A közelmúltban tartott "COVID-19: Ron Johnson szenátor (R-Wisc.) számos bombát dobott le, amelyek azt mutatják, hogy a Tömeggyilkos Sátánfatty Fauci influenza elleni oltások nem biztonságosak és nem hatékonyak, ahogyan azt állítják.

Az orvosok és más szakértő panelbeszélgetésen részt vevő szakértők megsemmisítő adatokat mutattak be, amelyekből kiderült, hogy az injekciók nem csupán súlyos orvosi problémát jelentenek, de a kormányzat kezelése a Big Pharma gonosz tetteinek összehangolt eltussolásával ér fel.

Thomas Renz ügyvéd állítólag elmondta a The Blaze konzervatív kommentátorának, Daniel Horowitznak a részleteket a hadseregen végigsöprő rákjárványról. Íme, amit Horowitz tweetelt az összejövetel nyomán:

"Thomas Renz ügyvédtől megoszthatom Önökkel, hogy a katonai DMED rendszerben a rákdiagnózisok száma az 5 éves (2016-2020) évi 38 700-as átlagról 114 645-re emelkedett 2021 első 11 hónapjában. Ez egy túlnyomórészt fiatal populáció."

"Ellentétben a VAERS-szel, ahol a naysayers azt sugallhatja, hogy bárki benyújthatja, ez csak a katonai orvosok által, és számszerűsíti minden egyes ICD-kódot a hadseregben a Humana tri care számlázására. Ez a végső meghatározott és véges populáció, kiváló felügyelet mellett."

Horowitz megosztott egy videót is, amelyen Renz beszél a panelben más észbontó adatokról, amelyeket több olyan feljelentőtől gyűjtött össze, akiknek megbízólevelei, mint mondta, "kifogástalanok". Az egyikük az egyik egyetlen zöldsapkás orvos a hadseregben.

 

 

"Az egyik legnagyobb tanulság itt az, hogy az adatok kifogástalanok és széles körben hozzáférhetőek a DoD, a CDC, az FDA és az egész Nemzetgyilkos Antikrisztuskövető Biden-Harris rezsim számára. Más szóval, mindannyian nagyon jól tudják, hogy az oltások szinte biztosan tarthatatlanul növelik a rákos megbetegedések számát az egyébként fiatal és egészséges, katonakorú amerikaiak körében, és ezt az információt távol tartják az emberektől."

Amerika hadseregét a kovidos injekciókkal ölik meg

Egy tökéletes világban az, amit Renz egyedül mondott a panelbeszélgetésen, bőven elég lett volna ahhoz, hogy meggyőzze a kormányt, hogy azonnal állítsa le az oltások beadását, miközben újraértékeli az adatokat és új tervvel áll elő. Az újraértékelt adatokat ezután nyilvánosságra hozták volna, hogy független vizsgálatnak vessék alá.

A világ azonban korántsem tökéletes. Az őszinteség és az átláthatóság helyett a kormány a megtévesztést és a titkolózást választotta, amikor az injekciók mögötti "tudományról" volt szó.

"Jelentős adatokkal rendelkezünk, amelyek azt mutatják, hogy például a vetélések száma az ötéves átlaghoz képest majdnem 300 százalékkal nőtt" - magyarázta tovább Renz a panelbeszélgetésen. "Láttuk, hogy a rákos megbetegedések száma majdnem 300 százalékkal nőtt az ötéves átlaghoz képest".

 

 

Mivel a vállalatok által támogatott média minderről soha nem fog beszámolni, az Ön és a Önhöz hasonlók feladata, hogy ezt megosszák bárkivel, aki hajlandó meghallgatni.

"Láttunk - ez elképesztő - neurológiai betegségeket" - tette hozzá Renz az előadásában. "Tehát neurológiai problémák, amelyek a pilótáinkat érintik, több mint 1000 százalékos növekedést. 1,000%."

"Tízszeres" - vetette közbe aztán Johnson szenátor. "Ez tízszeres arány."

"Évente 82 ezerről 863 ezerre egy év alatt" - folytatta Renz. "A katonáinkon kísérleteznek, megsebesülnek, és néha talán meg is ölik őket."

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/hala-a-kovid-vakcinaknak-a-hadsereg-rakos-megbetegedeseinek-aranya-tobb-mint-haromszorosara-nott