Az Önök kormánya csendben megerősítette, hogy a teljesen beoltottaknál kialakul a szerzett immunhiányos szindróma, miközben Önöket Oroszország-Ukrajna és a megélhetési költségek aggasztották.

Valami nagyon nincs rendben, és ez a Covid-19 injekciók miatt van.

Világszerte a kormányok hivatalos adatokat tesznek közzé, amelyek mind ugyanazt mutatják. Ugyanezek a kormányok azonban nem hajlandóak megmagyarázni, hogy miért.

Ehelyett csendben közzéteszik az adatokat abban a reményben, hogy a szőnyeg alá söprik őket, miközben az ukrajnai háborúval és a megélhetési költségek miatti aggodalmakkal terelik el a figyelmüket; a kormány politikája által okozott válsággal.

A Pfizer bizalmas dokumentumainak közzétételével azonban a kormányok világszerte kezdenek kifogyni a rejtekhelyekből, és ha ezek az aggasztó tendenciák folytatódnak, kénytelenek lesznek beismerni, hogy a Covid-19 injekciók vagy antitest-függő fokozódást, vagy valami sokkal rosszabbat okoznak.

A szerzett immunhiányos szindróma.

Bár ritkán, de tökéletesen lehetséges, hogy egy gyógyszer vagy drog szerzett immunhiányos szindrómát okoz, és a Public Health Scotland, az új-zélandi egészségügyi minisztérium, a kanadai kormány, az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynöksége, a Nemzeti Statisztikai Hivatal és az Egyesült Államok Betegségellenőrző Központjai által közzétett adatok határozottan azt sugallják, hogy a Covid-19 injekciókat fel kell venni a listára.

Mi mással magyaráznák a világ kormányai azt a tényt, hogy a teljesen beoltottak nagyobb valószínűséggel fertőződnek meg Covid-19-cel, nagyobb valószínűséggel kerülnek kórházba Covid-19-cel, és nagyobb valószínűséggel halnak meg Covid-19-ben, mint a be nem oltottak?

Mi mással magyaráznák a kormányok világszerte azt, hogy a teljesen beoltottak körében a teljes körűen beoltottak körében a nem beoltottakhoz képest hatalmas mértékben emelkedett az összes halálozási arány?

Mi mással magyaráznák a világ kormányai az AIDS-szel kapcsolatos betegségek, rákos megbetegedések és fertőzések 1 145% és 33 715% közötti növekedését, amelyet 2021-ben jelentettek az Egyesült Államok Betegségellenőrzési Központjainak a nemkívánatos eseményeket bejelentő rendszerébe?

 

 

Antitest-függő fokozás?

Az egészségügyi szakértők által az évek során végzett intenzív kutatások egyre nagyobb aggodalomra derítettek fényt az "antitest-függő fokozással" (ADE) kapcsolatban, amely jelenség során a vakcinák sokkal rosszabbá teszik a betegséget azáltal, hogy az immunrendszert potenciálisan halálos túlreakcióra késztetik.

Az ADE többféle módon is kialakulhat, de a legismertebbet a "trójai faló útjának" nevezik. Ez akkor következik be, amikor a korábbi fertőzés vagy oltás által létrehozott, nem semlegesítő antitestek nem képesek leállítani a kórokozót az ismételt expozíció során.

Ehelyett kapuként működnek, lehetővé téve a vírus számára a bejutást és a szaporodást olyan sejtekben, amelyek általában tiltott területnek számítanak (jellemzően immunsejtek, például makrofágok). Ez viszont a betegség szélesebb körű elterjedéséhez és túlreagáló immunválaszhoz vezethet, amely súlyosabb betegséget okoz.

A SARS és a MERS elleni vakcinajelöltek korábbi klinikai vizsgálatai során a vizsgálatok mindegyike kudarcot vallott az állatfázisban a patogén primingként vagy citokinviharként is ismert ADE miatt.

A harmadik fázisú klinikai vizsgálatokat arra tervezték, hogy a gyakori vagy súlyos mellékhatásokat feltárják, mielőtt a vakcinát használatra engedélyezik, beleértve az ADE-t is.

De itt rejlik a probléma, a Covid-19 vakcinák egyike sem fejezte be a harmadik fázisú klinikai vizsgálatokat.

