(A mozaikkockák láthatóvá válnak)

Először nézzünk meg egy pár hírt az időszerű politikai életből. Bevezetésként vegyük azt ami a legidőszerűbb, az pedig az 1956-os forradalom.

Az első mozaik kocka:

„A Fidesz megszüntette az ország egyetlen '56-os múzeumának működési támogatását - írja bejegyzésében Novák Előd, alább a folytatás. A Pongrátz Gergely által alapított múzeum állami támogatása érdekében országgyűlési képviselőként 2010-től évekig nyújtottam be költségvetési módosító javaslatot, de a fideszes többség mindig leszavazta azt. Végül 2015-ben a Honvédség felújította, de működési támogatást nem adtak, azt csak Kiskunmajsa önkormányzatával kötött együttműködési megállapodással sikerült úgy-ahogy biztosítani. De miután egy éve fideszes többségűvé vált az önkormányzat, idén felmondta ezt a megállapodást. Eközben a Fideszt nem zavarja a budapesti Szabadság téri kommunista megszállási obeliszk, és Gyurcsányék városligeti vaskefe emlékműve sem, mely szintén inkább a megszállóknak állít emléket. Az ország egyetlen 1956-os múzeumának tehát nincs semmilyen működési támogatása, csak a Mi Hazánk Mozgalom követeli azt, tegnap méltóságteljes megemlékezést is tartottunk ott Szabadi István pártigazgatónk szervezésében.

Forrás: https://kuruc.info/r/2/219737/

Dühöng a demokrácia? Vagy ez is már az ami nyugaton van? Liberális demokrácia és „jogállamiság“? Persze mi „ünnepeljük“ 1956-ot vagy mit is teszünk? Meg aztán hogy lehet ünnepnapnak nevezni egy olyan napot amikor ezrek haltak meg hősi küzdelemben a haza szabadságáért, a nemzet életéért? Mikor lesz elszámoltatás kedves FIDESZ? Mikor löksz magadon egyet és félretéve minden politikailag „korrekt beszédet“ végre valahára oda állsz ahol a helyed, nem pedig fellengős szavakkal elterelő hadműveletet végzel saját nemzetük ellen, mi ellenünk?! Talán el kellene kezdeni a valódi fel és elszámoltatást az MSZMP utódai ellen!

 

 

A második mozaik kocka.

Közben, nemcsak ez előtt hanem jóval előtte is támadt és támad szüntelenül a baloldal vagyis azok utódai. Tüntetnek a színművészeti akadémia „diákjai“ akikről már nem sajnos de okvetlenül meg kell írni hogy, maradván az időszerű kifejezések használatánál, „megvezetett“ diákokról van szó, állítólag. Különös dolog ez a megvezetés mert, teszem fel a kérdést, mennyire és hogyan vezethetnek meg egy fiatalt aki egyetemre jár? Megvezethetik? Mi kell hozzá, vagyis mi nem kell? Nem kell hozzá az önálló gondolkodásra való készség, akarat, és nem kell hozzá hazaszeretet, de tanulni sem kell mert megvan hogy milyen sablon szerint kell viselkedniük azok szerint, akik diktálják nekik az „új forradalom“ oly nemes irányelveit és értelmét! Szemrebbenés nélkül szemközt köpik a pesti srácokat, a szegedi egyetemistákat és az ország valamennyi egyetemistáját, diákjait és fiataljait akik 1956-ban megmutatták, mi kell a nemzetnek, mi a szólásszabadság és mit jelent a szabadság fogalma! Lassan már az értelemnek sem lesz semmi értelme. A zűrzavar egyre inkább felszínre kerül és a múlt vicsorítva fenyegetőzik.

A harmadik mozaik kocka.

Nemrégen nyilatkozott Bagdy Emőke a Meseország mindenkié szenny irományról Határozottan, okosan és félreérthetetlenül. Senkit meg nem bántva mégis elég világosan, rámutatva arra, hogy tulajdonképpen genetikai gén behatással rátörtek kisdedeink szellemi világára, megrontván kis még csírában leledző ártatlan és érintetlen értelmüket. Mi történt azóta? Sok, nagyon sok. Bagdy Emőke óvatosan hátrálni kényszerült. Gondoskodott erről vajon ki? Ismét a baloldal a magát Orbánváltó feladattal felruházott, majd mi megmutatjuk, gittegylet. Nézzük csak.

