Ez a beszámoló nagyon hosszú, az első link lehet a legjobban működik, a videót is tartalmazó oldalak lassan töltődhetnek be.

Ezek a kutatók nem találtak grafént az általuk vizsgált fiolákban.

'A csoport által vizsgált fiolákban nem mutattak ki grafén-oxidot vagy mikroszámítógépes chipeket'.

https://covid-unmasked.net/dr-mark-trozzi-whats-really-in-the-covid-vaccines/

https://drtrozzi.org/2022/09/23/whats-really-in-the-covid-vaccines/

Több mint 60 tudós több nemzet több laboratóriumának együttműködésével feltárja, hogy mi van valójában az injekciókban, és mi történik az injekció áldozatainak vérével.

Szia Brian, Kérlek, köszönd meg és áldd meg Dr. Sabine Stebel PhD, a működési hatékonyság szakértőjének, Dr. Ernst Hammel PhD fizikusnak és egy több mint 60 tudósból és szakértőből álló csapatnak, hogy az eddigi legátfogóbb tudományos elemzést adták ki az aljas, félrevezetett covid injekciókban rejlő titkokról, és az áldozatok vérében lévő szomorú, következetes rendellenességekről.
Ma szeretném megosztani a fő megállapítások rövid összefoglalóját, amelyet én magam készítettem 12 perces videóban és írásban, valamint az egyik vezető kutató, Dr. Sabine Sebel PhD, a funkciógyarapodás szakértőjének kiváló tízperces előadását, amelyet 22 perces, izgalmas kérdés-felelet követett, amelyben Dr. Ernst Hammel PhD fizikus csatlakozott hozzá, hogy válaszoljon az Egészségügyi Világtanács globális tagjainak kérdéseire:

Áldás

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/mi-van-valojaban-a-covid-oltoanyagokban-dr-mark-trozzi