A Pfizer egyik bizalmas dokumentuma, amelyet az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) bírósági végzéssel kénytelen volt közzétenni, feltárja, hogy körülbelül 800 ember soha nem fejezte be a Pfizer Covid-19 vakcina 1. fázisú klinikai kísérletét az Egyesült Államokban, mert vagy életét vesztette, vagy súlyos mellékhatást szenvedett, vagy hirtelen visszavonta beleegyezését.

Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) 75 évvel próbálta késleltetni a Pfizer COVID-19 vakcina biztonsági adatainak közzétételét, annak ellenére, hogy 2020. december 11-én mindössze 108 napos biztonsági felülvizsgálat után engedélyezte az injekciót.

De 2022 január elején Mark Pittman szövetségi bíró elrendelte, hogy havonta 55 000 oldalt adjanak ki. Január végéig 12 000 oldalt adtak ki.

Azóta a PHMPT az összes dokumentumot közzétette a honlapján. A legutóbbi közzététel 2022. június 1-jén történt.

A legutóbbi adatdömpingben szereplő egyik dokumentum a "125742_S1_M5_5351_c4591001 fa interim discontinued patients.pdf".

A dokumentum 112 oldalas listát tartalmaz azokról a vizsgálati alanyokról, akik visszaléptek a Pfizer Covid-19 injekciójának 1. fázisú klinikai vizsgálatából, és homályos leírást ad arról, hogy miért.

Az első 14 oldalon 102 olyan alany szerepel, akik visszaléptek a vizsgálatból. Ez oldalanként átlagosan 7,2 alanynak felel meg. Tehát a további 93 oldal alapján, amelyek a visszalépett alanyokat részletezik, ez körülbelül 780 személyt jelent, akik csak a klinikai vizsgálat első szakaszából visszaléptek. A tényleges szám lehet valamivel több vagy valamivel kevesebb.

 

 

A vizsgálati alanyok közül sokan rejtélyes módon visszavonták a vizsgálatban való részvételhez adott beleegyezésüket, például azért, mert újraolvasták a beleegyező nyilatkozatot, és úgy döntöttek, hogy az nem felel meg az eredeti beleegyezésüknek.

Míg mások az 1. dózis kézhezvételét követően megmagyarázhatatlan okokból visszavonták a vizsgálatban való részvételre vonatkozó hozzájárulásukat, ami azt jelenti, hogy nem akarták megkapni a második dózist.

De sajnos többen vannak olyanok is, akik súlyos mellékhatások elszenvedése miatt visszavonták a vizsgálat folytatásához adott hozzájárulásukat. A dokumentum 110. oldalán szerepel egy személy, aki tüdőembóliát szenvedett, ami egy vérrög által elzáródott ér a tüdőben. Az állapot életveszélyes lehet, ha nem kezelik gyorsan.

A dokumentum 108. oldalán szerepel egy személy, aki agyi infarktust szenvedett. Az állapotot iszkémiás stroke-nak is nevezik, és az agy vérellátásának megszakadása következtében következik be, ami az agyat ellátó erek problémái miatt következik be. Az agysejtek megfelelő vérellátásának hiánya megfosztja őket az oxigéntől és a létfontosságú tápanyagoktól, ami az agy egyes részeinek elhalását okozhatja.

A dokumentum 102. oldalán szerepel egy olyan személy, aki átmeneti iszkémiás rohamot szenvedett. Ezt az állapotot mini stroke-nak is nevezik, és szintén az agy vérellátásának zavara okozza. Sajnálatos módon a mini-stroke elszenvedése miatt ez a személy ugyanakkor elesett és eltörte a bokáját.

A dokumentum 100. oldalán szerepel egy személy, aki visszavonta a vizsgálatban való részvételhez adott hozzájárulását, mivel elvesztette hallását, és egyik fülére teljesen megsüketült. Az oldal felsorol egy másik személyt is, aki "szinkópát" szenvedett, ami átmeneti eszméletvesztés, amely általában az agy elégtelen vérellátásával függ össze.

A dokumentum 94. oldalán szerepel egy személy, aki tachycardia miatt vonta vissza beleegyezését. Ez az állapot a túl gyors szívverésre utal, és a szívizom gyenge vérellátása okozhatja.

A dokumentum 44. oldalán szerepel egy személy, aki paraparézis miatt vonta vissza beleegyezését. Ez az állapot mindkét láb részleges bénulását jelenti, ami az agyból az izmokhoz érkező idegjelek megszakadása miatt következik be.

 

 

Sajnálatos módon a dokumentum több olyan személyt is felsorol, akik életük elvesztése miatt már nem tudtak részt venni az 1. fázisú klinikai vizsgálatban. Több haláleset is látható a dokumentumban, többek között a 106/107., 101., 80. és 47. oldalon.

Forrás – 106/107. oldal

Forrás – 80. oldal

Forrás – 47. oldal

 

Tudjuk, hogy azok, akik sajnos meghaltak vagy megsérültek, miért nem fejezték be a kísérletet. De miért utasította vissza több százan a Pfizer Covid-19 vakcina 1. fázisú klinikai vizsgálatának folytatását az Egyesült Államokban, miután eredetileg szívesen részt vettek volna benne?

És miért akarta az FDA kétségbeesetten elrejteni ezt a dokumentumot sok más mellett legalább 75 évig?

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-pfizer-dokumentumai-szerint-legalabb-800-ember-nem-fejezte-be-a-covid-vakcinakiserletet-halal-serules-vagy-a-beleegyezes-visszavonasa-miatt