Hogy milyen parancsnoki láncolat tervezte és hajtotta végre a Dugin és lánya, Daria elleni támadást, az amerikai Los Angeles Times közvetve kiderül: "2015 óta a CIA ukrán hírszerző ügynököket képez ki egy titkos létesítményben az Egyesült Államokban".

Már 2021 decemberében a Grandangolo újságírója, Daria Platonova is beszámolt róla: "A biztonsági szolgálatok bejelentették, hogy 106 ukrán ügynököt azonosítottak, akik támadásokat és mészárlásokat készítettek elő Oroszország 37 régiójában. A politikai és médiaszintű állandó feszültség mellett ma már az országunkban működő terrorista csoportok akcióival is meg kell küzdenünk, amelyeket szerencsére időben semlegesítettek".

Ennek hátterében továbbra is megválaszolatlan kérdés, hogy miként volt lehetséges, hogy Daria autója, amelyre a távirányítású bombát szerelték, estig egy őrizetlen parkolóban maradt, ahol nem működtek a kamerák.

Maya Nogradi (Széles látószög rendezője, és szerkesztője) izgalmas vallomást oszt meg velünk barátnőjéről, Dariáról. Kiderül egy fiatal újságíró és geopolitikai elemző alakja, aki mind Oroszországban, mind a nemzetközi színtéren egyre jelentősebb szerepet játszott.

Ezekből és más elemekből arra következtet, hogy Daria nem egyszerűen az apja ellen irányuló támadás áldozata, hanem a támadás elsődleges célpontja volt.

 

 

Idén júniusban Grandangolo a Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumról szóló beszámolójában a következőképpen foglalta össze a jelentését:

"A dollármentesítés folyamata az egész világot érinti. Az Egyesült Államok és európai szatellitjei elkerülhetetlenül elveszítik az általuk kirobbantott globális hibrid háborút".

Az olasz és a nemzetközi mainstream ezért vádolta őt "Nyugat-gyűlölettel".

Daria volt az egyik fő hangadója annak a többpólusú világnak, amelyet a Nyugat az uralmát fenyegető veszélynek tekint, és amely ellen minden eszközzel harcol. Ez a gyökere annak a katasztrofális válságnak, amely a nagy pénzvilág spekulációs mechanizmusai miatt bekövetkezett példátlan gázáremelkedés után sújtja Európát.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/ki-olte-meg-es-miert-a-de-dollarizacio-az-egesz-vilagot-erinti