Valami történik Kínában; a Népi Felszabadító Hadsereg egységeiből álló – 80 kilométer hosszú – konvoj Peking felé tart. Az alábbi rövid videó a csapatmozgás egy kis részét mutatja be.

A katonai konvoj mellett most már azt is tudjuk, hogy a pekingi repülőtér több mint 6000 belföldi és nemzetközi járatot törölt. Emellett a nagysebességű vasút által értékesített összes jegyet felfüggesztették, és a vasút további értesítésig teljesen leállt.

Most széles körben elterjedt és kitartó pletykák (teljesen igazolatlanul) azt állítják, hogy Xi Jinping elleni "puccs" lehet folyamatban. Más pletykák szerint Xi elnök "házi őrizetben van". De senki sem erősíti meg ezeket a pletykákat, így csak az marad, ami bizonyítható: Óriási katonai konvoj tart Peking felé, és minden légi és vasúti közlekedés leállt.

A kínai netezők megrohamozták a közösségi média idővonalait azokkal a hírekkel, hogy Peking katonai fogságban van. A világnak azonban fogalma sincs arról, hogy mi történik, mert a város végül is el van vágva a világtól.

A News Highland Vision szerint a korábbi kínai elnök, Hu Jintao és a korábbi kínai miniszterelnök, Wen Jiabao meggyőzte Song Pinget, az Állandó Bizottság korábbi tagját, és visszavette az irányítást a Központi Gárda Hivatal (CGB) felett.

Ha a kínai puccsról szóló pletykák igazak, akkor a várakozások szerint a VALÓDI keményvonalasok veszik át az irányítást. Ha ez igaz, akkor hamarosan teljes támadás indul Tajvan ellen.

Többet, ha megtudok.

A Twitteren pletykák keringenek arról, hogy Kínában katonai puccsot hajtanak végre, és Hszi hamarosan lemond hivataláról. Rengeteg ilyen hozzászólás van, és különböző kiadványoktól/médiumoktól, többek között.

A csapatokat tömegesen szállítják Pekingbe, és egy 80 km hosszú konvojt láttak. Továbbá Kína több mint 6000 (!) belföldi és nemzetközi járatot törölt. Ezenkívül a nagysebességű vasút által értékesített összes jegyet felfüggesztik, és a vasúti forgalom teljesen leáll.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/valami-folyik-kinaban-80-km-hosszu-katonai-konvoj-peking-fele-tartott