Ahogy az "összeesküvés-elméletek" TÉNYEKké válnak, hamarosan hivatalosan is elismerik a "katasztrofális" DEATHVAX™ igazságot, mindezt szándékosan.

A WHO vezetője "hisz abban, hogy a Covid TÉNYLEG kiszivárgott a wuhani laboratóriumból" egy 2019-es "katasztrofális baleset" után, annak ellenére, hogy nyilvánosan fenntartja, hogy "minden hipotézis továbbra is az asztalon marad

A WHO vezetésére beiktatott kommunista háborús bűnös mindig is tudta, hogy a COVID a wuhani virológiai laboratóriumból szivárgott ki.

És hogyan is ne tudta volna a PSYOP-19 elnéptelenedési és ellenőrzési Egy Világkormány terv egyik kulcsfontosságú bábjátékosa?

Tedros Adhanom főigazgató bizalmasan beszélt egy magas rangú európai tisztviselőnek:

Ezt Tedros szándékosan hozta nyilvánosságra már jóval a tervezett narratív váltás előtt, amely szándékosan le fogja leplezni a DEATHVAX™-ot, mint halálos, lassan ölő biofegyvert, ami mindig is volt. Természetesen a CIA által irányított MSM nem fogja beismerni a biofegyver részt, de a BigPharma, a WHO, a WEF, az ENSZ, az FDA és az összes kormány és apparátus politikusai, akik oly szorgalmasan erőltették ezeket a halálos injekciókat, mea culpát fognak kiadni.

De Tedros "privát" bizalmaskodásával párhuzamosan a hivatalos fejhamisító narratívát is követte:

A WHO kezdetben "összeesküvés-elméletnek" bélyegezte a laboratóriumi szivárgástól való félelmet, elfogadva a kínai történetet.

 

 

Az említett propagandajátékok és a kapcsolódó elismerések mindig is a technokrata PSYOP-19 játék részei voltak, és a végső engedmények a halálos "minden okból" bekövetkező halálozási igazságoknak a helyszínen tökéletesen időzítve lesznek a PSYOP-22, PSYOP-HYPERINFLATION-22, PSYOP-FAMINE-22, és PSYOP-MARKET-CRASH-22 konvergenciáival.

Ebben a szakaszban a polgárok annyira megtizedeltek, levertek és demoralizáltak lesznek, hogy a szó szoros értelmében felkészülnek a következő társadalmi mérnöki fázisra, a kormányaik és bábvezetőik elleni fegyvervételre. És ez az a pillanat, amikor az Egy Világkormány lecsap és megpróbálja megszilárdítani a teljes irányítást azzal, hogy megoldásokat kínál az általuk gyártott problémákra.

Már most látjuk, hogy a Pfizer vezérigazgatója, Bourla, és a Fauci-féle emberek megduplázzák a halálos injekciókat, ÉS egyidejűleg burkolt mea culpát adnak ki. Ezeket a hasznos idiótákat mind fel fogják áldozni, amikor eljön az ideje, hogy a kezelőik bebizonyítsák, hogy a genetikailag módosított emberek oldalán állnak, és hogy nekik is hazudtak, és most már tényleg meg lehet bennük bízni.

Az Egészségügyi Világszervezet vezetője bizalmasan úgy véli, hogy a Covid-járvány egy kínai laboratóriumból származó szivárgás következtében kezdődött, állítja egy magas rangú kormányzati forrás.

Bár nyilvánosan a csoport fenntartja, hogy "minden hipotézis továbbra is terítéken van" a Covid eredetével kapcsolatban, a forrás szerint Tedros Adhanom Ghebreyesus, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója nemrég egy magas rangú európai politikusnak azt vallotta, hogy a legvalószínűbb magyarázat egy katasztrofális baleset egy wuhani laboratóriumban, ahol a fertőzések először terjedtek el 2019 végén.

A Mail on Sunday hozta először nyilvánosságra a nyugati titkosszolgálatokon belüli aggodalmakat a wuhani Virológiai Intézettel kapcsolatban, ahol a tudósok 2020 áprilisában manipulálták a közel 1000 mérfölddel arrébb lévő barlangokban élő denevérekből vett koronavírusokat - ugyanazokat a barlangokat, ahonnan a Covid-19 feltételezhetően származik. A Covid-járvány halálos áldozatainak száma világszerte már több mint 18 millióra tehető.

