Egy podcast során Clif High tett egy kínzó megjegyzést: "1666-ban Sabbatai Zevi, ő egy khazari volt, és ő volt a messiásuk...

[Zevi] azt mondta, hogy rendben van, ha bármelyik khazari zsidónak adja ki magát, de a valódi vallását gyakorolja, ami a sátánimádatnak ez a változata, amit a Talmudba rejtett nyelven beleneveltek"."

Ezen a megjegyzésen felbuzdulva kicsit utánanéztünk a khazároknak, és rábukkantunk Dr. Laura Sangerre. Bár nem tudjuk garantálni, hogy elhiszed, de ígérjük, hogy nem fogsz unatkozni.

Dr. Laura Sanger klinikai pszichológus és író. Március 22-én csatlakozott a Nate Henry és Luke Rodgers által vezetett Blurry Creatures podcasthez, hogy első nyilvános beszélgetést tartson a khazárokról és arról, hogy szerinte mi a nefilim gazdatestek tenyésztésének melegágya. Az Oroszország és Ukrajna között zajló események kapcsán a khazarizmus történetének megértése remélhetőleg több perspektívát fog adni ennek a konfliktusnak - mondta Dr. Sanger.

A Blurry Creatures podcastot, a The Khazarian Kid(s) Dr. Laura Sangerrel meghallgathatja ITT

Bevezetés

A khazárok egy erőszakos, harcias nép voltak Ázsiából, akik az i. e. 1. században vándoroltak a Kaszpi-tenger északi végére. A khazárok annyira erőszakosak voltak, hogy a Kaukázus térségében lévő agrártársadalmak meghódításával gyorsan közel 1 000 000 négyzetmérföldet halmoztak fel. A khazár királyság a mai Ukrajna és Kelet-Európa egyes részeinek területét foglalta magába.

A Rothschildok, akik nefilim gazdatestek, és khazáriai maffiájuk az 1700-as évek közepe óta megvetették a lábukat a Föld különböző országaiban. A Rothschild-ház csápjai a világ országainak 85%-ának monetáris politikájába nyúlnak, de Oroszország kiszabadult a Rothschildok csápjaiból.

Putyin agresszívan dolgozott az IMF-nek, a Rothschildok által irányított banknak való adósság visszafizetésén, és 2006-ra Oroszország adósságát az IMF-nek visszafizette. Putyin sikeresen kiszabadította Oroszországot a Rothschildok fojtogató szorításából. E hőstettéért Putyint azóta is rosszfiúként jellemzik.

"A nefilim gazdatestek jártasak a rágalomhamisítási taktikában, és a nyugati világ nagy része megitta a Kool-Aid-et. Nem állítom, hogy Putyin egy szent, de nem szabad elfelejtenünk, hogy 2006-ban szembeszállt a nefilim gazdatestekkel, és ma is szembeszáll az Ukrajnát uraló nefilim gazdatestekkel" - írta Sanger a "Khazari gyökerek Ukrajnában" című nemrég megjelent cikkében, amely a Blurry Creatures podcast körülbelül 50 percének első részét foglalja magában.

Kazár gyökerek Ukrajnában

A "nefilim házigazdák" kifejezést Sanger alkotta meg a könyvében: "A Federal Reserve gyökerei: A nefilimek nyomában Noétól az amerikai dollárig". A Blurry Creaturesnek kifejtette: "A nefilim gazdatestek olyan személyek, akik a sötétség szellemi erőivel szövetkeztek, hogy végrehajtsák a nefilim napirendet". Egy olyan napirend, amelynek célja az emberi génállomány bemocskolása egy hibrid faj szaporításával, amelynek célja Isten Királyságának megdöntése.

A nefilim napirend lényege, hogy megfosszon minket emberi mivoltunktól. Sanger négy nefilim tulajdonságot azonosít: bűntudat nélkül erőszakoskodnak; szexuálisan lealacsonyítóak; tisztességtelenek a kereskedelemben és az üzleti tranzakciókban; valamint emberkereskedők és mások rabszolgasorba taszítása.

