Egy regisztrált ápolónő a Twitter-fiókjára posztolt egy képet egy "csatolt vérrögökből álló láncról", amelyet egy beteg tüdejéből szedtek ki, és azt kérdezte: "Még mindig azt hiszed, hogy azok az oltások ártalmatlanok?".

Coolzero17 (aDonna58556659) október 3-án posztolta Twitter-fiókjára a képet. (a twitet már törölték)

Azt írta: "Most húztam ki ezt egy teljesen beoltott, Covid+, intubált beteg tüdejéből. Még mindig azt hiszed, hogy azok az oltások ártalmatlanok?"

 

Az ápolónőt a SonsOfLibertyMedia.com megkereste, és tájékoztatott minket, hogy ő egy regisztrált ápolónő.

Azt is elmondta, hogy a beteg lélegeztetőgépen volt, és "nem jól szellőztetett". Ezért a csapat elkezdte a szívást.

Amit a fenti képen látnak, az az, ami a beteg tüdejéből kijött, "egy köteg csatolt vérrög" - tájékoztatott minket a nővér.

Azt is hozzátette, hogy a páciens teljes mértékben "vaxolt" és COVID+-val vették fel.

Az ápolónő a kórházi bürokratákkal is harcol, akik megpróbálják fasiszta kormányunk parancsát teljesíteni.

Ő határozottan olyan, akit nem érdekel a kísérleti oltások beadása, és hajlandó kiállni a zsarnokság ellen, amiért tisztelgünk előtte!

A nővér arról is tájékoztatott minket, hogy szabadnapjait azzal tölti, hogy az injekciók mellékhatásainak ellensúlyozására szolgáló lehetséges módszereket kutatja.

Kate Shemirani, a Sons of Liberty egészségügyi és wellness-szakértője adott néhány olyan táplálékkiegészítőt, amelyet az emberek szedhetnek, és amely segíthet azoknak, akik beoltották magukat.

Kate Shemirani a Parkinson-kórról, az orr-agy kapcsolatról és a CONvid-1984 injekciót kapott személyek számára szedhető étrend-kiegészítőkről (videó)
Dr. Sherri Tenpenny azonban arra figyelmeztet, hogy ha ez egyszer bekerült a szervezetbe, nincs ismert módja a teljes méregtelenítésnek, legalábbis jelenleg még nem.

Dr. Sherri Tenpenny: A COVID-ot azért hozták létre, hogy megijesszék a világot, hogy olyan injekciót vegyenek be, amely megöli őket (videó).

Múlt héten a The Sons of Liberty rádióműsorban interjút készítettem egy észak-karolinai nagy egészségügyi intézmény laborasszisztensével, akit törvénytelenül kényszerítettek a kísérleti injekció beadására, annak ellenére, hogy vallási és orvosi mentességgel rendelkezett, mivel cisztás fibrózisban szenved. Az injekció beadását követő öt percen belül anafilaxiás reakciót kapott.

Kórházi laboratóriumi asszisztens kényszerítették a kísérleti injekció beadására: A mandátum tette ezt velem (videó)
Ez komoly dolog, emberek, és ha a hazug politikusokra, a gúnyolódó médiára és a hozzá nem értő egészségügyi szakemberekre hallgattok ezzel az injekcióval kapcsolatban, akkor tegyetek magatoknak egy szívességet, és egyszerűen várjatok.

Ha felmondással fenyegetik önöket, amiért nem veszik be ezt a kísérleti oltást, értsék meg, hogy a munkáltatójuk megsérti a Nürnbergi Kódexet, a szövetségi és állami törvényeket, és beperelhetik őket. Itt van némi segítség ezen a téren.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/huha-nezd-meg-mi-jott-ki-egy-nemreg-vakcinazott-beteg-tudejebol-meg-mindig-azt-hiszi-hogy-azok-az-oltasok-artalmatlanok