A THE Real Anthony Fauci, Robert F Kennedy Jnr. első számú bestseller könyve annyira robbanásveszélyes, hogy az ember csodálkozik, hogyan jutott át a Skyhorse Kiadó ügyvédein.

A Tony Lyons által 2006-ban indított Skyhorse, amely a Simon and Schuster irodalmi óriáscég leányvállalata, nem fél megkérdőjelezni a tekintélyt és alternatív narratívákat feltárni, de nem engedheti meg magának, hogy felbosszantsa anyavállalatát, amely dühös lenne, ha 100 éves hírneve sérülne. Ezért az RFK információinak, bármilyen rágalmazónak tűnjenek is, szilárdnak kellett lenniük, és meg kellett állniuk a jogi kihívást.

Ifjabb Robert Kennedy - a demokrata Robert "Bobby" Kennedy fia, aki a hatvanas évek elején bátyja, John F. Kennedy kormányzása alatt az Egyesült Államok igazságügyi minisztere volt - sikeres ügyvéd, akárcsak apja. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államok elnökének 80 éves orvosi főtanácsadójával, Faucival szemben felhozott minden vádat teljes körűen hivatkoznak, és tudományos cikkekkel és hiteles orvosi szakemberekkel támasztják alá. Dr. Robert Malone, a Pfizer és a Moderna Covid oltásaiban használt mRNS-technológia feltalálója kétszer is szerkesztette.

A könyvben közreműködő orvosok és tudósok között sokan vannak olyanok, akik életüket vakcinák fejlesztésével vagy védelmezésével töltötték, de megdöbbentek a Covid kísérleti oltások által okozott károk miatt.

 

E nemzetközi közösség számos tagja üdvözölte a lehetőséget, hogy megismételhesse véleményét, köztük Dr. Tess Lawrie az Egyesült Királyságból, aki a korai Covid-kezelések, például az ivermektin mellett száll síkra; Dr. Geert Vanden Bossche, a Bill és Melinda Gates Alapítvány korábbi oltóanyag-fejlesztője, aki szerint a világjárvány idején történő oltás katasztrófa receptje; Dr. Mike Yeadon, a Pfizer korábbi brit alelnöke és a Covid-reakció kritikusa; valamint Dr. Peter McCullough, az USA legjelentősebb szívgyógyászati szakértője. Mindannyian beszéltek Kennedyvel, és a könyv teljes címe idézi őket: Az igazi Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma and the Global War on Democracy and Public Health.

A könyv lebilincselő olvasmány, amely megdöbbenti az olvasót a vakcinák bevezetésének puszta vakmerőségén. Emellett felbecsülhetetlen értékű referenciaanyag mindazok számára, akik követik az alternatív narratívát.

Múlt héten találkoztam Kennedyvel, és megtudtam, miért tenné őt rendkívül boldoggá, ha Fauci vagy Gates jogi kihívást intézne ellene.

SB: Kapott már jogi kihívást Anthony Fauci vagy Bill Gates részéről?

RFK: Abban a könyvben semmi sincs, ami valótlan lenne. Másodszor, örömmel fogadnék egy pert Bill Gates és Tony Fauci részéről, és ők tudják, hogy ez óriási stratégiai hiba lenne. Még ha olyasmit is írnék bele a könyvbe, ami rágalmazó, nem hiszem, hogy megtámadnák. Annyira sokat veszítenének az igazságtól. Az egyetlen életképes stratégiájuk a hallgatás.

SB: Milyen reakciókat kapott az MSM-től?

RFK: Az újságok nem írtak kritikát [annak ellenére, hogy a könyv első számú bestseller lett]. Most ad hominem cikkek özönével támadnak rám, de még csak meg sem említik a könyvet, ami furcsa. Nem akarnak beszélni erről a könyvről, mert tele van igazsággal. Az igazság a leghalálosabb ellenségük.

 

SB: Találkozott valaha Faucival vagy Gatesszel?

RFK: Találkoztam Tony Faucival. Az útjaink sok éve keresztezik egymást. 2005 óta dolgozom oltási kérdésekkel, így sokszor láttam őt akcióban.

2016-ban Trump elnök felkért, hogy vezessek egy oltóanyag-biztonsági bizottságot. Ennek érdekében egy sor megbeszélést tartottam a szabályozási vezetéssel, köztük Faucival és Gatesszel. Az egyik kihívásom az volt számukra, hogy azt mondjam: "Önök soha nem végeztek egyetlen kettős vak, placebokontrollált vizsgálatot sem a 72 ajánlott, gyermekeknek adott oltóanyag közül. Fauci nyilvánosan azt mondta, hogy nem mondtam igazat ezzel kapcsolatban. Azt mondtam neki: "Mutassanak nekem egyetlen vizsgálatot is a 72 oltás bármelyikével kapcsolatban!". Színjátékot rendezett, és átnézte a magával hozott aktákat. Azt mondta: "Nincsenek nálunk, majd elküldjük önnek". Soha nem küldte el nekem, és egy évvel később bepereltem őket. Pert indítottunk, és kértük, hogy mutassák meg nekünk a náluk lévő tanulmányokat, és egy év pereskedés után visszajöttek, és azt mondták, hogy nincsenek nálunk.

Ironikus módon Fauci most azt mondja, hogy nem használhat ivermectint vagy hidroxiklorokint a Covid kezelésére kettős vak, placebokontrollált vizsgálatokból származó alátámasztás nélkül.

SB: Az a benyomásom Fauciról, hogy tudja, mit kell mondani a nyilvánosság előtt, de úgy tűnik, hogy van egy sötét oldala is. Az egyetlen ok, amiért mérgező gyógyszereket ad az embereknek, mint például a remdesivir, amely annyira káros volt a Covidban szenvedő emberekre, az az, hogy tudja, hogy sokan, akik megkapják, meg fognak halni. Ő tudja ezt?

RFK: Persze, hogy tudja. A remdesivirt egy afrikai vizsgálatban használta, hogy kiderüljön, működik-e az ebola ellen. A 2019-es évben az adat- és biztonságellenőrzési felülvizsgálati bizottság (DSMB) ellenőrizte a munkáját. Két hónappal később a testület azt mondta, hogy nem biztonságos, embereket öl. A készítményt a Gilead gyógyszergyártó cég állítja elő, amelyben Bill Gatesnek hatalmas részesedése van. A koronavírus nem öli meg a megfertőződött emberek 50 százalékát, míg a kísérletek szerint a remdesivirrel kezelt emberek több mint 50 százaléka meghalt.

 

SB: A könyvében kétféle tudósról beszél: azokról, akik hagyják, hogy Fauci diktálja a karrierjüket, és azokról, akik nem akarják, hogy kompromittálják őket, de úgy tűnik, nagyon hatékonyan eltiporja az ellenvéleményt.

RFK: Ő, Gates és Jeremy Farrar, a Wellcome Trust igazgatója [a Trust 29,1 milliárd fontos éves költségvetésének egy része Gates-től származik] a földi orvosbiológiai kutatások 61 százalékát ők irányítják, tehát nagyjából ők irányítják, hogy mit finanszíroznak. Ez a finanszírozási hatalom arra is felhatalmazza őket, hogy megöljék azokat a tanulmányokat, amelyeket nem akarnak, és tönkretegyék azokat a tudósokat, akik megpróbálják elvégezni ezeket a tanulmányokat, és csődbe juttassák az egyetemeket. A könyvben bemutatom, hogyan működik ez. Ha van egy fiatal tudós mondjuk az UCLA Orvosi Karán [University of California, Los Angeles], aki azt mondja, miért nem vizsgáljuk meg, hogy az oltások okoznak-e sérüléseket, az orvosi feljegyzések klaszterelemzésével? Ez egy könnyen elvégezhető tanulmány. A dékánja kap egy hívást Tony Fauci egyik lakájától az NIH-nál [a Fauci által vezetett Nemzeti Egészségügyi Intézet], aki azt mondja, hogy jobb lenne, ha megakadályozná, hogy a fickó elvégezze a tanulmányt, Tony nem akarja, hogy elvégezzék. A UCLA, mint az ország összes orvosi egyeteme, több százmillió dollárt kap Faucitól és az NIH-tól, és teljesen függ a gyógyszeripari termékek jogdíjaitól, amelyeket Fauci a laboratóriumában fejleszt ki, az egyetemeknek ad ki az első és második fázisú vizsgálatokra, majd egy gyógyszergyártó céget hoz a gyógyszer előállítására, amely aztán megosztja a szabadalmat az egyetemmel. Mindenki a horgon van; mindenki pénzt keres, és mindannyiuknak hatalmas ösztönzője van arra, hogy ne beszéljenek.

https://pokolafoldon.hu/blog/exkluziv-interju-fauci-osellensegevel