akkor nem figyelt mostanában. Az Új Normál bevezetése egy globális projekt... egy többfázisú, sokoldalú projekt. Németország csak a jelenlegi "lándzsahegy".

Sajnos, a német tömegek többsége esztelenül kattogtatja a sarkát és követi a parancsokat, ahogy 2020 tavasza óta teszik. Jelenleg mindannyian élvezik a "nyári szünetet", de októberben fel fogják venni a maszkjukat, elkezdik a "be nem oltottak" elkülönítését és üldözését, és egyébként ismét fasisztaként fognak viselkedni. Habozom, hogy ezt a német jellegre fogjam, mert az elmúlt két évben ugyanezt az esztelenül fasiszta viselkedést láthattuk szerte a világon, de be kell vallanom, hogy van valami különösen ijesztő abban, ahogyan a németek csinálják.

Eközben a német FBI (der Bundesverfassungsschutz, vagy BfV) keményen dolgozik az új Gleichschaltung érvényesítésén. A Die Welt című lap beszámolója szerint a BfV nem csak azokat figyeli, akik olyan kifejezéseket használnak, mint a "Corona-diktatúra" (és feltehetően más "rosszul beszélő" szavak hosszú listáját), hanem "olyan embereket és csoportokat is megfigyel, akik összeesküvés-elméleteket terjesztenek, vagy megkérdőjelezik az állam demokratikus jellegét". A politikusok ragaszkodnak ahhoz, hogy a BfV "szigorítsa a politikai bűncselekmények minősítését, különösen a Corona-tagadókkal kapcsolatban".

 

 

Igen, így van, a hivatalos Covid-19 narratíva nyilvános megkérdőjelezése, vagy a hivatalos New Normal ideológia elleni tiltakozás politikai bűncselekménynek számít itt, az Új Normális Németországban. Ez 2021 májusa óta így van, amikor a Bundesverfassungsschutz létrehozta a belföldi szélsőségesség új hivatalos kategóriáját... "Az állam demokráciaellenes vagy biztonságot veszélyeztető delegitimálása". Én is beszámoltam erről az egyik akkori rovatomban ("A másként gondolkodók kriminalizálása" ), ahogyan a vállalati sajtó egy része is, például a The New York Times ("A német hírszerzés megfigyelés alá helyezi a koronavírust tagadókat"), de valamiért a történet nem kapott nagy visszhangot.

"Az állam delegitimálása" ... hagyjuk, hogy ez a nyelvezet egy pillanatra elmerüljön bennünk. Ez azt jelenti, hogy bárki, akit a New Normal hatóságok úgy ítélnek meg, hogy "delegitimálja az államot", letartóztatható és "politikai bűnözőként" vád alá helyezhető. Nem voltam teljesen tisztában azzal, hogy mit jelent a "delegitimálás", ezért utánanéztem a szónak, és a definíció, amit találtam, az volt, hogy "valaminek vagy valakinek a legitimitását, tekintélyét vagy tekintélyét csökkenteni vagy megsemmisíteni", ami... nem is tudom, egy kicsit túlságosan tágan hangzik, és önkényes értelmezésnek van kitéve.

Például, ha én, itt, ebben a rovatban, azt javasolnám, hogy a német kormánynak semmilyen legitim oka nem volt arra, hogy a teljes lakosságot bezárja, mindenkit orvosi maszk viselésére kényszerítsen, és démonizálja és elkülönítse a "be nem oltottakat", akkor az "politikai bűnözővé" tehetne. Hasonlóképpen, ha Karl Lauterbachot, az Új Normális Németország egészségügyi miniszterét fanatikus fasisztának és szociopata hazudozónak nevezném, az is "politikai bűnözővé" tehetne. Vagy ha rámutatnék arra, hogy a német állami média több mint két éven keresztül hogyan tévesztette meg és világította meg a német közvéleményt, mint a közmondásos göbbelsi billentyűs hangszer, akkor az "politikai bűnözővé" tehetne. Vagy ha elég őrült lennék ahhoz, hogy kiadjak egy könyvet az elmúlt két évben írt esszékből, amelyek Az új normális birodalom felemelkedését dokumentálják, beleértve az új normális Németországról szóló esszéket is, az szintén "politikai bűnözővé" tehetne.

 

 

Természetesen kissé nyugtalan vagyok, hogy egy olyan volt náci országban élek, ahol szerzői és politikai szatirikus tevékenységem miatt "politikai bűnözőnek" minősülhetek ... ami persze az új besorolás lényege. Az a célja, hogy a hozzám hasonló másként gondolkodókat hallgatásra ijessze. Vagy ... OK, nem nekem szól. A hozzám hasonló német disszidenseknek szól. Amerikai vagyok, nem német állampolgár. Így annak az esélye, hogy egy állig felfegyverzett "különleges kommandós" csapat a hajnali órákban megrohamozza a lakásomat, és koholt fegyvervádakkal letartóztat - ahogyan nemrég tették Dr. Paul Brandenburggal, az Új Normális Birodalom szókimondó ellenfelével - valószínűleg (remélhetőleg) elég kicsi.

Mindenesetre soha nem tennék ilyet, azaz nem próbálnám meg csökkenteni az Új Normális Németországi Szövetségi Köztársaság tekintélyét vagy tekintélyét, vagy bármilyen módon a náci Németországhoz, vagy bármely más totalitárius rendszerhez hasonlítani, vagy úgy jellemezni, mint egy kialakulóban lévő biológiai biztonsági rendőrállamot, ahol a jogállamiságot fasiszta fanatikusok önkényes rendeletei váltották fel, mert ezzel csak a bajt keresném. Végül is, ha bármit is tanultunk a történelemből, az ilyen időkben az az okos dolog, hogy az ember befogja a száját és követi a parancsokat, és ha hallja, hogy jön egy vonat... nos, csak nézzen másfelé.

Az Új Normális Németországban, ha túlságosan kritizálod az államot, a különleges erők kommandósai rajtaütnek a lakásodon, és elkobozzák a legális, regisztrált sportfegyvereidet, és az olyan propagandakiadványokat, mint valamiféle militáns terroristának fognak beállítani.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/az-uj-normal-nemetorszag-szovetsegi-koztarsasag