Tömeggyilkos Sátánfatty Bill Gates most dollármilliókat pumpál egy új agymosó programba, amely manipulálja az embereket, hogy a jövőbeni kísérleti COVID-19 oltásokat kapjanak.

A Bill és Melinda Gates Alapítvány "Overcoming Vaccine Hesitancy for Future COVID-19 and HIV Vaccines" (A jövőbeli COVID-19 és HIV-vakcinákkal kapcsolatos oltási vonakodás leküzdése) címmel közzétett egy tanulmányt, amelynek célja a vakcinákkal kapcsolatos vonakodás megfékezése: Lessons from Measles and HPV Vaccines" (A kanyaró- és HPV-vakcinák tanulságai).

Az augusztus 11-én közzétett, a Bioterrorista Hazug Gates által finanszírozott kutatók "a kanyaró és a humán papillomavírus elleni vakcinákkal kapcsolatos tétovázást leküzdő beavatkozásokról szóló tanulmányok narratív áttekintését" végezték el, hogy a tanulságokat a jövőbeli kísérleti oltásokra is alkalmazzák.

A Thenationalpulse.com beszámol: A kutatók kifejezetten arra hivatkoznak, hogy elsődleges céljuk az volt, hogy az emberek nagyobb valószínűséggel kapják meg a "jövőbeli" COVID-19 vakcinákat, és arra a következtetésre jutottak, hogy "a legsikeresebb beavatkozások közvetlenül a lakosságot célozták meg az oltásra".

 

 

"A pénzügyi ösztönzők alkalmazása potenciális eszköz lehet a vakcinák beadásának javítására" - folytatja a tanulmány, amely több mint 150 tudományos cikk áttekintéséből merítette elemzését.

"Az üzenetek megfogalmazása hatékony eszköze a vakcinák népszerűsítésének; az üzeneteket azonban gondosan kell megfogalmazni, és a célcsoportot kell megcélozni. A jövőbeni oltóanyag-promóciókban megfontolandó a pénzügyi ösztönzők, az ingyenes vakcinák és a vakcinabajnokok alkalmazása, mivel ezek sikeresen növelték mind a kanyaró, mind a HPV elleni vakcinával való beoltottsági arányt" - zárul a tanulmány, amely azt is javasolja, hogy "iskolákban, egyetemeken vagy egészségügyi intézményekben vakcinaprogramokat hajtsanak végre a serdülők és/vagy felnőttek megcélzására".

A tanulmány a gyermekek szívizomgyulladására összpontosító reklámok bevezetése közepette készült, amelyről a vizsgálatok többször kimutatták, hogy a COVID-19 vakcina mellékhatása.

A New York-i Presbiteriánus Kórház például szeptember 6-án feltöltött egy reklámvideót a Youtube-csatornájára "Gyermekgyógyászati betegtörténet - Suri (30-as verzió)" címmel.

"Surinak erős hasfájása volt, amiről kiderült, hogy szívizomgyulladás, egy súlyos szívgyulladás. Multidiszciplináris gyermekgyógyászati intenzív terápiás csapatunk azon dolgozott, hogy szabályozza a szívverését - és visszaadta neki, hogy újra önmagának érezze magát" - magyarázza a videó felirata.

A hirdetés az Amerikai Szívgyógyász Szövetség jelentését követi, amely elismeri, hogy a szívizomgyulladással kapcsolatban "a kockázatok fiatalabbaknál és egymást követő oltásadagok után kevésbé biztosak".

 

 

A kapcsolat különösen szembetűnő a fiatal férfiaknál, ahogy a tanulmány megállapította:

"A 40 évesnél fiatalabb férfiaknál az egymillió főre jutó többlet myocarditis-események száma magasabb volt az mRNS-1273 második adagját követően, mint a pozitív SARS-CoV-2 tesztet követően (97 [95% CI, 91-99] versus 16 [95% CI, 12-18])".

"A 40 évnél fiatalabb nők esetében az egymillió főre jutó többletesemények száma hasonló volt az mRNS-1273 második adagja és a pozitív teszt után (7 [95% CI, 1-9] versus 8 [95% CI, 6-8]" - tette hozzá a közlemény.

A COVID-19 vakcina beadásának lehetséges hátrányai mellett más tanulmányok is bizonyították, hogy a készítmény nem ad olyan jól védettséget, mint a természetes antitestek, vagy mint ahogyan azt a vakcinákat gyártó gyógyszergyárak ígérik.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-gates-alapitvany-azt-kutatja-hogyan-mossa-at-az-agyad-hogy-meg-tobb-covid-oltast-vegyel-fel