A Dr. Hotze-jelentés: Biotechnológiai vállalat az emberek elméjének neuromodulációval történő irányítására törekszik - Brighteon.TV

Egy európai orvosi és biotechnológiai vállalat olyan orvosi eszközök kifejlesztésével próbálja irányítani az emberek agyát, amelyek egy neuromodulációnak nevezett orvosi eljárást alkalmaznak.

Ez Dr. Steve Hotze és Mike Adams, az Egészségügyi Ranger szerint, akik a neuromodulációról és a nanotechnológiáról beszéltek a Brighteon.TV "The Dr. Hotze Report" című műsorának április 18-i epizódjában.

A neuromoduláció a testben lévő idegi aktivitás megváltoztatását jelenti bizonyos ingerek célzott bejuttatásával az idegekbe. Ez történhet elektromos ingerléssel vagy kémiai anyagok alkalmazásával.

A neuromoduláció területén végzett fejlesztéseivel az egyik figyelemre méltó cég a spanyolországi székhelyű INBRAIN Neuroelectronics, amely a Graphene Flagship, az Európai Unió tudományos kutatási kezdeményezésének, a grafén alkalmazásaival kapcsolatos kísérleteket végző Graphene Flagship spin-offja.

Adams szerint az INBRAIN elsősorban neuromodulációs eszközök fejlesztésére összpontosít, amelyek orvosi alkalmazására szolgálnak.

A technológiát az agyi impulzusok megfigyelésére lehetne használni, hogy az olyan neurológiai rendellenességek jeleit keressék, mint az epilepszia, az Alzheimer-kór és a demencia. Elméletileg a neuromodulációval impulzusokat lehetne küldeni az agyba, "hogy megpróbáljuk felülírni az epilepsziát vagy felülírni az Alzheimer-kórt, és így tovább" - mondta Adams.

Az INBRAIN több millió dolláros kockázati tőkefinanszírozást kapott a kutatásaik és a neuromoduláció gyakorlati alkalmazásai iránt érdeklődő befektetőktől.

"Ez nem sci-fi, hanem abszolút valóság" - mondta Adams. "De meg kell érteni, hogy mindkettő az agyadat olvassa, majd irányítja az agyadat. Nos, lehet, hogy orvosi alkalmazással kezdik, de gondoljunk bele, hogy ezek a technológiák hová jutnak el innen"."

"Gyakran visszaélhetnek ezzel a technológiával, hogy irányítsák az embereket, vagy akár meg is büntethetik őket, ha rossz gondolatokat gondolnak, azáltal, hogy büntetőimpulzusokat indítanak el az agyukban, ha nem a hivatalos narratívával tartanak ki" - folytatta Adams.

 

 

A neuromoduláció grafént használ az agysejtekkel való kölcsönhatásra

Hotze és Adams megjegyezte, hogy az anyag, amelyet az INBRAIN arra tervez használni, hogy orvosi eszközei kölcsönhatásba lépjenek és kapcsolódjanak az agyhoz, a grafén-oxid, egy olyan mérgező anyag, amelyet a Wuhan koronavírus (COVID-19) vakcinákban találtak, és amelyről ismert, hogy a beoltott személyek által emberről emberre terjed, és gyengítő egészségügyi állapotokat okoz. (Kapcsolódó cikkek: A kutató riadót fújt, miután PARASITÁKAT, nanobotokat és grafént talált a COVID-19 vakcinákban).

Maga az INBRAIN is elismerte, hogy grafénalapú neurális implantátumok létrehozását tervezi, állítólag azért, hogy az embereknek "személyre szabott terápiás lehetőségeket biztosítson az agyi rendellenességek kezelésére".

A vállalat azt állítja, hogy grafén implantátumait úgy tervezték, hogy pontosan értelmezzék az agy által küldött jeleket, majd az implantátum viselőjének az adott neurológiai állapotához igazított terápiás választ ad.

Hotze arra figyelmeztetett, hogy ezeket a grafén implantátumokat végül arra használhatják, hogy "azonosítani lehessen, ki vagy, hol vagy és mik a gondolataid".

Figyelmeztetett továbbá arra, hogy a nagy technológiai cégek lényegében ezt a technológiát használhatják fel transzhumanista programjuk előmozdítására. Hotze megjegyezte, hogy maga Ray Kurzweil, a Google műszaki igazgatója is úgy véli, hogy az ilyen technológiát arra lehetne használni, hogy 2040-re gyakorlatilag minden emberi gondolkodás nem biológiai jellegűvé váljon.

"Ez azt jelenti, hogy mesterséges intelligenciává válunk, külső erők fognak irányítani minket" - mondta Hotze. "Ez valóban hátborzongató."


https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/biotechnologiai-vallalat-az-emberek-elmejenek-neuromodulacioval-torteno-iranyitasara-torekszik