“A tudás az első védelmi vonalunk.”

Globális felhívás a cselekvésre:

„Mi, a világ emberei követeljük az orvos-beteg kapcsolat helyreállítását azáltal, hogy minden egészségügyi szakember büntetéstől való félelem nélkül praktizálhat.

Mi, a világ emberei szabadságot követelünk, hogy saját gyógykezeléseinket cenzúrázatlan és átlátható tudományos adatok és kutatások alapján válasszuk ki, amelyek mentesek a kényszertől, büntetéstől vagy fenyegetéstől.

Mi, a világ emberei követeljük az egészségügyi, lelkiismereti vagy vallási meggyőződésen alapuló orvosi kezelések megtagadásának jogát, és követeljük, hogy a testi autonómiához fűződő megsértett jogainkat azonnal térítsék vissza.

Mi, a világ népe követeljük, hogy minden olyan munkaviszonyt, amely egy kísérleti gyógyszer szedésének megtagadása miatt szűnt meg, azonnal állítsák vissza.

Mi, a világ népe követeljük az orvosi és tudományos adatok és statisztikák azonnali közzétételét minden olyan vakcináról és gyógyszerről, amelyet a kihirdetett világjárvány idején kötelezővé tettek.

Mi, a világ emberei érvényesítjük a Nürnbergi Kódex 6. cikkének 3. szakaszát, amely kimondja, hogy: Semmi esetre sem helyettesítheti az egyén tájékozott beleegyezését a kollektív közösségi szerződés vagy a közösség vezetőjének vagy más hatóságnak a beleegyezése.

Mi, a világ emberei követeljük, hogy minden felelősséget a gyógyszergyártókra hárítsanak, és ők legyenek felelősek a gyógyszer okozta összes halálesetért és sérülésért.

Mi, a világ népei követeljük a kihirdetett világjárvány körüli összes korrupció és összeférhetetlenség alapos kivizsgálását, és azt, hogy minden bűnös felet megbüntessenek és ítéljenek el minden halálesetért és/vagy sérülésért, amelyet a megbízások vagy kényszer okoztak, beleértve az összes öngyilkosok.

Mi, a világ emberei kijelentjük, hogy elidegeníthetetlen jogunk és kötelességünk, hogy azonnal követeljük szabadságaink, igazságunk, szabadságaink és a boldogságra való jogunk visszaadását.”

Learn More: International COVID Summit

Forrás: Organic Consumers Association

https://orvosokatisztanlatasert.hu/uzenet-a-2022-es-globalis-covid-csucstalalkozorol/