Visszatérve a génszerkesztés lehetséges kérdésére, azzal vádoltak, hogy tudományosan tudatlan vagyok, amiért azt állítottam, hogy a COVID-19 vakcinák nem vakcinák, hanem inkább a génterápia egy formája.

Ha azonban elmélyedünk ennek a vakcinának a genetikájában és molekuláris biológiájában, akkor felfedezzük, hogy valójában egyfajta lopakodó génszerkesztő eszközről van szó, amely képes megváltoztatni a DNS-ünket, és olyan utasításokat integrálni, amelyekkel még több tüskés fehérjét hozhatunk létre.

Ez ellentmondásos, mert jellemzően az mRNS-t nem lehet közvetlenül a génjeibe integrálni, mert ehhez fordított transzkriptázra van szükség. A reverz transzkriptáz az RNS-t alakítja vissza DNS-é (fordított transzkripció). Seneff azonban felfedezte, hogy a DNS-ünkbe már be van ágyazva a legkülönbözőbb reverz transzkriptáz rendszerek, ami ezt lehetővé teszi. Elmagyarázza:

"Volt ez a hosszú időszak, amikor az volt a mantránk, hogy az átírás a DNS-ből RNS-ből fehérjévé történő átírás. Ez az alapvető biológia - DNS, RNS, fehérje. De aztán 1970-ben David Baltimore az MIT-n... felfedezte a retroviruszokban (RNS-tumorvírusok) a reverz transzkriptázt, amiért Nobel-díjat kapott.

Kiderült, és ezt nem tudtam, amíg nem kezdtem el kutatni ezeket az oltásokat, hogy valójában rengeteg reverz transzkriptáz van a saját sejtjeinkben. Rengeteg van belőle. És ezek a hosszú interspersed nukleáris elemek (LINE-ok) és rövid interspersed nukleáris elemek (SINE-ok) képesek arra, hogy az RNS-ünket visszaalakítsák DNS-é, és ezt a DNS-t visszahelyezzék a genomba." (LINE-ok).

A LINE-ok és a SINE-ok nukleotidok, DNS-darabok szekvenciái, és a genom hatalmas százalékát teszik ki. A LINE1 például a genom 10%-át teszi ki. Az idő nagy részében inaktívak, és a tudósok értetlenül álltak az előtt, hogy valójában mit is csinálnak. Elég furcsák, mivel a DNS-t visszafelé hajtogatják, és különböző helyekre ragasztják vissza. Például az Alzheimer-kóros embereknél az amiloid béta fehérje a genomjukban mindenhol megkettőződik.

"Olyanok, mint egy nagy, kövér genom, extra másolatokkal, amelyekben különböző variációk vannak. És ezt az RNS-en keresztül teszik" - mondja Seneff. "Tehát van egy evolúciós mechanizmusunk. Az elsődleges mechanizmus szerintem az, hogy a DNS-t RNS-é alakítjuk, az RNS-t mutáljuk, mert az RNS sokkal könnyebben mutálódik, mint a DNS, majd visszafordítjuk DNS-é, és visszatesszük a genomba." - mondta.

Dióhéjban, úgy tűnik, hogy a LINE-ok és a SINE-ok akkor aktiválódnak, amikor egy probléma alternatív megoldására van szükség. Az egyik ilyen probléma lehet a glifozát expozíció. Amikor a szervezet túlságosan beteg ahhoz, hogy normálisan működjön, a fehérjék mutációjával talál megoldást a probléma megkerülésére. "Ez egy olyan folyamat, amelyet általában a környezeti mérgező vegyi anyagokkal szemben alkalmazunk, amelyekkel szembesülünk" - mondja Seneff.

Összefoglalva tehát, az mRNS-t a szervezetben lévő LINE-ok és SINE-ok képesek reverz átírni és visszaalakítani DNS-é. Ezt a klónozott DNS-t aztán be lehet építeni a genomodba. Ily módon ez valóban genetikai szerkesztés.

 

Linkek

International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research May 10, 2021; 2(1): 402-444

America’s Frontline Doctors May 9, 2021

Covid19.healthdata.org

The UNZ Review May 15, 2021

JAMA. March 15, 2021 doi:10.1001/jama.2021.4385

European Heart Journal July 20, 2020: ehaa534

Circulation Research 2021; 128: 1323-1326

European Journal of Internal Medicine June 2020; 76:14-20

Molecular Reproduction and Development 2006; 73(10):1239-1246

UniProtKB P0DTC2 (Spike SARS2)

https://besthirdetes.hu/tudasfa/az-mrns-vakcinak-megvaltoztathatjak-a-dns-t-ez-a-kerdes.html