A Pfizer harmadik fázisú vizsgálata csak 2024. február 8-án fejeződik be, miután korábban úgy becsülték, hogy 2023 áprilisában fejeződik be.

A Pfizer által eddig összegyűjtött információkból azonban a folyamatban lévő, általuk végzett vizsgálatból egyértelműen kiderül, hogy 2021 februárjában teljes mértékben tisztában voltak azzal, hogy az antitest-függő fokozódás a Covid-19 injekciójuk lehetséges következménye, és úgy tűnik, 2021 áprilisában már azt is tudták, hogy a jelenség embereket öl.

 

 

A vakcinával összefüggő fokozott betegségek (Vaccine-associated enhanced diseases, VAED) a klinikai fertőzések megváltozott megjelenési formái, amelyek egy vad típusú kórokozónak kitett személyeket érintenek, miután korábban ugyanezen kórokozó ellen védőoltást kaptak. A felerősített válaszreakciókat a fertőző vírus megfékezésére tett sikertelen kísérletek váltják ki, és a VAED jellemzően a fertőzés kórokozójának célszervéhez kapcsolódó tünetekkel jelentkezik.

A tudósok szerint a VAED két különböző immunpathológia, az antitestfüggő fokozódás (ADE) és a vakcinával összefüggő túlérzékenység (VAH) formájában jelentkezik.

Az antitest-függő felerősödés minden bizonnyal megmagyarázná, hogy a beoltott lakosság körében miért kétszer nagyobb a valószínűsége annak, hogy kórházba kerül és meghal a Covid-19 miatt, mint a be nem oltott lakosság körében, de abban nem vagyunk biztosak, hogy megmagyarázná, hogy a beoltottak miért akár ötször nagyobb valószínűséggel fertőződnek meg a Covid-19-vel.

Egy másik rendkívül súlyos betegség, amely megmagyarázná a magasabb megbetegedési arányt, valamint a magasabb kórházba kerülési/halálozási arányt, a szerzett immunhiányos szindróma (AIDS).

Szerzett immunhiányos szindróma?

Gyakori tévhit, hogy a szerzett immunhiányos szindrómát (AIDS) csak a HIV-vírus okozza. Ez egyszerűen nem igaz.

A szerzett (vagy másodlagos) immunhiány a felnőtteknél előforduló fertőzések egyik fő oka. Ezek az immundeficiencia-rendellenességek részben vagy egészben befolyásolják az immunrendszert, így az Ön szervezete könnyű célpontja lesz számos betegségnek és fertőzésnek. (Forrás)

Amikor az immunhiányos rendellenességek befolyásolják az immunrendszerét, a szervezete már nem képes felvenni a harcot a baktériumokkal és a betegségekkel szemben. (Forrás)

A környezet számos tényezője okozhat másodlagos immunhiányos rendellenességeket. (Forrás)

 

 

Néhány gyakori ezek közül:

Sugárkezelés vagy kemoterápia, ami neutropenia néven ismert másodlagos immunhiányos rendellenességhez vezethet.

A humán immunhiányos vírus (HIV) okozta fertőzések szerzett immunhiányos szindrómát (AIDS) eredményezhetnek.

Leukémia, a csontvelő sejtjeiből kiinduló rák, amely hipogammaglobulinémiához vezethet - egyfajta másodlagos immunhiányhoz.

Alultápláltság, amely az elmaradott országokban a lakosság akár 50%-át is érinti, és az embereket sebezhetővé teszi a légúti fertőzések és a hasmenéses megbetegedések szempontjából.

De a kevésbé gyakori okok közé tartoznak a gyógyszerek vagy gyógyszerkészítmények. (Forrás)

Teljesen lehetséges tehát, hogy egy gyógyszer vagy gyógyszerkészítmény okozza a szerzett immunhiányos szindrómát, és a Public Health Scotland, az új-zélandi egészségügyi minisztérium, a kanadai kormány, a brit Egészségbiztonsági Ügynökség, az Egyesült Királyság

Nemzeti Statisztikai Hivatala és az Egyesült Államok Betegségellenőrző Központjai által közzétett adatok határozottan arra utalnak, hogy a Covid-19 injekciókat is fel kell venni a listára.

Országokra lebontva:

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/valami-nagyon-nincs-rendben-es-ez-a-covid-19-injekciok-miatt-van