A járvány kezdete óta azt mondták a világnak, hogy az Operation Warp Speed injekcióval történő "beoltás" "meggyógyítja" a Wuhan coronavírust (Covid-19). Közel két év telt el azonban, és ennek éppen az ellenkezője bizonyult igaznak.

Günter Kampf kutató új írása, amelyet a The Lancet című folyóiratban tettek közzé, néhány nagy lyukat üt a mainstream injekciós narratíván, az egyik legnagyobb az, hogy a Fauci-féle influenza elleni oltások nem állítják meg a terjedést, ahogyan azt állítják.

Sőt, úgy tűnik, hogy a betegség és a halálozás nagyobb mértékben terjedt azok körében, akik a kormányzati irányelveknek engedelmeskedve beoltották magukat, mint azok körében, akik békén hagyták immunrendszerüket, hogy természetes módon küzdjön meg a betegséggel.

Kampf szerint a teljesen beoltottak járványügyi jelentősége a legfrissebb adatok alapján "növekszik". A legjobb esetben az oltások egyáltalán nem nyújtanak védelmet. Legrosszabb esetben hajlamosabbá teszik az oltásokat szedőket a negatív egészségügyi kimenetelre.

"Az Egyesült Királyságban leírták, hogy a teljesen beoltott indexes eseteknek kitett háztartási kontaktok körében a másodlagos támadások aránya hasonló volt, mint a nem beoltott indexes eseteknek kitett háztartási kontaktok körében (25% a beoltottaknál vs. 23% a nem beoltottaknál)" - írja Kampf.

"[A] 31, teljesen beoltott háztartási kontaktoknál bekövetkezett fertőzésből tizenkettő (39%) teljesen beoltott, járványügyi szempontból összefüggő indexes esetekből származott. A vírusmaximum nem különbözött az oltási státusz vagy a variánstípus szerint".

Németországban, teszi hozzá, a beoltottak körében a tüneteket okozó kovászos megbetegedések aránya növekszik. Még júliusban 16,9 százalék körül volt a 60 éves és idősebb betegek körében. Október 27-re ez az arány 58,9 százalékra ugrott, "egyértelmű bizonyítékot szolgáltatva arra, hogy a teljesen beoltottak mint lehetséges átviteli forrás egyre nagyobb jelentőséggel bírnak".

 

CDC: A legjobban beoltott megyék egyben a legbetegebb megyék is

Hasonló jelenség figyelhető meg az Egyesült Királyságban is. A teljesen beoltottak körében a tünetekkel járó kovid megbetegedések száma ugyanúgy emelkedik, mint Izraelben és máshol, ahol széles körben beadják a Fauci-féle influenza elleni védőoltást.

Az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központja (CDC) nemrégiben jelentette be, hogy az első öt megye közül négy, ahol a legmagasabb a teljesen beoltott lakosság aránya (84,3-99,9 százalék), "magas" fertőzöttségű megyék.

Mindez azt sugallja, hogy az oltás beadatása valószínűleg azt jelenti, hogy megbetegszünk vagy betegséget terjesztünk másokra. És mégis az a hivatalos történet, hogy a teljesen beoltottakat még csak nem is kell a lehetséges átviteli forrásként számításba venni.

"Súlyos hanyagságnak tűnik, hogy a közegészségügyi ellenőrző intézkedésekről való döntés során figyelmen kívül hagyják a beoltott lakosságot, mint lehetséges és releváns átviteli forrást" - mondja Kampf.

A jelenlegi helyzetet továbbra is "az oltatlanok világjárványának" nevezni egyszerűen hamis, figyelmeztet Kampf. A valóságban ez a beoltottak világjárványa, mivel a járvány már véget ért volna, ha mindenki úgy döntött volna, hogy nem oltja be magát.

"Nem hajolok meg a zsarnokok előtt, akik megpróbálnak "megbélyegezni"" - írta a Natural News egyik olvasója az oltatlanok eme igazságtalan félremagyarázásáról. "És egy beteg társadalomban megbélyegzettnek lenni becsületbeli jelvény, míg jól beilleszkedettnek lenni ennek az ellenkezője."

"A 'beoltottak' azok, akiket el kell kerülni" - írta egy másik. "Ők a betegek. Ők a betegség terjesztői. Nekik gyengült az immunrendszerük. Az orrjárataikban és a torkukban 251x-es vírusterhelésük van. Ne gubbasszanak tovább, hanem menjenek támadásba".

Ez az író még azt is hozzátenné, hogy igen, itt az ideje, hogy az oltatlanok bátran és szégyenkezés nélkül kiálljanak, és felvértezzék magukat ilyen jellegű ismeretekkel, hogy szembeszálljanak a médiából és a kormányzatból érkező állandó hazugságokkal.

A cikk forrásai a következők:

TheLancet.com

NaturalNews.com

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-lancet-kozlemenye-feltarja-hogy-az-oltottak-terjesztik-a-vilagjarvanyt