Dr. Nathan Thompsont egy beteg kereste meg, nevezzük Smith úrnak, akit a munkáltatója kényszerített a COVID-19 vakcinára.

Mr Smith és Dr. Thompson között hosszú közös múlt van, mivel az orvos segített páciensének életmódváltásban és Mr Smith 2-es típusú cukorbetegségének megszüntetésében.

Mivel Smith úr régóta jár vérvizsgálatokra, hogy kialakítsák egészséges immunrendszerének alapvonalát; és mivel a pácienst a COVID-19 oltás beadására kényszerítették; Dr. Thompson és Smith úr úgy döntöttek, hogy összehasonlító vérvizsgálatot végeznek az első és a második oltás után, hogy lássák, hogy a páciens vérképeire milyen hatással volt-e/van-e a vakcina. Az orvos azt állítja, hogy "leesett az álla, miután látta a második oltást követő vérvizsgálati eredményeket".

Az eredmények annyira megijesztették Thompson doktort, hogy a páciens engedélyével Thompson kénytelen volt felvenni ezt a videót és megosztani az eredményeket. Összességében a vérvizsgálat masszív negatív hatást mutatott a beteg természetes immunrendszerére. Mivel a páciense az oltás után még inkább veszélyeztetetté vált, Dr. Thompsont több kérdés is foglalkoztatja; többek között az, hogy meddig fog tartani ez az oltás által kiváltott autoimmun károsodás a páciensében? NÉZZE MEG!

Ez a videó várhatóan nem tart sokáig. Nézze meg, amíg lehet.

Talán a legriasztóbb szempont az a sajátosság, hogy a legyengült immunrendszer a beteget sebezhetőbbé teszi a közönséges rákos megbetegedésekkel szemben.


https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-orvos-ver-es-immunrendszeri-vizsgalatot-vegez-a-covid-oltas-elott-es-utan