 

 

Ez a 18 milliós szám elsősorban a halálos kórházi protokolloknak köszönhető, amelyek mindenkit meggyilkoltak, aki influenzában, náthában, tüdőgyulladásban és C-19-ben egyaránt szenvedett, valamint a zárlatos depressziónak, az öngyilkosságnak, a túladagolásnak, a diagnosztizálatlan és kezeletlen betegségeknek és az éhínségnek. A tényleges "covid" esetek tökéletesen megfelelnek egy átlagos influenzaszezonnak, kivéve, hogy "rejtélyes módon" a "világjárvány" alatt nem volt influenza okozta haláleset. A "világjárvány" évében, 2020-ban a globális halálozási arány 0,76% volt, ami megegyezik a nem "világjárványos" 2018-as és 2019-es évekkel. És ki tudná elfelejteni, hogy amikor az USA-ban az állítólagos C-19 halálesetek száma elérte a 600 000-et, a CDC csendben csillagot tett a szám mellé, elismerve, hogy a tényleges halotti bizonyítványok szerint a "csak C-19-es halálesetek" 5%-ot tettek ki, vagyis mindössze 30 000 csak C-19-es halálesetet, ami szintén "véletlenül" tökéletesen megegyezett a szezonális influenza halálozási arányával.

De a Wuhan Virológiai Laboratórium, amely a vizes piac szomszédságában van, soha nem lehetett egy olyan biofegyver vírus eredete, amelynek szekvenciájában "megmagyarázhatatlan" HIV és TBC betétek vannak, ugye? Ez egy denevérleves esemény, ugye? Erre még az olyan "szakértők" is rá tudnának jönni, mint Tedros, aki NEM orvos, hanem kommunista háborús bűnös mészárosok a szülőföldjén, Etiópiában. Már ha bármit is ki kellene találnia.

A WHO-t kezdetben bírálták, amiért a világjárvány kapcsán engedékenyen viszonyult Kínához, valamint azért, mert hajlandó volt elfogadni Peking tiltakozását, miszerint a laboratóriumi szivárgásról szóló állítások csak "összeesküvés-elmélet".

Kína, a QR-kódos társadalmi kreditpontszám 1.0 rabszolganemzet az első naptól kezdve mindig is benne volt a PSYOP-19 átverésben, és nemcsak az NIH-val, hanem a CIA-val és a Gates-szel (azaz a Rockefeller-kultusz eugenikai alapítványával) is szorosan együttműködött.

Azonban a "zoonózisos" terjedés - az a folyamat, amelynek során egy vírus az állatokról az emberre kerül - meggyőző bizonyítékainak hiányában most semlegesebb nyilvános álláspontot képvisel.

 

 

Dr. Tedros ebben a hónapban tájékoztatta a tagállamokat a világjárványról, és elismerte: "Még nem tudjuk a választ arra, hogy honnan jött, vagy hogyan került az emberi populációba.

Emlékeztetőül: Tedros NEM orvos. És még mindig a "még nem tudjuk a válaszokat" játékot játssza az elkerülhetetlen beismerés előtt, de nem azt, hogy mindig is eltitkolta az egészet, hanem azt, hogy igen, valóban laboratóriumi kibocsátás volt, de nem a WHO, WEF, GAVI, ENSZ, FDA, CIA és társai által, hanem csupán egy becsületes, de hanyag laboratóriumi hiba, és mint ilyen, "véletlen" szivárgás volt.

Várhatóan ugyanez a minta fog megismétlődni, amikor ugyanezek a szereplők "elismerik", hogy a DEATHVAX™ valójában halálos, és soha nem lett volna szabad jóváhagyni, soha. És hogy az EUA csak azért történt, mert annyira "törődnek" az emberiséggel, és mindig is csak őszintén meg akarták menteni a világot.

És ugyanerre az egyforma mintára számíthatunk, amikor az Egy Világkormány bejön, hogy megmentse a helyzetet az összes úgynevezett "orvos" és "szakértő" ellen, akik mindent olyan szörnyen elrontottak. De mindezek az emberiség elleni "ítélkezési hibák" helyre lesznek hozva, amíg ti, a poszthumán rabszolgák csak egy újabb Módosított mRNS injekciót kaptok, hogy a társadalmi kreditpontotok teljesüljön, ami alapján jogosultak lesztek a CBDC UBI kifizetésekre, és megengedik, hogy megvásároljátok az Amazon kosaratokban lévő adagolt árukat, az összes többi "kiváltsággal" együtt ebben a ti poszthumán disztópikus horror show jövőtökben.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/ahogy-az-osszeeskuves-elmeletek-tenyekke-valnak