Gondolkodott már azon, hogy miért akarják a hatóságok olyan kétségbeesetten elérni, hogy minden férfi, nő és gyermek megkapja a Covid-19 vakcinát?

A válasz nyilvánvaló, ha belegondol. Nem lehet "kontrollcsoportjuk", amely nem oltott emberekből áll, mert ha van, akkor teljesen nyilvánvalóvá válik, hogy a Covid-19 injekció nem működik, súlyos sérüléseket okoz, és embereket öl.

Mivel napról napra több orvos, tudós, ápoló és egészségügyi dolgozó ébred fel és fújja a sípot, a hatóságok most tömeges pánikban vannak, hogy minél több embernek adják be az injekciót, mielőtt még rájönnének, hogy kijátszották őket.

Valójában azonban a játék már a végén van, ami az illúzió keltését illeti, hogy az injekciók valóban működnek, és itt jönnek a képbe az állítólagos Covid-19 változatok, hogy a hatóságok megőrizhessék az arcukat, és az új változatokat okolják a jelenlegi kísérleti injekciók alkalmatlanságáért.

A New York Times 2021. augusztus 19-én közölt egy cikket "Israel, Once the Model for Beating Covid, Faces New Surge of Infections" címmel.

A cikk nyíltan elismeri, hogy a Covid-19 injekciók, amelyeket világszerte 2,5 milliárd embernek adtak be, már nem működnek túl jól, és hogy azok az emberek, akik ezeket az oltásokat szedték, most megbetegednek és meghalnak.

A New York Times cikkéből -

Az egyik legjobban beoltott társadalom, Izrael most az egyik legmagasabb fertőzési arányt mutatja a világon, ami megkérdőjelezi a vakcina hatékonyságát.

A fertőzések negyedik hulláma gyorsan megközelíti a világjárvány tavaly télen Izraelben tapasztalt legrosszabb napjainak szintjét. A megerősített új vírusos megbetegedések napi aránya az elmúlt két hétben több mint kétszeresére emelkedett, így Izrael a nemzetközi listák egyre növekvő forró pontjává vált.

Az idősebb izraeli lakosság túlnyomó többsége február végéig két adagot kapott a Pfizer-BioNTech vakcinából, és mostanra a 12 éves és idősebb lakosság mintegy 78 százaléka teljesen be van oltva.

Egyes szakértők azonban attól tartanak, hogy az izraeli magas fertőzési arány a korai oltásban részesülők körében azt jelzi, hogy a vakcina védelme idővel csökken, ami hozzájárult ahhoz a szerdai amerikai döntéshez, hogy a jövő hónaptól kezdődően az amerikaiaknak is megkezdik az emlékeztető oltások felajánlását.

Az izraeli tudósok a teljesen beoltottak körében is egyre több bizonyítékot találtak a védettség csökkenésére, különösen az idősebb lakosság körében, akiket először oltottak be.

Az izraeli egészségügyi minisztérium által július végén közzétett adatok szerint a Pfizer-oltás június végén és július elején mindössze 39 százalékban volt hatékony a fertőzés megelőzésében az országban, míg január és április eleje között 95 százalékban... ez a csapás elsősorban a jól beoltott, középosztálybeli külvárosokban terjedt el.

Világosan látszik, hogy a Covid-19 injekcióról szóló narratíva, amely szerint a normális életbe való visszatérés egyetlen útja, mára összeomlott. Ugyanez történik az Egyesült Királyságban is, és a hivatalos adatokból úgy tűnik, hogy a Covid-19 injekciók inkább növelik mind a kórházi kezelés, mind a Covid-19 okozta halálozás kockázatát, mintsem hogy csökkentenék azt.

A skóciai közegészségügyi adatok azt mutatják, hogy a teljesen beoltottak a Covid-19 állítólagos halálesetek 73%-át teszik ki, és hogy a teljesen beoltottak ötször magasabb halálozási arányt szenvednek el, mint a nem beoltottak. Míg a Public Health England adatai azt mutatják, hogy a teljesen beoltottak a Covid-19 állítólagos halálesetek 58%-át teszik ki; 68%, ha a részben beoltottakat is beleszámítjuk, és háromszor magasabb a halálozási arányuk, mint a be nem oltottaké.
Ez a Covid-19 injekció egyértelműen felgyorsítja a megbetegedéseket és a halálozást, pedig a nyár közepén járunk. Ezért nagyon is lehetséges, hogy az eddigi legnagyobb kórházi és halálozási hullámot szenvedhetik el a következő télen a leginkább beoltott országokban.

Úgy tűnik azonban, hogy a világ népei kezdenek ráébredni mindennek a megdöbbentő igazságára. Ahogy a zárlatok fokozódnak, az emberek az utcára vonulnak, és követelik, hogy vessenek véget a diktatórikus orvosi zsarnokságnak, amely megfertőzte a nyugati világot. Franciaországban szinte naponta százezrek vonulnak az utcára a Tömeggyilkos Emmanuel Macron elnök által bevezetett oltási útlevélrendszer ellen.

Ez a rendszer azt eredményezte, hogy a franciaországi hipermarketek megtagadták a belépést az oltatlanoktól, akik alapvető élelmiszereket és italokat szeretnének vásárolni. Ez csak arra szolgál, hogy még gyorsabban felébressze az embereket, tovább növelve az elégedetlenség szintjét, amely most robbanásszerűen terjed az egész bolygón.

Az ausztrálok is elkezdtek harcolni a közegészségügy nevében bevezetett nevetséges törvények ellen, amelyek közé tartozik a kijárási tilalom, a tilalom, hogy nem mehetnek ki a szabadba, hacsak nem sportolni, az összes park bezárása, az engedélykötelezettség, ha valaki elhagyja otthonát és munkába megy, és a hadsereg ellenőrzőpontokat állít fel, hogy az emberek ne merészkedjenek 5 km-nél messzebbre otthonuktól.

Amikor azonban visszavágtak, paprikaspray-vel és gumilövedékekkel találkoztak, ami azt bizonyítja, hogy ennek semmi köze a közegészségügyhöz, de sok köze van az ellenőrzéshez.

Úgy tűnik, hogy elérkeztünk egy fordulóponthoz. Az emberiség egyre gyorsuló ütemben ébred, és a hatóságok tudják ezt. Éppen ezért a következő néhány hónap valószínűleg a legnagyobb kihívást jelentheti az egész állítólagos világjárvány során.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-ok-amiert-a-hatosagok-olyan-ketsegbeesetten-probaljak-elerni-hogy-minden-ferfi-no-es-gyermek-megkapja-a-covid-19-oltast