Az alábbi híreket elolvasva az a kísértés érheti az embert, hogy azt gondolja, hogy a világot most olyan emberek irányítják, akik teljesen elmebetegek. Én ezt nem tudnám kommentálni.

1. A pakisztáni miniszterelnök, Imran Khan figyelmeztette azokat, akik ellene akarnak szavazni a választásokon, hogy társadalmi szégyent kockáztatnak. És figyelmeztetett, hogy senki sem fogja feleségül venni a gyerekeiket.

2. Egy sofőrt 1008 fontra büntettek, miután egy kerékpáros leesett a biciklijéről. Az autós elhajtott mellette - annyi helyet hagyva, amennyit csak tudott, és a kerékpárost nem ütötte el az autó. Egy tisztviselő szerint az autósoknak négy és fél lábnyi helyet kellene hagyniuk, amikor elhaladnak a kerékpárosok mellett.

3. Egy diákot, akit bűnösnek találtak több mint 1000 font értékű anyagi kár okozásában Brightonban, 22 font áldozati pótdíj megfizetésére köteleztek. Nem kellett bírságot, költséget vagy kártérítést fizetnie, mert úgy ítélték meg, hogy a más tulajdonára festéket fújni jogilag megengedett önkifejezési cselekedetnek minősül.

4. Az NHS-nek most annyi felesleges pénze van, hogy kifizeti a betegek szállodai számláit és taxiköltségeit, ha úgy döntenek, hogy otthonuktól távol, egy kórházban kezelik őket.

5. Graham Medley professzor, a brit kormány modellezési munkacsoportjának elnöke senkit sem lepett meg azzal, hogy kijelentette: a modellezés "nem képes pontosan megjósolni a számokat". (Nem vagyok benne biztos, hogy akkor mire is jó ez.)

6. Az Egyesült Királyságban az 5 és 11 év közötti gyermekeket mostantól a mérgező covid-19 oltással oltják be. Az Egyesült Államokban 800 000 5-11 éves gyermeknek, aki megkapta a covid-19 oltást, ki kellett hagynia az iskolát, miután súlyos mellékhatások léptek fel náluk.

7. Állítólag az angol állampolgárok számára most feloldották az utazási korlátozásokat. De azoknak, akik külföldre mernek menni, továbbra is ki kell tölteniük az utasnyilvántartó űrlapot. Azoknak, akik nem kaptak oltást, tesztet kell csináltatniuk (amiért fizetniük kell). A repülőtereken és a repülőgépeken maszkot kell viselni. Azok a kisgyermekek, akiket nem oltottak be, nem utazhatnak. Előfordulhat, hogy egyes országokba megtagadják a belépést. Csodálatosan hangzik.

8. Az Egyesült Királyságban 15 millió háztartástulajdonosnak sok ezer fontot kell majd költenie házfelújításokra, hogy megfeleljen az energiateljesítményre vonatkozó követelményeknek. Több millió olyan házat kell majd lebontani, amelyeken nem lehet javítani. Az, hogy a lakók hol fognak lakni, még nem dőlt el.

9. Az új (hivatalosan még nem közzétett) közúti közlekedési szabályzat szerint a gépjárművezetők 5000 font bírságra számíthatnak, ha kutyával az autójukban vezetnek. Csak hogy egy kis izgalmat hozzunk az autózásba, az autópálya-kódexben szereplő új törvények már azelőtt érvénybe léphetnek, hogy az autósok megvásárolhatták volna az autópálya-kódexet.

10. Tüntetők blokkolták az Egyesült Királyságban a kritikus olajterminálokat, és arra kérték a lakosság (az olajhiány okozta) hatalmas megélhetési költségnövekedéstől szenvedő tagjait, hogy álljanak melléjük. Az olajterminálok blokkolása természetesen fokozza az olajhiányt, és további áremelkedést eredményez.

11. Dr. Jenny Harries, az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynökségének vezetője azt mondja, hogy ő még mindig maszkot visel az üzletekben és a vonatokon, annak ellenére, hogy ez nem törvényi előírás. 2020 márciusában egy másik Dr. Jenny Harries, aki akkoriban az Egyesült Királyság egészségügyi főigazgató-helyettese volt, arra figyelmeztetett, hogy lehetséges, hogy a vírus csapdába esik egy maszkban, és elkezdjük belélegezni. Ez a Dr. Jenny Harries azt mondta, hogy a maszk viselése nem jó ötlet.

12. Az Egyesült Királyság kormánya arra figyelmeztetett, hogy egyes emberek az influenza állítólag halálos kovi-19-es változatával fertőződhetnek meg anélkül, hogy tudnának róla. A kormány most már hivatalosan is elismerte, hogy a covid, az influenza és a nátha tünetei annyira hasonlóak, hogy az emberek nem fogják tudni, melyikben szenvednek, hacsak nem vesznek részt egy vizsgálaton - amiért fizetniük kell.

Copyright Vernon Coleman április 2022

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/igy-nez-ki-a-nagy-ujrainditas