A vetélések mellett a születési arányszámok hirtelen zuhanásával is találkozunk, ami arra utal, hogy a COVID-oltások a jövőbeni termékenységre is kedvezőtlen hatást gyakorolnak.

"Ezek nagy visszaesések, és szinte óramű pontossággal, körülbelül 9 hónappal azután következnek be, hogy a terhes nőket világszerte elkezdték beoltani" - jegyzi meg Kory15.

Németország például nemrégiben tette közzé adatait, amelyek szerint 2022 első negyedévében 10%-kal csökkent a születések száma.16

A svédországi élveszületési arányszám grafikonja nagyjából ugyanígy néz ki, 14%-os csökkenéssel:17,18 Gunnar Anderson, a Stockholmi Egyetem svéd demográfiai professzora szerint "Ilyet még soha nem láttunk, hogy egyetlen negyedév alatt csak úgy leesik a mélypont".19 A svédországi születési arányszám grafikonja is hasonlóan néz ki.

2022 januárja és áprilisa között Svájcban a vártnál 15%-kal, Nagy-Britanniában 10%-kal, Tajvanban pedig 23%-kal csökkent a születések száma.20,21,22 Magyarországon Dúró Dóra országgyűlési képviselő aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy 2022 januárjában 20%-kal csökkent a születések száma 2021 januárjához képest.

 

 

Az Egyesült Államokban is az élveszületések csökkenésének jelei mutatkoznak. Az Észak-Dakotából származó előzetes adatok szerint 2022 februárjában 10%-os, márciusban 13%-os, áprilisban pedig 11%-os csökkenés volt tapasztalható 2021 megfelelő hónapjaihoz képest.24

Az öt országban, ahol a legmagasabb a COVID oltás beadása, a termékenység átlagosan 15,2%-kal csökkent, míg az öt országban, ahol a legalacsonyabb a COVID oltás beadása, átlagosan csak 4,66%-os csökkenést tapasztaltak.

A Counter Signal 2022. július 5-i cikkében Mike Campbell arról számolt be, hogy a COVID oltás legmagasabb elterjedtségével rendelkező öt országban a termékenység átlagosan 15,2%-kal csökkent, míg a COVID oltás legalacsonyabb elterjedtségével rendelkező öt országban átlagosan csak 4,66%-os csökkenést tapasztaltak. Az alábbiakban a Birth Gauge25 Twitteren közzétett grafikonja hasonlítja össze a 2021-es és 2022-es élveszületési adatokat számos országban.

Sok nő számol be menstruációs rendellenességekről az oltás után

A menstruációs szabálytalanságok magas aránya a jab utáni időszakban szintén figyelmeztető jel arra, hogy a reprodukciós képesség befolyásolva lehet. 2022. augusztus 12-én 31 443 VAERS-jelentés érkezett menstruációs rendellenességekről.26

A változások közé tartozik a nehezebb és fájdalmasabb menstruáció27 és a menstruáció hosszának változása, valamint a váratlan áttöréses vérzés vagy vérzéses foltok a hosszú hatású fogamzásgátlót szedő nőknél vagy azoknál, akik a menopauza után vannak, és évek vagy akár évtizedek óta nem volt menstruációjuk.

 

 

Az egészségügyi tisztviselők megpróbálták elhessegetni a jelentéseket, de az Obstetrics & Gynecology című szaklapban közzétett tanulmány - amelyet a National Institute of Child Health and Human Development (NICHD) és a National Institutes of Health's Office of Research on Women's Health finanszírozott - megerősítette a menstruációs ciklus hossza és a COVID-19 injekciók közötti összefüggést.29

A szerzők szerint lehetséges, hogy az mRNS injekciók által kiváltott immunválasz hatással van a hipotalamusz-hipofízis-mellékbimbó tengelyre, amely jól ismert szerepet játszik a női ciklus időzítésében:30

"Az egy cikluson belül két adagot kapott egyénekre vonatkozó eredményeink alátámasztják ezt a hipotézist. Tekintettel az mRNS COVID-19 vakcinák adagolási ütemezésére az Egyesült Államokban (21 nap a Pfizer esetében és 28 nap a Moderna esetében), az egy ciklusban két adagot kapó egyén az első adagot a korai follikuláris fázisban kapta volna.

A ciklus hosszának változékonysága a domináns tüsző toborzásához és éréséhez vezető eseményekből adódik a tüszőfázis során ...".

Egyéb zavaró bizonyítékok

A Pfizer oltásának japán biodisztribúciós vizsgálata azt is kimutatta, hogy az oltásokból származó COVID spike fehérje felhalmozódik a női petefészkekben és a férfi herékben,31,32 és hiteles aggodalomra ad okot, hogy a COVID oltások keresztreagálnak a szincitinnel (egy retrovírus burkolófehérje) és a spermiumokban, petesejtekben és méhlepényben lévő reproduktív génekkel, ami károsíthatja a termékenységet és a reproduktív eredményeket.

A Pfizer-BioNTech patkányokkal végzett vizsgálata33 kimutatta, hogy az injekció több mint kétszeresére növelte a preimplantációs veszteség (azaz a meddőség kockázatának) előfordulását, és száj/állkapocs-rendellenességekhez, gastroschisishez (a hasfal születési rendellenessége), valamint a jobb oldali aortaív és a nyaki csigolyák rendellenességeihez vezetett.34,35 Amint azt a The Exposé megjegyezte:

"Ha ez a helyzet, akkor hogy a fenébe tudták az orvostudományi szabályozó hatóságok világszerte hivatalos útmutatásukban kijelenteni, hogy "az állatkísérletek nem utalnak közvetlen vagy közvetett káros hatásokra a terhességgel kapcsolatban"?"? És hogyan sikerült kijelenteniük, hogy 'Nem ismert, hogy a Pfizer vakcina hatással van-e a termékenységre'?

