Az American Airlines egyik pilótája percekkel a gép leszállása után szívmegállást szenvedett.

Szerencsére túlélte, és teljes mértékben úgy véli, hogy a Covid-19 injekció a hibás, amelyet a munkaadói kényszerítettek rá.

Steve Kirsch leült egy interjúra Josh Yoderrel, a US Freedom Flyers munkatársával az American Airlines kapitányáról, Bob Snow-ról. Snow percekkel a gép leszállása után szívmegállást szenvedett. Majdnem meghalt.

Snow szerint elég egyértelmű, hogy a szívmegállása a kísérleti COVID vakcina miatt következett be, amelyet az American Airlines kényszerítette, hogy vegyen fel, hogy megtarthassa az állását.

Az alábbi videóinterjú főbb pontjai a következők:

1. Honnan tudja Snow, hogy a vakcina volt az oka, és nem csak "balszerencse".

2.Az American Airlines soha nem hívta be Snow-t a kórházba, pedig az ő hibájuk volt, hogy bevette a vakcinát és majdnem meghalt. Azt hinné az ember, hogy a vezérigazgató felhívta. Ehelyett csak annyit tettek, hogy a családját a kórházba repítették, hogy találkozzanak vele.

3.Minden beoltott pilótát EKG-val, D-dimerrel, troponinnal és szív-MRI-vel kellene vizsgálnunk, hogy felmérjük az egészségi állapotukat. Ez az ő egészségük és a repülőközönség biztonsága érdekében történik. A légitársaságoknak és/vagy az FAA-nak ezt meg kellene követelnie. A szívizomgyulladás lehet szubklinikus, így a pilóták nem biztos, hogy tudják, hogy sérültek.

4.A légitársaságok NEM végzik el a pilóták egészségi állapotának és az utasok biztonságának felméréséhez szükséges szűréseket. Feltehetően azért, mert a szűrések elvégzése: 1) felfedné a nyilvánosság előtt, hogy a vakcinák mennyire nem biztonságosak, és növelné a vakcinázási vonakodást, és 2) túl sok pilótát zárna ki. Yoder becslése szerint a pilóták 30%-át kell kizárni a vakcina által okozott szívbetegségek miatt. Ezért a legvalószínűbb eredmény az, hogy a légitársaságok úgy tesznek majd, mintha ez az eset meg sem történt volna, a CDC pedig bizonyíték nélkül állítja majd, hogy nincs kapcsolat a vakcinával, ahogyan általában szokták. A sajtó elnézi majd ezt nekik, és nem tesz fel kemény kérdéseket.

5.Amikor egy repülőgép lezuhan és emberek halnak meg, a légitársaságok számára rendben van, mert a biztosítótársaságok fizetni fognak, és mindenki úgy fog tenni, mintha csak egy véletlen baleset lett volna, amelyet nem lehetett volna elkerülni.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/pilota-aki-percekkel-a-leszallas-utan-szivrohamot-kapott-a-covid-19-injekciot-okolja-amit-kenytelen-volt-beadatni