Vége az élelmiszerválságnak, vagy csak most kezdődik?

Az ENSZ emberei néhány percre abbahagyták a világ pusztítását, hogy közzétegyenek egy cikket (pillanatkép alább), amelyben igazolják viselkedésüket, és elmagyarázzák az általuk előidézett éhínség "előnyeit".

Ezt nem én találtam ki.

A cikk körülbelül egy napig maradt az ENSZ honlapján, mielőtt törölték volna, miután a közösségi médiában elszabadult, és az emberek elborzadtak a valóban hihetetlen gonoszságtól. A jó dolog ebben az egészben az, hogy ahogy folytatják a prediktív programozásukat és az NLP-t (komolyan, nézz utána mindkettőnek, és azt ígérik, hogy el fogsz ájulni), egyre több ember ébred fel a transzból. Amint felébrednek, rájönnek, hogy milyen hihetetlen veszélyben vannak mindannyian. És ez jó dolog, mert addig nem tudsz harcolni az ellenséggel, amíg nem érted meg, hogy létezik.

A "nagy újraindításhoz" olyan lakosságra van szükség, amely a kormánynak és senki másnak nem tartozik. Ahogy a központi tervezők követik az oda vezető útjukat, ez bizonyára ébredéssel és sok szorongással jár majd.

 

 

Az átlagember Joe nagy ébredése

Bár Joe Sixpack nem érti ezek nagy részét, valójában nincs is rá szüksége.

Ami Joe-t érdekli, az az, amikor nem engedheti meg magának az élelmiszert, és amikor a villanyszámlája most hirtelen eltörli a teljes éves rendelkezésre álló jövedelmét.

És ez elég ahhoz, hogy mind a lökést, mind a növekvő képességet biztosítsa ahhoz, hogy ráébredjen arra a borzalomra, ami rá vár, ha ezt a "klímaváltozás elleni megmentési tervnek" álcázott kommunista programot NEM állítják meg.

És ezzel a felismeréssel együtt jönnek majd a politikusok - sokan, akik maguk is élősködők, de azt teszik, ami természetes számukra: megérzik a széljárás változását, és rohannak, hogy a szél elé kerüljenek, bajnokok legyenek, és támogatást szerezzenek.

Tessék, nézzétek meg! A France24 szerint Giuseppe Conte, az Öt Csillag vezetője azt mondta:

Erős félelmeim vannak attól, hogy szeptemberben sok család fog azzal a szörnyű választással szembesülni, hogy a villanyszámlát vagy az élelmiszervásárlást kell-e kifizetnie. Mi abszolút hajlandóak vagyunk a párbeszédre, arra, hogy konstruktívan hozzájáruljunk a kormányhoz, Draghihoz, (de) nem vagyunk hajlandóak üres csekket kiállítani.

Persze nem téved, de ez egy olyan gengszter, aki masszívan hozzájárult azokhoz a problémákhoz, amelyekkel a mi közmondásos "Joe"-nk most szembesül.

Nézze meg ezt.

És ahogy folyamatosan mondjuk: az energia MINDENT megalapoz. Ezért tűnik úgy az euróövezeti CPI, mintha csak viagra lenne.

 

 

És ez mond valamit, mert mint tudjuk, a fogyasztói árindex mérési módja természetesen teljes baromság, és nagyjából fele a valós árfolyamnak. Nézze meg John Williams Shadowstats című munkáját, ahol az amerikai inflációt a 80-as években (a csalás előtt) használt módszertan alapján számítják ki. Most érte el a 17,3%-ot. Ez egy kicsivel több, mint a 9,1%-os adat, amivel most próbáltak becsapni.

A másik dolog, ami "Joe"-t érdekli, az az, amikor a kormány - a "bolygó megmentésének" álcája alatt - elkezdi a hollandiai farmok akár 50%-ának elrablását.

A nitrogén-kibocsátás csökkentése

A holland kormány a "nitrogén-kibocsátás csökkentésének" nevetséges narratívája alatt a holland mezőgazdasági területek 30%-ának durva földrablását hajtja végre. Érdemes rámutatni, hogy a levegő 78%-ban nitrogénből áll. Ezek az idióták szó szerint úgy döntöttek, hogy a levegő veszélyes.

Mindenesetre a gazdák ezt nem tűrik, és blokád alá vették az utakat, repülőtereket és elosztóközpontokat. A halászok is csatlakoztak és blokád alá vették a kikötőket.

Belföldön a holland gazdák hatalmas támogatást élveznek. Hála Istennek, úgy tűnik, az emberek intuitív módon megértik, hogy nélkülük nem lesz élelmiszer. A propaganda már nem éri el a kívánt hatást a lakosságra. Micsoda szégyen!

Minden nap néhány emberrel többen ébrednek rá a valóságra, és aki egyszer felébredt, az nem tudja visszavonni a látottakat. A meglévő politikai pártok hitelessége súlyosan sérült. Már évek óta úgy gondolom, hogy ha lesz váltás, az valószínűleg a harmadik pártoktól fog jönni. Ez az egész nyugati világra igaz, és nem kizárólag hollandiai dolog.

A hollandiai gazda-polgár mozgalom most minden más mozgalomnál gyorsabban és nagyobb méreteket ölt.

 

 

Franciaországban a marxista napirend egyre nagyobb lendületet vesz.

Franciaország az EDF áramszolgáltató teljes államosítását tervezi.

Franciaország teljes mértékben államosítani fogja az EDF-et (EDF.PA), jelentette be szerdán Elisabeth Borne miniszterelnök, egy olyan lépéssel, amely nagyobb ellenőrzést biztosítana a kormánynak az adóssággal terhelt csoport szerkezetátalakítása felett, miközben az európai energiaválsággal küzd.

Ezen a ponton érdemes egy kicsit visszatekinteni a történelemre.

Az utolsó európai kormányfő, akit a tömeg megölt és megevett, a holland Johan de Witt volt 1672-ben, akit Hágában megcsonkítottak, felakasztottak, máját megsütötték és megemésztették az orangisták.

A davosi ember legalább ennyit megérdemel.

Addig is az európaiak fázni és éhezni fognak. A tél már csak néhány hónapnyira van, ami a befektetési következményekhez vezet. A roham az élelmiszerekért és az összes betiltott termékért, mint például a műtrágya, komolyan elkezdődik.

A zavaró gazdasági, politikai és társadalmi trendek már mozgásban vannak, és most lélegzetelállító sebességgel gyorsulnak fel. A legaggasztóbb az egészben, hogy nem lehet megállítani őket. Az előttünk álló kockázatok túl nagyok és veszélyesek ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjuk. Ez az oka annak, hogy Chris Macintosh ellentétes pénzmenedzser éppen most tette közzé a legkritikusabb jelentést ezekről a trendekről, a What Happens Next címet . Ez az ingyenes különjelentés pontosan elmagyarázza, mi történik a lepel alatt, és mit jelent ez az Ön gazdagságára és jólétére nézve.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-kozelgo-elelmiszervalsagot-az-egyesult-nemzetek-szervezete-tervezi