A "hamis zászló" elnevezés abból az időből származik, amikor a vitorlás hajók rosszcsont kapitányai olyan zászlót tűztek ki, amely azt sugallta, hogy az ellenfél flottájához tartoznak.

A másik oldal ártatlan hajóskapitányai, látva a saját lobogójukat a magasban lobogni, vidáman feltételezték, hogy nyugodtan közeledhetnek, hogy főzési recepteket és kedvenc nyaralóhelyeiket cseréljék ki egy kapitánytársukkal, mivel akkoriban még nem volt közösségi média.

Aztán hirtelen, huss, ágyúgolyók zápora tépte le az árbocukat (fiatal koromban olvastam a Horatio Hornblower-történeteket), és így kiszolgáltatottá váltak egy gyors és megalázó fogságnak.

A kalózok ugyanezt a trükköt kedvelték. Leengedték a Jolly Rogert. És felhúzták a spanyol vagy brit zászlót.

A történelem tele van hamis zászlós műveletekkel: a cél mindig a félrevezetés, a manipuláció és az irányítás gyakorlása valamilyen hamis információval.

Emlékeznek a trójai falóra? Az egy korai hamis zászló volt. Voltak hamis zászlós műveletek az ókori Egyiptomban, ahol Ramszeszt becsapták. Rómában az egyház hamisított egy dokumentumot, amely feljogosította magát arra, hogy megteremtse Európa királyait. A 12. században az egyház újra nekilátott, ezúttal egy János prépost nevű személyt talált ki, akit arra használtak fel, hogy az európaiakat rávegyék egy olyan háborúba való belépéshez, amelynek megnyerésére semmi esélyük nem volt. Prester Jánost ezt követően elképesztő öt évszázadon keresztül használták anélkül, hogy bárki is megérezte volna a patkányszagot.

A 13. századtól kezdve az egyház ártatlan embereket hibáztatott mindenért, ami rosszul sült el - beleértve az időjárást is. És mivel több évszázadon át kis jégkorszak volt, bőven volt alkalmuk arra, hogy embereket vadásszanak, boszorkányoknak nevezzék és megöljék őket. Ha a termés nem termett, a helyi boszorkányt (általában egy szerencsétlen helyi bábaasszonyt vagy ápolónőt) hibáztatták. Ha egy télen túl hideg volt, akkor a boszorkányt elégették vagy vízbe fojtották. Ember okozta éghajlatváltozás. Ha egy pestisjárvány sok embert ölt meg, akkor a helyi boszorkányokat okolták a halálesetekért. A boszorkányvadászat népszerű szakma volt, és a maga idejében hasonlított a Wikipédia szerkesztőinek mai munkájához.

A spanyol-amerikai polgárháború akkor kezdődött, amikor McKinley elnök közölte az amerikaiakkal, hogy az amerikai Maine-t egy spanyol akna elsüllyesztette a havannai kikötőben. A közfelháborodás elég volt a háború kirobbantásához. A Maine kapitánya azonban kitartott amellett, hogy a hajót nem akna, hanem egy széntárolóban történt robbanás süllyesztette el. A háború után a vizsgálatok kimutatták, hogy a kapitánynak igaza volt, és McKinley hazudott. Tessék. Egy politikus hazudik. Micsoda sokk.

Hitler nagy híve volt a hamis zászlós hadműveleteknek. 1933-ban Berlinben felgyújtották a Reichstag épületét, a német parlamentet. Hitler kommunista agitátorokat hibáztatott, és a tüzet arra használta fel, hogy saját magát és pártját Németország irányítása alá vonja. 1939-ben Hitler megszervezte, hogy német célpontokat támadjanak meg, majd azt mondta a németeknek, hogy Lengyelország a felelős. Így kezdődött a második világháború.

A háború alatt az amerikaiakat felháborította a Pearl Harbour elleni japán támadás, amely - Roosevelt elnök állítása szerint - nem volt provokált és teljesen meglepetésszerű volt. Roosevelt hazudott. Tudott a támadásról, de azt akarta, hogy a japánok elsüllyesszenek néhány hajót és megöljenek néhány amerikait, hogy ürügyet szolgáltassanak az amerikaiaknak a második világháborúhoz való csatlakozásra.

Széles körben elterjedt az a nézet, hogy a 2001. szeptember 11-i amerikai célpontok elleni támadásokat az amerikaiak szervezték meg (vagy legalábbis tudtak róla). És mind az amerikaiak, mind a britek hazudtak az iraki "tömegpusztító fegyverekről", hogy ürügyet szolgáltassanak az ország lerohanására. Azok a politikusok, akik támogatták vagy védelmezték ezeket a hazugságokat, háborús bűnöket követtek el. A tömegpusztító fegyverekkel való átverés egy hatalmas hamis zászlós művelet volt, amelynek célja a terrorizmustól való félelem fokozása volt, és lehetővé tette a hatalmon lévők számára, hogy tömegesen beavatkozó ellenőrzési fegyvereket vezessenek be - mint például az Amerikai Egyesült Államokban a belbiztonsági rendszert.