Forrás: https://kuruc.info/r/2/219543/ :

„A több mint egy hete tartó virtuális lincselés után az alábbi közleményt jelentette meg Fb-oldalán a pszichológus, azt is kijelentve, "egy adott kor alatt a gyermekek szexuális érzékenyítése nem javallott". Egy adott kor fölött azonban már javallott? - tesszük fel a kérdést... Az elmúlt időszak, személyemmel kapcsolatos sajtóvisszhangjaira reagálva az alábbi közleményt adom ki. 1. A szóban forgó mesekönyvről az újságírói kérdésre reagálva válaszoltam csupán, mivel a könyvet nem ismertem korábbról. 2. Válaszomban szakmai megközelítéssel éltem, amelyet jelenleg is fenntartok, egy adott kor alatt a gyermekek szexuális érzékenyítése nem javallott. 3. Minden olyan cselekedettől, amely könyvek megsemmisítéséhez, más emberek kirekesztéséhez vezet, elhatárolódom. 4. Egész munkásságomat arra tettem fel, hogy segítsem az egyén és a társadalom minél harmonikusabb együttműködését, az arra rászorulók beilleszkedésének elősegítésével, a lehető legtámogatóbb közeg létrehozásával. 5. A többségtől való különbözősége alapján bárki megbélyegzése számomra teljességgel elfogadhatatlan. Fenti álláspontom csak változtatások nélkül, teljes egészében közölhető. Továbbiakban, ebben a témában nyilatkozni nem kívánok, csakis szakmai fórumokon, kollégákkal történő munkában leszek nyitott érdemi megbeszélésre. Megértésüket köszönöm! prof. dr. Bagdy Emőke“

 

 

Figyeljük meg, vegyük észre a finom árnyalatokat amelyek alá Bagdy Emőke kénytelen volt visszavonulni. Nem kell ahhoz egyetemi végzettség csak a jó öreg paraszti józan ész hogy kiáltsunk: Mi a fene megy itt végbe? Mindenki megbolondult, vagy egy új kommunista korszak nyújtja ki csápjait gyermekeink lelki világa felé? - Egy biztos a múlt jelen van és nem szűnt meg Biszku Béla halálával amire ékes bizonyítékot szolgáltatnak a különböző nemzetünkre életveszélyes sötét alakok a parlamentben, a baloldali sajtókban, rádiókban és mindenütt, mert mindenütt ott vagyis itt vannak. Nem mentek el soha, csak átalakultak. Lépjünk tovább még mindég Bagdy Emőkével mert a következő generációkról van szó, vagyis létünk forog kockán:
„Kapcsolódó cikk: Coming out tetemrehívás után Az elmúlt napok eseményei kapcsán fontos felhívni a figyelmet egy olyan jelenségre, ami a pszichológusok körében alakult ki. Régóta érett már a tetemrehívás, ami most megtörtént. A pszichológusoknak van egy zárt csoportja a közösségi médiában, amelynek nagyjából 5600 tagja van. Az ominózus Bagdy Emőke-nyilatkozat után ebben a csoportban a leghangosabbak közzétettek egy petíciót, amely a professzor asszony szakmaiatlanságáról és tudománytalanságáról szólt. Megjegyezném, ha Bagdy számukra meghaladott és tudománytalan, akkor Carl Gustav Jung, Viktor E. Frankl, Erik H. Erikson és Roberto Assagioli is az. Ez a petíció volt a szakmán belüli hasítás. Ezzel meghúzták a demarkációs vonalat azok a pszichológusok, akik egy markáns politikai ideológia, a kortárs liberalizmus által hangoztatott vélemény mellett teszik le a voksukat, melyet a tudományosság, szakmaiság köntösébe bújtatnak. Akárhogy is csűrjük-csavarjuk, ez a kényes téma, ami most felszínre került, nem szakmai, hanem létszemléleti, ha tetszik, ideológiai kérdés.Tehát a fent említett petícióval három csoportra hasították a pszichológusok szakmai közösségét: akik aláírják, és ezzel elfogadják, vállalják a kortárs liberális világképet; akik nem írják alá, de egyetértenek vele; akik nem írják alá, mert konzervatív világnézetet vallanak. Az aláírók október 18-ig 1277-en voltak, a többiek, körülbelül 4323 pszichológus a petíciót nem írta alá, tehát a közösségi oldalon lévő csoport tagjainak 29 százaléka áll ki nyíltan mellette.“

Forrás: https://kuruc.info/r/2/219543/

A Kuruc Info alapos elemzése után kénytelenek vagyunk felismerni, még a politikailag elvakultak is akik nem ismerik be, hogy egy pontosan leírható terv alapján történik minden a megmaradt nemzet töredékkel! Emlékeztetőül melegen ajánlom a „Rózsadombi paktum“ elolvasását ami „természetesen összeesküvés“ elméletek közé tartozó fantazmagória. Mielőtt idehozom az idézetet, egy pár szót arról hogy összefüggéseket keresek mert nemcsak érzem de tudom is hogy rettenetes bajok vannak és ki tudja mi vár még ránk! Tehát jöjjenek a maradék mozaik kockák s álljanak egy képpé össze szemünk láttára!

A hátramaradt mozaikkockák

„Liberál-cionista változat
A paktum eredeti változata 1989-ből. Íme a PAKTUM, amelyről nem lehet beszélni. Ez volt írásom kiindulópontja. Most pedig közlöm a magyar népre erőszakolt gyalázatos szerződés szövegét. Egy otthoni publicista, mint Benedek István, nem teheti meg ezt saját jól felfogott érdekében, az Angliában élő Révffy László azonban a közelmúltban nyilvánosságra hozta ezt a megdöbbentő árulást. Szövegét Németországban élő barátom küldte el, azzal a kéréssel, hogy terjesszük a magyarság minél szélesebb köreiben. Kívánságának eleget teszek, mert teljesen egyetértek vele, hogy ezt mindenkinek meg kell ismerni. Írását azzal kezdi, hogy 1989 március 15-én, míg hazánk népe az első szabad emlékezést tartotta, egy budai villában titkos tárgyalás volt, amelyen a következők vettek részt: a távozó szovjet hadsereg tábornoka, a szovjet titkosrendőrség ezredese, az amerikai követség első titkára, a CIA egyik tisztje, az izraeli titkosszolgálat képviselője, a magyar római katolikus, a református, az izraelita egyház egy-egy megbízottja, és öt magyar politikai vezető, akik közül négy ma is vezető pozícióban van. Ők írták alá részünkről az ország szabad újjáépítésének tervét korlátozó diktátumot, amelynek értelmében kimennek ugyan a szovjet megszállók, de ezért súlyos árat kell fizetnünk. Értesülésem szerint Révffy László rövidesen nyilvánosságra hozza az aláírók neveit, hogy minden kételkedést oszlasson e feltételek hitelességével kapcsolatban, amelyek a következők:

 



1. /A szovjet csapatok békés és barátságos kivonulása Magyarországról.
2. / A Szovjetunió kárpótlása a hátrahagyott épületekért és javakért.
3. /Barátságos politikai és gazdasági viszony kiépítése Szovjetunió és Magyarország között.
4. /Mindennemű szovjetellenes tevékenység megakadályozása.
5. /A határok kölcsönös megnyitása Szovjetunió és Magyarország között.
6. / A volt kommunista párttagok minden büntetés alól való mentesítése.
7. / A volt kommunisták titkosszolgálat, határőrség és rendőrség megvédésen az esetleges megtorlástól.
8. / A volt kommunisták más pártokban való indítása a választásokon.
9. / Az államvagyon átmentése a volt kommunisták kezébe.
10. / Az igazságszolgáltatás megtartása a volt kommunisták kezében.
11. / Minden zsidóellenes megnyilatkozás, megmozdulás és szervezkedés megtorlása.
12. / A jobboldali, vagy szélsőjobboldali pártok indulásának és szervezkedésének megakadályozása.
13. / Állandó hangoztatása annak, hogy a magyar határok véglegesek és azokon nem lehet változtatni.
14. / Az új magyar kormány nem tarthat kapcsolatot jobboldali emigrációs személyekkel, szervezetekkel és csoportokkal.
15. / Románok, Jugoszlávok és szlovákok felé csak barátságos nyilatkozatok láthatnak napvilágot.
16. / Az 1956-os eseményeket mint a kommunizmus megjavítását célzó mozgalmat kell beállítani és csak azokat szabad szóhoz juttatni, akik ezt így értelmezik.
17. / A magyar hadsereget egyharmadára kell csökkenteni.
18. / A Szovjetunió az átmentett kommunistákon keresztül megtartja politikai befolyását Magyarországon, az Egyesült Államok viszont megerősítheti gazdasági befolyását a magyar életben.
19. / Magyarország teljes garanciát ad a magyarországi nemzetiségek nyelvi, népi, kulturális, politikai és gazdasági jogainak gyakorlására.
20. / Magyarország teljesen kártalanítja a magyar zsidóságot a második világháború alatt elszenvedett veszteségeiért.Fenti megalázó feltételek a megfogalmazásukkor még köthették az aláírókat, de ma, a Szovjetunió, Jugoszlávia és Csehszlovákia összeomlása után semmi esetre sem. Akik 1998. március 15-én aláírták a fenti 20 pontot, még akkor sem mentesülhetnek a vádtól, ha kényszerhelyzetben tették ezt. Viszont ha 1992-ben a Közép- és Kelet Európai események után is érvényesnek tartják, akkor és a magatartás hazaárulásnak minősül, amiért törvény előtt kell felelniük. Íme a sokat emlegetett "paktum", amely mindeddig megakadályozta hazánk politikai átalakulását, és a magyar milliók emberi életnívójának a megteremtését, amely népünk fejlődésének és jövőjének alapfeltétele.

 

A találkozó résztvevői:

Antal József
Horn Gyula
Pető Iván
Paskai László
Göncz Árpád
Zoltai Gusztáv
Boross Péter

De tételezzük fel hogy mindez egy „összeesküvés elmélet“ amelynek célja a zűrzavar keltése, a társadalom szétzilálása. Nos akkor feltűnőek azok az egybeesések amelyeket 20 pontban lettek megfogalmazva s e pontok pontosan a mai tényeket tükrözik vissza, akár tetszik akár nem. A habot a tortán azok névsora adja akik aláírták ezt a sátáni szerződést! Ha nem így lenne akkor már régen megélhettük volna az igazi elszámoltatást, azt is amit az utolsó választások alkalmával a FIDESZ a győzelme estéjén, megígért! Cselekedni kell, gyorsan és határozottan, nem pedig jólelkűsködni és nemes tettekkel bizonyítani kik vagyunk, mert azt már elégszer bizonyítottuk!

Pataky Zoltán

https://www.pokolafoldon.hu/politika/fidesz-mazsihisz-es-az-1956-os-emlekmuzeum