2022. június 20., hétfő

Állítsátok meg a zsidó-kommunizmust, állítsátok meg a világzsidóságot, amely az emberiség igazi kártevője !


Nevezzétek meg a zsidót ! Tegyétek, amit Jézus tett ! A zsidók a "Sátán gyermekei", Jézus így nevezte őket. Hitler "Minden idők leggonoszabb világellenségének" és "minden ember világmérgezőjének" nevezte őket.

Az NWO/JWO a világzsidóság az igazi ellenség, ezt mindannyiunknak fel kell ismernünk.

Igen, az összes injekciót a nagy zsidó gyógyszergyárak gyártják és forgalmazzák. A Pfizer ( ami a Iuzifer anagrammája -> P-ből Iu lesz) a zsidó vezérigazgatójával, Albert Bourla-val és a sátáni vakcina nevével COMIRNATY, ami a zsidó Goyim-RNS ( emberalatti, illetve ember-szarvasmarha-RNS) szó anagrammája, egyértelműen egy zsidó cég. (ComiRNAty -> C+t = G a maradék *oyim RNS) Ugyanez vonatkozik a ModeRNA-ra is a szintén zsidó vezérigazgatójával, Stephan Bancel-lel és zsidó vezető tudósával, Tal Zaks-szal. Az Astra Zeneca zsidó vezérigazgatójával, Pascal Soriot-val és így tovább és így tovább. Plusz egy másik zsidó gyógyszeripari óriás, a Roche, amely a hamis PCR-tesztekkel milliárdokat ad el és keres. Még az orosz Szputnyik V vakcinát is a Gamaleia Intézet gyártja, amelyet a zsidó Alexander Ginsburg vezet. Tehát láthatjátok, hogy az összes patkányméreg halálos oltást zsidók csinálják.

A korábbi német egészségügyi miniszter, Jens Spahn, egy homoszexuális zsidó és egykori gyógyszerlobbista. Bill Gates zsidó származású. Yuval Noah Harari, a WHO prímása szintén homoszexuális zsidó. Nuland, Blinken, Zelenszkij, Putyin, Abramovics, Soros, Kissinger, Netanjahu, Lagarde, Rothschild, Sarkozy, Mückstein, Epstein, Söder, Merkel stb. stb. mind zsidók !

Ember, ez mind zsidó ! Ők állnak az emberiség elleni globális népirtás mögött ! Ezek a "Sátán gyermekei" (Jézus így nevezte őket !)

https://www.goyimtv.tv/v/1645498584/FLYERS-ARE-GETTING-BIGGER%E2%80%94

És mellesleg a zsidók irányítják Bollywoodot-Hollywoodot-Nollywoodot, ők gyártják a sátáni propagandafilmeket az első naptól kezdve. Szóval miért hiszed el, amit ezek a sátáni vadállatok publikálnak Izraelről és maguk is szedik a halálos injekciókat ? Nagyon is lehet, hogy ez egy nagy hollywoodi mutatvány, ahol csak megjátsszák, és csak sósvizes injekciókat kapnak.

Soha ne higgyetek a zsidóknak. Egyetlen szót sem. Ők betegesen hazugok. Ne dőljetek be a média hipnotrükkjeiknek és a fecsegésüknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése