Tragikus, ami történik - ismerd meg a valóságot!

Robert Kiyosaki az ingatlanoktól kezdve az amerikai dolláron át a részvényekig minden összeomlásának közeledtére figyelmeztet. A mai helyzetet 2007-08-hoz hasonlítja, és rámutat, hogy a kamatemelések 50%-ban össze fogják törni az emberek 401(k)-jét.

Kivonatok
Amikor Biden kivett minket a csővezetékből, az olajárak felmentek. Az olaj műtrágyát termel, és amikor a műtrágya már nem olcsó, az emberek nem tudnak élelmiszert termelni.

Egy tőzsdei összeomlás a baby boomereket is le fogja dönteni, szóval komolyan benne vagyunk,
komoly bajban vagyunk.

Amerikai tengerészgyalogos vagyok, aki kétszer harcolt Vietnamban pilótaként. Láttam, mi történik a kommunizmus alatt, láthatják Ukrajnában. A kommunisták mindig civileket ölnek, és ez az, amit az emberek nem vesznek észre.

Oroszország és Kína most összefog az USA ellen. Ez most tényleg egy veszélyes világ.

Az amerikaiak 40%-ának nincs 1000 dollárja, így amikor az infláció felgyorsul, az USA lakosságának 50%-át ki fogjuk törölni, és akkor kezdődik a forradalom.

 

 

Videók angol nyelven

Egy globális rendszerváltás kellős közepén vagyunk, nem egy népegészségügyi válság, nem egy környezeti válság, hanem egy globális rendszerváltás.
https://www.thecentersquare.com/montana/16-ags-urge-biden-to-reinstate-keystone-xl-pipeline/article_581c4f9c-bfe2-11ec-85a6-376b16b23182.html?msclkid=40c3229cc0ad11ecaa44636b1fc8a893

A világtörténelem legnagyobb változásai jönnek!!!

Március 29. 2022
A lényeg az, hogy a mennyiségi szigorítás a mennyiségi lazítás ellentéte. A mennyiségi szigorítás pénzrombolást okoz, és ez általában a részvényárfolyamok esését eredményezi. A következő néhány hónapban a mennyiségi szigorítás nagy adagja fog életbe lépni.

Az 1929-es összeomlás semmi ahhoz képest, ami most jön.

 

 

Robert Kiyosaki a befektetőket egy közelgő piaci összeomlásra, inflációra és az amerikai dollárra nézve súlyos gazdasági következményekre figyelmezteti az elmúlt két év őrült pénznyomtatásának eredményeként.

Robert Kiyosaki azért nem törődik Janet Yellennel vagy Jerome Powell-lel, mert mindketten marxisták.

Egy közvetlen idézet Vlagyimir Lenintől: "A központi bank létrehozása a kommunizmus 90%-a" és "A kapitalista rendszer elpusztításának legjobb módja a valuta lebutítása". Ez 1971-ben történt meg, amikor Nixon kivette a dollárt az aranystandardból.

A következő lesz a legnagyobb mind közül.

Többféleképpen is megsemmisíteni?

 

 

A figyelemelterelés a látás ellensége

A figyelemelterelés a globalista uralkodók egyik fő stratégiája. Miközben a legtöbb ember figyelmét indokolatlan szovjet korlátozásokkal terelik el, a globális gazdasági és pénzügyi rendszer ellenőrzött lerombolása jó úton halad, és nemzetközi szinten zsarnoki törvényeket vezetnek be az emberek teljes nyilvánosságra hozatala és tájékozott beleegyezése nélkül.

Kérjük, osszátok meg, hogy tájékoztassatok másokat. TY!

NYILATKOZAT

A fent bemutatott információk nem szolgálnak pénzügyi, jogi vagy törvényes tanácsadásra. A kifejtett nézetek kizárólag oktatási célokat szolgálnak.

Előítéletek nélkül és jogorvoslat nélkül
Doreen A Agostino

https://ourgreaterdestiny.org/