Az igazság az, hogy aktívan eltitkolták a dolgot. Ezt az ausztrál kormány egészségügyi minisztériumához (Department of Health Therapeutic Goods Administration, TGA) intézett információszabadság (FOI) iránti kérelemnek36 köszönhetően tudjuk".

Erről bővebben olvashat a The Exposé 2022. július 19-i, "FOIA Reveals Pfizer & Medicine Regulators Hidd Dangers of COVID Vaccination During Pregnancy After Study Found It Increases Risk of Birth Defects & Infertility. "37 című cikkében.

A csecsemőhalandóság hirtelen megugrásával is találkozunk. Az Exposé38 kiemelte a Skóciából származó adatokat, amelyek szerint az újszülöttkori halálozások száma 2022 márciusában 119%-kal haladta meg az éves normát.

 

 

A COVID Jab a férfiak termékenységére is hatással van

Videólink

A férfiak termékenységét is támadják ezek a biofegyverek. Az Andrology című folyóiratban közzétett izraeli kutatás39,40 megállapította, hogy a Pfizer COVID oltása átmenetileg, de jelentősen rontja a férfiak termékenységét, 15,4%-kal csökkentve a spermiumok koncentrációját és 22,1%-kal a teljes mozgóképes spermiumok számát a beadás előtti alapértékhez képest.

Mindkettő végül helyreállt, körülbelül három hónappal az utolsó oltás után, de ha egy férfi spermáját három hónapra tönkreteszi minden alkalommal, amikor COVID-oltást kap, akkor jelentősen csökkenti annak valószínűségét, hogy az adott év egy jó részében gyermeket nemzzen, és a fentiekben áttekintett statisztikák ezt alátámasztják.

Ne feledje, hogy az mRNS-oltásokat az eredeti sorozat esetében háromhónapos időközönként ajánlják, és az emlékeztető oltásokat most már változó időközönként ajánlják. A fenti videóban Amy Kelly, a Daily Clout Pfizer dokumentumelemző csapatának projektigazgatója áttekinti ezt a tanulmányt és más, a jab utáni férfi termékenységgel kapcsolatos aggályokat.41

Vessen véget a COVID injekcióknak most, mielőtt túl késő lenne a gyógyuláshoz

2021 októberében, amikor az FDA arról szavazott, hogy engedélyezzék-e a COVID oltást 5-11 éves gyermekek számára, Dr. Eric Rubin, az FDA tanácsadó testületének tagja, Harvard professzor és a NEJM főszerkesztője kijelentette:42

"Soha nem fogjuk megtudni, hogy mennyire biztonságos ez a vakcina, ha nem kezdjük el beadni. Ez már csak így megy ... És én úgy gondolom, hogy meg kellene szavaznunk a jóváhagyását".

Tehát ebben és más esetekben is nyíltan beismerték, hogy bárki, aki beadatja az oltást, egy kísérlet részese. Ugyanakkor az FDA és a CDC ragaszkodik ahhoz, hogy az oltás tökéletesen biztonságos - miközben olyan adatok birtokában vannak, amelyek azt mutatják, hogy egyáltalán nem az! Végezetül egyetértek Koryval, aki azt írja:43

"... amikor egy új gyógyszert vagy eszközt vezetnek be, először is azt kell feltételeznünk, hogy minden bejelentett káros hatás vagy haláleset a beavatkozással függ össze, amíg az ellenkezőjét nem bizonyítják. Én is ezt teszem itt.

Azt kell feltételeznünk, hogy a vakcinák hatással vannak a termékenységre, hacsak nincs más bizonyítható vagy hihető magyarázat a születési arányok hirtelen havi csökkenésére. Tehát állítsuk le az oltásokat, amíg nem tudjuk bizonyítani, hogy nem ...

Túl sok fiatal hal meg,44 túl sokan válnak rokkanttá, túl sok terhesség végződik magzati vagy újszülöttkori halállal, mint fentebb, és most kiderül, hogy ha folytatjuk ezt az oltási mániát, nem fogják őket pótolni. Ez egy humanitárius katasztrófa, amelyet a veszélyes, a funkciószerzésre irányuló kutatások által okozott katasztrófára halmoznak.

Mikor ébred fel a világ erre a gyorsan kibontakozó borzalomra? Azok számára, akik tudják, hogy mi folyik itt, nehéz nem érezni a tehetetlenséget, miközben kénytelenek vagyunk végignézni az egyre nyilvánvalóbb és szélesebb körben elterjedt, szükségtelen halálesetet. De mi továbbra is megpróbáljuk ezeket az igazságokat nyilvánosságra hozni a világot elárasztó masszív cenzúra és propaganda ellenére.

Erkölcsi és etikai kötelességünk van, és ezt a felelősséget komolyan vesszük, bármi történjék is velünk. Állítsuk meg a vakcinákat, most! És ha nem tudjuk megállítani őket, akkor meg kell próbálnunk meggyőzni mindenkit, akit ismerünk, hogy többé ne egyezzen bele az oltásokba. Az ő életük és a jövőnk függ ettől."


https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/vilagszerte-hirtelen-zuhan-a-szuletesi-arany