Sanger szerint a nefilimek, a nefilim seregek és a démonizált emberek közötti különbségek a következők:

  • A nefilimek hibridek, részben emberi és részben szellemi lények.
  • A nefilim gazdatestek olyan emberek, akik a sötétség szellemi erőivel társulnak, hogy végrehajtsák a nefilim napirendet.
  • A démonizált emberek olyan emberek, akikben démonok lakoznak, de nem szándékosan próbálják megvalósítani a nefilim napirendet.

"Tehát azt javaslom, hogy minden nefilim gazdatest démonizált, de nem minden démonizált ember nefilim gazdatest" - mondta Sanger.

A khazárok története

Amikor Ukrajnáról és a khazárokról van szó, sajnálatos módon nem fordulhatunk a történelemkönyvekhez, mert a történelem furcsa módon hallgat a khazárokról. A khazárokról beszélni azért olyan kényes téma, mert felveti a vitatott kérdést: kik az igazi zsidók, Isten igazi gyermekei? Egy olyan kérdés, amelyre nehéz válaszolni, mondta Sanger, és amibe ő nem kíván belemenni ebben a bizonyos podcastban.

A kazárok kénytelenek voltak a zsidóságot beolvasztani a mindennapi életükbe. A khazárok egyik szakértője Benjamin Freedman volt, egy cionista ügynök, aki 1945-ben kilépett a cionizmusból, és a khazárokat pogány nemzetnek és:

"A khazárok által a vallási imádatuk formájaként gyakorolt szexuális túlkapások aljas formái az erkölcsi degeneráció olyan fokát eredményezték, amelyet a khazár király nem tudott elviselni. A 7. században Bulan király... úgy döntött, hogy eltörli a fallikus imádat gyakorlatát... és a leendő államvallásként... "talmudizmust" választott, amelyet ma "judaizmus" néven ismernek és gyakorolnak".

A tények azok tények: Az igazság a khazárokról (az úgynevezett zsidókról), Benjamin Freedman, 1954, 53. oldal.

Egy másik szakértő Louis Finkelstein, Talmud-tudós, aki szerint a farizeusi tanok és gyakorlatok, vagyis a farizeizmus lett a talmudizmus és:

"A talmudizmusból középkori rabbinizmus lett, a középkori rabbinizmusból pedig modern rabbinizmus. Amikor a zsidó... a Talmudot tanulmányozza, tulajdonképpen a palesztinai akadémiákon használt érveket ismétli."

A farizeusok, Louis Finkelstein, Előszó, xxi. oldal.

 

Matthew Johnson, az orosz és ukrán történelemre szakosodott egykori történelem- és politikatudományi professzor pedig "A modern zsidóság eredetéről szóló khazár tézis védelme" című írásában kijelentette:

"A khazár elmélet azt sugallja, hogy nincs kapcsolat az izraeliták és a zsidók között. De még ha lenne is, a modern zsidók vallása semmilyen rokonságot nem mutat az izraelita hittel, amelyet a Talmud hevesen elítél... A Talmud etikájának átvételével a farizeusok mentalitását vették át, akiknek gőgje a Talmud korai alapjául szolgált".

Ez a farizeusi vonal a mai napig aktívan dolgozik Krisztus elpusztításán. A nefilimek a khazarikon keresztül befolyásolják a nefilim seregeket. Amikor a khazárok tömeges megtérése megtörtént, a Talmudot, a farizeusi tanítást vezették be a társadalom minden részében.

Végül a khazár királyságot Dzsingisz Kahn fiai hódították meg a 13. század elején. Ez a khazárok, akik askenázi zsidók voltak, diaszpóráját okozta Kelet-Európába. A khazárok uralma nem ért véget, hanem elterjedt. Kelet-Európa különböző részeire terjedt el.

C. F. Parker "A Short Study of Esau-Edom in Jewry" című könyvében arra a következtetésre jutott, és a legtöbb történész abban az időben egyetértett vele, hogy a modern zsidóknak két kategóriája van: Aszkenáz zsidók és szefárd zsidók. Az askenázi zsidókat alkotó három elem egyike a prozeliták, vagyis a konvertiták, köztük a kazárok. Bár számos tudós és történész úgy véli, hogy az askenázi zsidók Németországból származnak, egyre több bizonyíték utal arra, hogy eredetük khazáriai.

A Rothschildok és a khazáriai maffia

"A khazár birodalomnak már a 10. században volt egy kis létszámú, de befolyásos zsidó bankárcsoportja Kijevben".

A rezsim: Matthew Johnson: Uzsorakamat, a khazária és az amerikai tömeg.


A Rothschildok askenázi zsidók voltak, khazárok, "vitathatatlanul ők a Közös Korszak legbefolyásosabb nefilimista gazdái" - mondta Sangar - "a Rothschild család és khazáriai maffiájuk az 1700-as évek közepe óta szinte minden országban megvetette a lábát".

A Rothschild bankárdinasztia pátriárkája Mayer Amschel Rothschild. Ő Adam Weishaupt társult, aki létrehozta az Illuminátusok rendjét. Rothschild és Weishaupt közösen dolgoztak ki egy hétszeres tervet a világuralomra:

Minden nemzeti kormány eltörlése.
Minden magántulajdon eltörlése
Az öröklés eltörlése
A hazafiság elpusztítása
A kereszténység elpusztítása
Pusztítsd el a családot
Hozzanak létre egy világkormányt vagy egy új világrendet.

Ez a terv vált a nefilim napirend megvalósításának kék nyomtatványává, Sanger szerint ezt legalábbis Rothschild és Weishaupt gördítette ki 1776-ban. Ez lényegében a Színes Forradalom játékkönyve - elpusztítani a történelmet, elpusztítani a családi egységet. Ez egyben a

Világgazdasági Fórum egy csipetnyi kommunizmussal.

Bár ez egy másik idő témája, Sanger azt mondta, hogy a Rothschildok voltak a Vatikán kincstárnokai, így ez leszűrődik, és mindent összeköt.

 

Hogyan szabadulhatunk ki a rabszolgaság rendszeréből?

"Pszichológusként én is próbálom felhívni a figyelmet arra az agykontrollra, amely valóban eluralkodott a mi nemzedékünkön" - mondta Sanger - "hogyan tudtak minket ennyire becsapni, hogy megvesszük a narratívát, a horgot, a zsinórt és a süllyesztőt?".

A nefilim gazdatestek agykontroll taktikája miatt. Például az Oroszországgal és Ukrajnával kapcsolatos helyzet. A vállalati média narratíváján keresztül arra kondicionáltak minket, hogy elhiggyük, hogy "Oroszország rossz".

Amit a háborúról közöltek velünk, az propaganda, és ez évszázadok óta így történik - mondta Sanger -, "következetesen hazudtak nekünk a médiánk és a választott tisztségviselőink. Ha nem végezzük el a saját kutatásainkat, és ha nem használjuk a kritikai gondolkodási képességeinket, akkor egyenesen beleesünk a csapdába".

Orwell tapasztalata a spanyol háború idején csak egy példa arra, hogy mi történik velünk a háborús propaganda idején.

A történelem 1936-ban megállt", amire azonnal megértően bólintott. Mindketten a totalitarizmusra gondoltunk általában, de még inkább a spanyol polgárháborúra.

Már korán észrevettem, hogy egyetlen eseményről sem tudósítanak helyesen az újságok, de Spanyolországban láttam először olyan újsághíreket, amelyeknek semmi közük nem volt a tényekhez, még az a kapcsolat sem, amelyet egy közönséges hazugság sugall.

Láttam, hogy nagy csatákról számoltak be ott, ahol nem volt harc, és teljes csendet, ahol több száz ember esett el. Láttam, hogy a bátran harcoló katonákat gyáváknak és árulóknak nevezték, és olyanokat, akik soha egy lövést sem láttak eldördülni, képzeletbeli győzelmek hőseiként üdvözölték; és láttam, hogy a londoni újságok kiskereskedelmi forgalomba hozták ezeket a hazugságokat, és lelkes értelmiségiek érzelmi felépítményeket építettek olyan eseményekre, amelyek meg sem történtek.

Láttam, hogy a történelmet valójában nem úgy írják, hogy mi történt, hanem úgy, hogy a különböző "pártvonalak" szerint minek kellett volna történnie.

Visszatekintve a spanyol háborúra, George Orwell, 1943, 11. oldal.

A nefilim gazdatestek szeretnek dicsekedni terveikkel, például Henry Kissinger 1992-ben azt mondta:

Henry Kissinger, beszéd a Bilderberger szervezethez, 1992.

Ha végiggondoljuk, hogy jelenleg kik támogatják Ukrajnát és gyalázzák Oroszországot, "ott van a washingtoni mocsár, a mainstream média és a felébredt lakosság, akik szeretnek erényeket hirdetni" - mondta Sanger, és "feltesszük magunknak a kérdést: vajon ezek azok az emberek, akikben valóban bízni akarunk?". Ezek ugyanazok az emberek, akik megfosztottak minket a szabadságjogainktól a "görbe ellaposítása" érdekében, vagy cenzúráztak minket, mert megkérdőjeleztük a "tudományt".

Tehát, ha használjuk a kritikai gondolkodás képességét, akkor az a narratíva, amit eljátszanak nekünk, valószínűleg nem is pontos. Putyin néhány évvel ezelőtt kirúgta a Rothschildok központi bankját Oroszországból, mondta Sanger, tehát ez azt mondja nekünk, hogy ő nem része ennek a cabal rendszernek.

Msgr. Carlo Maria Viganò nyilatkozata az orosz-ukrán válságról, Az ukrán háború az NWO terveiben, 2022. március 7.

Az ukrán-orosz konfliktust arra használták fel, hogy a lakosságot a Covidtól való félelemről az atomháborútól való félelemre tereljék. Ez a tömeges figyelemelterelés fegyvere, mert az 1776-ban kidolgozott menetrendjüket akarják gördíteni.

A félelem az agykontroll végső mozgatórugója. Félelemben akarnak tartani minket, mert amikor félelemben élünk, akkor csökken az árnyalt információfeldolgozás képessége - nagyobb valószínűséggel követünk vakon másokat, anélkül, hogy kritikus gondolkodási képességeket használnánk.

Leggyakrabban "a félelem egy nagy kövér hazug", és a média óriási szerepet játszik, mivel olyan történeteket gördít ki, amelyek meghatározzák, hogy valamit kockázatosnak kell-e tartanunk, növelve az emberek kockázatérzetét, például a vállalati média által naponta bemutatott halálozási statisztikák növelik a Covid okozta kockázatérzetünket.

A pszichológusok ezt a vállalati média által alkalmazott taktikát elérhetőségi heurisztikának nevezik. "Lényegében ... amikor újra és újra olyan történeteket mesélnek, amelyek félelmet keltenek, akkor ez megragad a fejünkben, és ez alapján hozunk döntéseket" - magyarázta Sanger - "amikor a nefilim gazdatestek irányítani tudják az elménket a mainstream médián keresztül terjesztett félelempornón keresztül, amikor irányítják az elménket, akkor elfogtak minket. Elveszítjük a szuverenitásunk érzését, mint egyén."

A rabszolgaság rendszeréből való kiszabadulás az elme irányításától való kiszabadulással kezdődik. Minél kevésbé félsz tőlük, annál kevesebb hatalmuk van feletted. Ahelyett, hogy a félelemre alapoznád a döntéseidet, keresd azt, ami a félelem ellen küzd - az igazságot és a szeretetet.

További források:

https://www.pokolafoldon.hu/blog/khazaria-rothschild-dinasztia-uj-vilagrend-ukrajna-es-a-nefilim-napirend-megvalositasa