A National Institutes of Health (NIH) ismét rajtakapták, hogy cenzúrázza a szakértői véleményezésű tanulmányok adatait, amelyek bizonyítják, hogy a COVID-19 vakcinák megölik az embereket.

Ezúttal az NIH megpróbált eltemetni egy tanulmányt, amely kimutatta, hogy az oltás megöli a gyerekeket, mivel szívizomgyulladást okoz a náluk.

Manapság sokan arra a következtetésre jutottak, hogy bármi... abszolút bármi... ami a COVID-19 oltóanyag "biztonságos és hatékony" narratíváját megcáfolja, azt azonnal cenzúrázzák, és bárkit, aki ilyen bizonyítékot mer publikálni, elnyomnak, becsmérelnek, és kizárnak a közbeszédből.

Úgy tűnik, pontosan ez történt, amikor 2021. október 2-án Amerika valószínűleg legképzettebb és legkiválóbb kardiológusa hibátlan és elítélő jelentést írt a COVID-19 vakcinákról.

A jelentés rámutat, és részletesen bizonyítja, hogy a COVID-19 vakcinák károsítják a gyerekek szívét, és a szívizmok begyulladása révén vagy megölik őket, vagy csökkentik az élettartamukat. A szívük károsodása gyakran maradandó.

A hibátlan és jól dokumentált tanulmányt azonban a publikálás után egy nappal a National Center for Biotechnology Information (NCBI) US Library of Medicine, National Institutes of Health (NIH) "visszavonta" a közzétételből.

Az információ eltávolításakor az NCBI azt mondta:

A kiadó sajnálja, hogy ezt a cikket ideiglenesen eltávolították. A lehető leghamarabb megjelenik egy pótlás, amelyben megadják a cikk eltávolításának okát, vagy a cikket visszaállítják.

Ez a közlemény azon a helyen jelenik meg, ahol a tanulmány korábban megtalálható volt, ITT.

Nos, csak azért, mert eltávolították, még nem jelenti azt, hogy tényleg eltűnt. Találtunk egy archivált másolatot a teljes cikkről, és készítettünk egy nagy képernyőfotót.

Itt van most, megcáfolhatatlan bizonyíték, Amerika legkiválóbb kardiológusától, hogy a COVID-19 "vakcinának" álcázott kísérleti génmódosítás valójában mit tesz Amerika fiataljaival:

Logo of pheelsevier

Curr Probl Cardiol. 2021 Oct 1 : 101011.

doi: 10.1016/j.cpcardiol.2021.101011 [Epub ahead of print]

PMCID: PMC8483988

Jelentés a COVID-19 injektálható biológiai termékekkel kapcsolatos, az Egyesült Államokban a VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System - Oltási Mellékesemények Jelentési Rendszere) által regisztrált szívizomgyulladásos mellékhatásokról.

Jessica Rose, PhD, MSc, BSc1, and Peter A. McCullough, MD, MPH1


Kapcsolódó adatok

Kiegészítő anyagok

https://pokolafoldon.hu/pandemia/nemzeti-egeszsegugyi-intezetek-kihuzott-jelentese-bizonyitja-hogy-a-covid-oltasok-megolik-a-gyerekeket-a-szivizomgyulladason-keresztul