2022. január 4., kedd

Az ok, amiért az intézkedések és a Covid-19 vakcinák elutasítása minden ismeretlen és megismerhetetlen változótól függetlenül állandó, közös nevező:

 

1) Ha a Sars-CoV-2 vírus egyáltalán létezik és természetes eredetű – ahogyan az eredeti hivatalos állítás tartja – akkor az emberek természetes módon, saját immunrendszerünk és/vagy természetes gyógymódok révén kialakíthatják a vírussal szembeni nyájimmunitást, ahogyan az az evolúció során mindig is történt.
A koronavírusok elleni védőoltás azonban lerombolja a természetes immunrendszert, és mint ilyen, éppen magát a „Covid-19″-nek nevezett tüneteket is kiváltja.
Bebizonyosodott, hogy eme Covid-nak nevezett betegségre léteznek hatékony kezelések, mind a feltételezett fertőzés gyógyítása, mind a megelőzése tekintetében.
Vagyis nincs értelme semmilyen vakcinának a feltételezett vírus ellen, nemhogy ilyen drasztikus beavatkozásnak, mint egy DNS-módosító kísérleti anyag kötelezővé tétele, amely szernek végzetes következményei (mellékhatásai) vannak, beleértve halált, szívelégtelenséget, több szervi elégtelenséget, agyvérzést, bénulást, magzat vetélést, halvaszülést, stb.

2) Ha létezik egy különleges vírus, és ez egy ember által laboratóriumban előállított biológiai fegyver, ahogy azt számos szakértő állítja, akkor a bűntény nyilvánvaló. Akkor egyetlen épeszű ember nem fogadna el semmilyen vakcinát amit ugyanazon bűnelkövetők és köreik gyártottak le, ajánlanak és kényszerítenek az emberi társadalomra, akik egy ilyen vírust fabrikáltak és szabadítottak el.

3) Ha az egész Covid-narratíva puszta átverés*, ha minden feltételezett “Covid-haláleset” egy közönséges influenza miatt következett be, és minden azóta bekövetkezett többlethaláleset egyéb okokra vezethető vissza, nem egy speciális vírusfertőzésre, akkor a Covid-19 narratíva csupán
a Big Pharma és megvesztegetett köreik által erőltetett globális oltási projekt marketingkampánya, egyúttal arra ürügy, hogy ezáltal “igazolják” a globális pénzügyi elit mint megválasztatlan áltechnokrata világkormány centralizált hatalomátvételét a nemzeti demokráciák felett, az ugyanezen világelit által nyíltan is kifejezett „great reset” céljai értelmében. (Lásd Klaus Schwab vonatkozó könyve.)
A bűntény ez esetben is egyértelmű, és tekintettel arra, hogy a csalás “megoldásaként” felajánlott vakcináknak végzetes mellékhatásaik is vannak, ez mindennél nyomósabb ok a Covid-oltások elutasítására.

Ez esetben is egyértelmű, hogy maga a Covid-vakcinázás és annak erőltetése a tömegekre nemcsak értelmetlen az állitólagos célra, hisz maga a cél sem valós, de ezen oltásoknak nevezett orosz rulett szerű injekciók potenciális végzetes hatásait tekintve maga a Covid-vakcinázás az a biofegyver, amely által a globális elit a jelen háborút és népirtást folytatja. Egy ilyen oltást elfogadni azzal egyenértékű mint az óvóhelyről kirohanni az utcára bombázás idején.

*Ha pedig már döntenünk kell, hogy a három alternatíva közt melyik a valós, a harmadik az:
Dr Andrew Kaufman : The Full Uncensored Interview | Right Now | Ickonic
https://www.bitchute.com/video/HChyskZDJHsm/

A. Éva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése