Még 2021 júliusában a Centers for Disease Control and Prevention (CDC) bejelentette, hogy a PCR-tesztje megbukott a teljes felülvizsgálaton, és visszavonják a sürgősségi felhasználási engedélyét.

Az Innova SARS-CoV-2 Antigen Rapid Qualitative Test, a CDC referencia COVID diagnosztikai tesztrendszere 2021 végéig visszavonja a sürgősségi felhasználási engedélyt a hamis pozitív és negatív eredmények túlzott gyakorisága miatt.

"Az FDA ezt a visszahívást I. osztályúnak, azaz a legsúlyosabb típusú visszahívásnak minősítette. Ezen eszközök használata súlyos sérüléseket vagy halált okozhat" - közölte honlapján az FDA.

"2021. december 31. után a CDC visszavonja a CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR diagnosztikai panel, az először 2020 februárjában bevezetett, kizárólag a SARS-CoV-2 kimutatására szolgáló teszt sürgősségi felhasználási engedélyére (EUA) vonatkozó, az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósághoz (FDA) benyújtott kérelmét" (forrás).

"A CDC ezt az előzetes értesítést a klinikai laboratóriumok számára nyújtja, hogy megfelelő idő álljon rendelkezésre az FDA által engedélyezett számos alternatíva egyikének kiválasztására és alkalmazására" (forrás).

 

Az FDA a továbbiakban elmagyarázza a hamis pozitív és negatív eredményekkel kapcsolatos kockázatokat:

A téves negatív eredmények a SARS-CoV-2 késedelmes diagnózisához vagy nem megfelelő kezeléséhez vezethetnek, ami a betegeknek kárt okozhat, beleértve a súlyos betegséget és a halált is. Az álnegatív eredmények a SARS-CoV-2 vírus további terjedéséhez is vezethetnek, beleértve azt is, ha a feltételezett negatív betegeket hamis teszteredmények alapján csoportokba sorolják az egészségügyi ellátásban, a tartós gondozásban és más létesítményekben.

A téves pozitív eredmények késleltethetik a helyes diagnózis felállítását és a beteg betegségének tényleges okára vonatkozó megfelelő kezelés megkezdését, amely lehet egy másik életveszélyes betegség, amely nem a SARS-CoV-2 vírus. A hamis pozitív eredmények a SARS-CoV-2 vírus további terjedéséhez is vezethetnek, ha a feltételezett pozitív betegeket hamis teszteredmények alapján csoportokba sorolják (forrás).

Bár a CDC is forgalmazója volt az RT-PCR diagnosztikai panelnek, azt tanácsolták, hogy 2021. szeptember 30-tól már nem kerül rá sor, és a laboratóriumoknak 2021 végéig át kell térniük a diagnosztikai panelről (forrás). Miért várna a CDC 2021 végéig az RT-PCR teszt használatának megszüntetésével?

Az új koronavírus

Már majdnem elérkeztünk annak második évfordulójához, hogy a kormányok világszerte terrorizálják saját népüket azzal, hogy egy halálos új vírusról beszélnek, mivel kezdetben 44 ismeretlen etiológiájú tüdőgyulladásos "esetet" fedeztek fel.

Ez a vírus azonban annyira halálos volt, hogy meg kellett vizsgálni, hogy kiderüljön, elkaptuk-e vagy sem.

Az RT PCR debütálása

Ez a "nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzet" (PHEIC) után kezdődött, amelyet Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója hirdetett ki (forrás). A "vészhelyzetet" annak ellenére hozták létre, hogy a jelentések szerint 170 haláleset történt, ami a több mint hét és háromnegyed milliárdos (7 794 794 798 739) világnépesség mellett viszonylag csekély szám.

Arról nem is beszélve, hogy a "megbetegedések" 99%-át és a 170 halálesetet, amelyek mind Kínában voltak, egy új vírusnak tekintették, amelynek létezését nem bizonyították, mivel nem izolálták.

 

Az esetek számának növekedése

Körülbelül egy héttel a WHO 2020. január 23-i PHEIC kihirdetése előtt (2020. január 13. és 17.) jelent meg a WHO honlapján az Eurosurveillance című tudományos folyóiratban egy ma már Corman Drosten-papírként emlegetett tanulmány (2020. január 13. és 17.).

A megjelent cikk szerzői Dr. Christian Drosten és több munkatársa a berlini Virológiai Intézetből, valamint egy biotechnológiai cég, a TIB Molbiol Syntheselabor GmbH vezetője voltak, akik azt állították, hogy kifejlesztették az első hatékony tesztet annak kimutatására, hogy valaki megfertőződött-e az új koronavírussal.

Annak ellenére, hogy a szerzők elismerték, hogy a tesztet úgy tervezték meg, hogy "nem állt rendelkezésükre vírusanyag" Az RT PCR teszt a középpontba került, lehetővé téve a statisztikák vagy "esetek" összehangolását a WHO nyilatkozatával, aminek eredményeképpen az esetek száma már a következő napra 9.826,64-re emelkedett.

Az RT PCR teszt hibái

2020 novemberében azonban a PCR-teszt széles körű használatának alapjául szolgáló Cornan Drosten-féle tanulmányt egy tudóscsoport, Pieter Borger, Rajesh Kumar Malhotra, Michael Yeadon et al.

A tudósokból és kutatókból álló csoport arra a következtetésre jutott, hogy "a SARS-CoV-2 kimutatására szolgáló RT PCR-teszt külső szakértői felülvizsgálata" 10 jelentős tudományos hibát tárt fel molekuláris és módszertani szinten".

Ahogy a CDC is megállapította, ezek a hibák a tudósok szerint a hamis pozitív eredmények következményei voltak (forrás).

Továbbá, amint arról az Expose-ban egy orvosbiológus tudós beszámolt, "ha a PCR-t rosszul és/vagy magas ciklusszámmal végzik (ahogyan az gyakori volt), a célszekvencia még csak nem is lehet jelen a mintában, és a "pozitív" eredmény egyszerűen a PCR-folyamat artefaktuma".

A tudós azzal érvelt, hogy "a PCR nem képes bizonyítottan diagnosztizálni egy személy fertőző állapotát, és soha nem találtak következetes kapcsolatot egy betegség állapota és a PCR-eredmények között".

"A teljesen pontatlan PCR téves alkalmazása azt jelenti, hogy a COVID-19 egy tudományosan értelmetlen konstrukció, amely nem más, mint egy önreferenciális illúzió (forrás).

 

A hibákat figyelmen kívül hagyták

A tudósok már több mint egy éve figyelmeztetnek arra, hogy a teszt értelmetlen, de következtetéseiket a kormány és az egészségügyi szervek nem vették figyelembe, és továbbra is használják a tesztet.

Következésképpen a COVID-fertőzésnek minősített "esetek" továbbra is rémuralmat folytattak, mindezt egy súlyosan hibás PCR-teszt hatalmának köszönhetően (forrás).

A kormány tanácsa

Ehhez természetesen az Egyesült Királyság kormánya is hozzájárult, amely azt tanácsolta, hogy ha a COVID-19 tüneteinek tartott 3 tünet bármelyikét észleli, még ha enyhe is, akkor minél hamarabb végeztessen polimeráz láncreakció (PCR) tesztet.

A három tünet a következő volt és maradt; magas láz, új, folyamatos köhögés, vagy a szaglás és az ízlelés elvesztése (forrás). Ezek a tünetek azok, amelyekkel sokan évről évre, természetesen a nátha miatt, évről évre találkoznának.

Ennek ellenére a nátha jól ismert tüneteit hamarosan a kapitalista társadalom árucikk-áldozataként dobták ki sokan, akik most már inkább "újszerű COVID-19"-nek nevezték a náthájukat.

Végül is olyan társadalomban élünk, amely arra ösztönöz, hogy a régi hűséges gyógyszereket kidobjuk az új, továbbfejlesztett változatért cserébe, akár szükség van rá, akár nem.

Elmúlt az emberinfluenza szükségessége is, az új vírus iránti szimpátiáért nem kellett könyörögni, még azoknak az embereknek sem, akik "tünetmentesek", azaz "egészségesek" voltak, amíg az illető pozitív PCR-eredményt kapott.

 

Gurulj, gurulj, gyere és szerezd meg az ingyenes PCR-tesztet!

A kapitalista társadalomban való kondicionáltságunkra is apellálva a tesztet "ingyenes"-ként hirdették meg, mintha ez csábítana minket arra, hogy elvégeztessük.

Emellett az Egyesült Királyság kormánya is a fogyasztói marketing stílusához hasonló terminológiát használ, amikor azt mondja, hogy "szolgáltatást kínálnak", és hogy a PCR-tesztkészletet akár "házhoz is küldhetik, foglaljon időpontot egy bejárós vagy autós teszthelyszínen".

Úgy hangoztatják, hogy ez olyan komolytalannak és egyszerűnek hangzik, mint egy Amazon rendelés vagy a gyorséttermi ételünk megvásárlása, olyan tevékenységek, amelyekkel ma már kényelmesen megbarátkozunk.

Ezért a neoliberális fogyasztói társadalom nyelvén beszélve, amelyhez mindannyian hozzászoktunk, a kormány "felajánlotta a szolgáltatást" az egészséges embereknek, akiknek nem volt szükségük tesztre. Valójában több okot adtak arra, hogy a tünetmenteseknek elvégeztessék a vizsgálatot, mint a tünetekkel rendelkezőknek.

Figyeljék meg az alábbiakban, hogy bátran használják a "Szerezzen ingyenes PCR-tesztet" felhívást, ami egy jól ismert marketingfogás, nem kérik, hanem azt mondják a tudatalattinak, hogy tegye meg, ami talán hasonlóan működik, mint amikor az emberek a szupermarketből olyan áruval térnek haza, amire valójában nincs szükségük.

Annak ellenére, hogy mennyire nyilvánvaló volt, hogy az RT PCR vizsgálat egy olyan eszköz, amelyet arra használnak, hogy statisztikai alapot biztosítson egy világjárványnak, hogy elegendő esetet produkáljon, amely méltó a "világjárvány" kifejezéshez, és ezért minden olyan intézkedéshez, amelyet a "vészhelyzet" keretében vezettek be.

Ezek az intézkedések sokakat hátrányosan érintettek, és egyesek számára pusztítóan megváltoztatták az életüket, de a lakosság nem fogadta volna el őket ilyen könnyen, ha nem használták volna a napi "eseteket" arra, hogy mindannyiunkat a megfelelésre ijesszenek.

Tehát, itt is van, "a kormánynak szüksége van az eszközre, hogy ránk ijesszen, hogy engedelmeskedjünk", ez egy diagnosztikai eszköz szempontjából értelmetlen, de a kormányunknak jól bevált, lehetővé téve az intézkedések, a vakcinák és most az erősítőszerek érvényesítését.

Amíg az emberek még mindig sorban állnak, hogy megállapítsák, hogy elkapták-e az új koronavírust, addig mi mindig is csalárd módon a "nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzet" hatálya alá fogunk tartozni.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-cdc-10-nap-mulva-visszavonja-a-pcr-teszt-surgossegi-hasznalatat-miert-hasznaljak-meg-mindig