A századfordulón a nagy átverés az Y2K volt - amikor a világnak azt mondták, hogy a számítógépek 1999. december 31-én éjfélkor nem fognak megfelelően működni. Azt állították, hogy a számítógépek 1900. január 1-jére ugranak vissza, és ennek következtében nem lesz áram, a repülőgépek pedig le fognak zuhanni az égből. Az átverést vagy hamis zászlós műveletet szoftverfejlesztők hozták létre és tartották fenn, akik megoldásokat adtak el, és 6 milliárd dollárt kerestek az ostobaságon.

De ezek közül a hamis zászlós műveletek közül egyik sem közelíti meg azt a két hamis zászlót, amelyeket jelenleg a világ kormányai vezetnek, és amelyeket arra használnak, hogy meggyőzzék a tömegeket egy totalitárius világkormány, egy sor elnyomó ellenőrző intézkedés, az emberek meggyengítésére és megtörésére tervezett agymosás, egy mérgező és teljesen szükségtelen gyógyszeres program és a Nagy Újraindítás elfogadásáról - mindez azért, hogy egy olyan világba kerüljünk, amelyben semmi sem lesz a tulajdonunkban, és egyáltalán nem rendelkezünk az életünk, az otthonunk, a testünk vagy a jövőnk felett.

Először is, természetesen ott van a covid-19 csalás, amelyet 2020 márciusának közepén először neveztem meg koronavírus-hoaxnak. A covid-csalást gondosan és szándékosan a rettegés és az ellenőrzés érdekében tervezték. Teljesen hamis előfeltevésen alapul - hogy jelenleg egy veszélyes betegségnek vagyunk kitéve, amely a létünket fenyegeti, és amely ellen csak akkor lehet védekezni, ha megengedjük a kormányainknak, hogy rendkívül szigorú ellenőrző intézkedéseket fogadjanak el mindenre, amit teszünk, mindenhová megyünk és mindenre, amit gondolunk. A csalás előmozdítása érdekében a kormányok teljes ellenőrzést gyakoroltak a tömegmédia felett, betiltották a vitát, és megtámadtak és démonizáltak mindenkit, különösen azokat, akik esetleg tudják, miről beszélnek, és akik meg merik kérdőjelezni a hivatalos hazugságokat.

Másodszor, ott van a globális felmelegedéssel kapcsolatos csalás: a fél évszázaddal ezelőtt kitalált és megtervezett csalás, amelynek célja, hogy rettegéssel rávegyen bennünket egy új világrend és egy egyetlen, nem választott, nem demokratikus világkormány elfogadására. A globális felmelegedéssel kapcsolatos csalás ismét csalásra és abszurd módon pontatlan áltudományra épül. A cél az, hogy szándékosan és hidegvérrel tönkretegyék a világgazdaságot az alapvető fosszilis tüzelőanyagok használatának betiltásával, hogy milliárdok halálát okozzák éhezés, kihűlés és az elkerülhetetlen háborúk miatt, amelyek az emberek túlélésért folytatott harcában következnek majd be. Ismét minden ellenállás, minden megkérdőjelezés törvényen kívül van helyezve. Ismét megtámadják, becsmérlik, kiközösítik és marginalizálják azokat, akik megkérdőjelezik a hazugságokat.

A globális felmelegedéssel kapcsolatos átverés, akárcsak a covid-19 átverés, homokra épül. Mindkét hamis zászlós művelet hamis tudományra, fenyegetésekre, szándékosan manipulált félelemre, káoszra és zűrzavarra épül.

Lesznek variációk ezekre a témákra. Arra számítok, hogy egyre több olyan jelentést látok majd, hogy a kormány covid-programját megkérdőjelező személyeket letartóztatták személyek vagy klinikák elleni erőszak miatt. Ezt azért fogják tenni, hogy minden oltással szembeni ellenállást terrorizmusnak lehessen minősíteni. Ezt már évek óta meg akarják tenni.

Az ilyen hamis zászlós műveletek mögött álló emberek szinte felfoghatatlanul gonoszak. A frontemberek, Schwab, Gates, Blair és így tovább, csupán bábuk, akik sötét és baljós alakok által hangszerelt és vezényelt dallamokra táncolnak, akiknek olyan korrupt és félelmetes személyes céljaik vannak, hogy természetes emberi ösztöneink elképzelhetetlennek tartják őket.

Ahogy már korábban is mondták, ha elég nagyot hazudsz, senki sem fogja elhinni, hogy hazudsz, mert senki sem fogja elhinni, hogy bárki is lehet ennyire gonosz.

De az emberek ilyen gonoszak.

És azon vannak, hogy teljesen és véglegesen átvegyék az irányítást az életünk, a világunk és a jövőnk felett.

Az idő gyorsan fogy.

Terjesszétek az igét. Osszátok meg a videóimat. Osszátok meg a honlapjaimon található ingyenes könyveket és cikkeket.