Éppen amikor az emberek kezdenek hozzászokni (belefáradni) a COVID-ról és a COVID vakcináról szóló hype-hoz, jön a váltás. Az NHS a közeli boltokba érkező új influenzától való félelemmel fogja beteríteni az étert (legalábbis az influenza elleni vakcina az lesz!). Honnan tudjam? Az orvosom mondta nekem, aki egyértelműen elhitte ezt a legújabb narratívát, miszerint hamarosan egy új influenza nagy veszélyt jelent, és jobb, ha jól felkészülünk a járvány kitörésére - gondolom, sok-sok oltással, amit a megváltásunkként reklámoznak. Ez az oltóanyag hozzá fog járulni a COVID vakcinából származó vérrögökhöz, az mRNS-hez és a kórházba kerülő emberek számához, merem állítani, hogy sokan meghalnak az oltás után (Angliában eddig több mint 50 000-en haltak meg az oltást követő 28 napon belül)?

Nem lennék meglepve.

Az influenza 2020-ban eltűnt, hogy utat engedjen a COVID-nak, hogy megragadja a média félelemkeltő gombját.

Nos, az orvosom szerint az influenzának elege van abból, hogy a második hegedűs szerepét játssza, és hamarosan az első helyre kerül a félelemkeltésben, még több oltatlan embert sodorva a halálos tű felé.

Influenza vagy COVID? Melyik íz csiklandozza a félelem gombját a legjobban?

Legalább van választási lehetőség!

Persze gyáva emberként az orvosom arcába vágtam, hogy tovább kell szúrnunk az embereket, hogy megmentsük őket a média és az NHS nevetséges félelemkeltése által megálmodott legújabb mumustól. Nincs túl sok barátom, mivel összeesküvés/igazság/világosság munkás/blogger vagyok, és nem szeretnék én lenni az, aki megzavarja az orvosom boldog álmát, hogy megmenti a világot, miközben valójában kivégzi a betegeit a vakcináiban lévő halálos véralvadásgátló keverékkel. Alkalmanként nagyon segítőkész volt velünk, amikor a gyerekekkel kapcsolatos problémákat oldott meg, és így tovább.

Nem voltak kétségei. Jön egy nagy influenza elleni oltóanyag nyomulás. Készüljetek fel. Figyelmeztetem önöket. stb. stb. Mint mindig, a betegség nem okoz gondot. A gyógymód az, ami megöl.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-gyogymod-az-ami-megol