Hirtelen az 5G elindul, MÁR ÉJJEL, 36 városban, miközben a légitársaságok járatok sokaságát törlik - de semmi baj, mert a New York Times az 5G-t ugyanolyan biztonságosnak tartja, mint azokat az "oltásokat"...

Mark Crispin Miller - substack 2022. január 19.

Egy nap a Times megfizet azért, amit mindannyiunkkal tett
Ha (Isten ments) lezuhan egy repülőgép, vagy ha ennek a hirtelen országos bevezetésnek bármilyen más katasztrofális következménye lesz, ne feledkezzünk meg arról, hogy a New York Times hosszasan eltussolta és/vagy tagadta az 5G valószínűsíthető egészségügyi veszélyeit és romboló környezeti hatásait (és a kiváló megfigyelési funkciót).

Míg egy jó újság megfelelően beszámolt volna ezekről az aggodalmakról, a szürke hölgy csak az 5G népszerűsítésére szolgált, pontosan úgy, ahogyan a "vakcinákkal" tette - mindkét esetben a gonosz (szó szerinti) felbujtójaként szolgált.

Ma este fontos rámutatni, hogy a Times legnagyobb részvényese, Carlos Slim telekommunikációs kolosszusként szerezte a milliárdjait, és hogy a Szürke Hölgynek üzleti partnere van a Verizonban (ahogy arról maga a lap is lélegzetvisszafojtva beszámolt):

2019 eleje óta az 5G Journalism Lab, a The New York Times és a Verizon együttműködése, valamint a The Times kutatás-fejlesztési csapatának kiterjesztése olyan új technológiákat fejleszt és tesztel, amelyek az 5G képességeit kihasználva sokkal gyorsabban tudnak hiteles vizuális újságírást készíteni és szolgáltatni.

 

Kit érdekel, hogy ez a partnerség "sokkal gyorsabbá" teheti a Times kiadványait, ha a Times újságírói munkáját is rontja? Amit nem tudunk, az megölhet minket; és nem tudunk eleget az 5G-ről, ahogyan milliók nem tudtak eleget arról az "oltási" programról sem, amelyet ez a rohadt lap szintén támogatott - és olyannyira elmélyülten és becstelenül, hogy az magában foglalja azt, amit végül mindenki az emberiség elleni példátlan bűncselekményként ismerhet el.

Az 5G ma este 36 városban indul; a légitársaságok vezérigazgatói figyelmeztetést adnak ki, és számos járatot törölnek az USA-ba a súlyos biztonsági aggályok miatt.

Az 5G megzavarhatja a rádióhullámok magasságmérőjét, ami "katasztrofális" következményekkel járhat.

"Egy sor nemzetközi légitársaság kedden csökkentette az Egyesült Államokba tartó járatokat, egy pedig határozatlan időre fel is függesztette az utazást egyes amerikai városokba, az 5G szolgáltatás szerdára tervezett bevezetésével kapcsolatos aggodalmakra hivatkozva."

Ha azokra a keleti végi fényekre gondolok,
dögös éjszakák, behúzott függönyök
A földszinti kis szobában , Primadonna
Lord, tényleg ott kellett volna lenned, úgy ülsz
, mint egy hercegnő a villanyszékében
, és még egy sör, és nem hallalak többé.
Mostanában mindannyian megőrültünk
. A barátom odakint hempereg a pinceszinten

Bernie Taupin/Elton John

 

Mindannyiunkat váratlanul ért. Titkosított volt, elfedett, titkos, de mégsem.

5G.

Senki nem válaszolt semmilyen kérdésre ezzel kapcsolatban. Egyet sem. Ma este hirtelen híreket látunk arról, hogy számos nemzetközi és belföldi légitársaság megtagadta a ma esti repülést az Egyesült Államokba, mivel komoly aggodalmak merültek fel azzal kapcsolatban, hogy az 5G hogyan befolyásolja a rádiós magasságmérő rendszereket, amelyek szükségesek a repülőgépek biztonságos leszállásához rossz időjárás esetén. Holnap pedig 36 államban kapcsolják be a monstrumot.

Most azt mondják nekünk.

Hányan tartják önök közül Arthur Firstenberg remekművét, A láthatatlan szivárványt,az ágy mellett, nagyrészt olvasatlanul, attól az érzéstől, hogy a lelkük végül teljesen feladná, ha megismernék a könyvben szereplő összes tényt és történetet?

Én is azt kérdeztem, ahogyan bizonyára önök is, hogy pontosan mikor fogják "bevezetni" az 5G-t, és hogy van-e mód a károk mérséklésére. Azt hallottam, hogy január 5-én lesz, aztán nem, hanem két héttel később. Úgy tűnik, ez valóban igaz volt.

2020-ban elmenekültem a New York-i lakásomból (2007 óta a mobiltorony alatt), de rendszeresen vissza kell térnem, és minden alkalommal, amikor ezt teszem, a tüneteim egyre furcsábbak. Legutóbb, amikor ott voltam, neonkék cikcakkos mintákat láttam a bejárati ajtóm jobb alsó részén, és a lakásom belsejében. Fejfájás, kúszó-mászó bőr, arcüregnyomás, duzzanat a szemem alatt, és ami a legrosszabb, a megrendíthetetlen szomorúság érzése, vagy talán inkább annak a valaminek a hiánya, amit valaha "én"-ként ismertem meg.

Az emlékezetkiesésnek valóban bizarr formái vannak; sokunknak van ilyen.

 

3 nappal ezelőtt a legrégebbi barátom felhívott Svédországból. "Olyan a hangod, mintha a fürdőkádban lennél" - mondtam. Azt válaszolta, hogy egy pszichiátriai kórházban van. Megkérdeztem, hogy szerinte mi történt. Nagyon gyorsan beszélt, de hallottam, hogy azt mondta:

"5G".

Megismételtettem vele. Mielőtt letettük a telefont, mondott valamit, amit le kellett írnom.

"Celia, ha azt akarod, hogy senki se higgyen neked, mondd el az igazat."

"Hiszek neked", mondtam.

"Tudom", mondta.

[Hová meneküljünk legközelebb?]

A légitársaságok vezérigazgatói "azonnali beavatkozásra" szólítanak fel a szerdai 5G bevezetés előtt, figyelmeztetve, hogy az országszerte tömeges járatkimaradásokat okozhat. @tomcostellonbc a részletekkel.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-5g-ma-este-indul-az-egyesult-allamokban