A One America News Network jelentése szerint 2021 márciusától 2022 márciusáig több mint 769 sportoló esett össze verseny közben. A szívmegállást elszenvedő sportolók átlagéletkora mindössze 23 év.

A történet egy pillantásra:

Több mint 769 sportoló esett össze a pályán mérkőzés közben 2021 márciusától 2022 márciusáig.

A megdöbbentő statisztikát a One America News Network (OAN) hozta nyilvánosságra, amely azt is megállapította, hogy a szívmegállást elszenvedő sportolók átlagéletkora mindössze 23 év.

A Good Sciencing, egy nyomozókból, hírszerkesztőkből, újságírókból és "igazságkeresőkből" álló csapat frissített jelentése 890 szívmegállást és egyéb súlyos problémát részletezett a sportolók körében, köztük 579 halálesetet, amelyek a COVID-19 injekciókat követően következtek be.

Mivel az ilyen eseteket lehetetlen figyelmen kívül hagyni, még az ausztrál mainstream média sportcsatornája is találgatta, hogy az egészségügyi problémák a COVID-19 injekciókhoz köthetők, és az egyik műsorvezető elismerte, hogy több játékos is szenvedett szívproblémáktól és Bell-bénulástól a COVID-19 emlékeztető injekciókat követően.

2021 márciusa és 2022 márciusa között több mint 769 sportoló esett össze a pályán mérkőzés közben. A megdöbbentő statisztikát a One America News Network (OAN) hozta nyilvánosságra, amely azt is megállapította, hogy a szívmegállást elszenvedő sportolók átlagéletkora mindössze 23 év.

A szívmegállás és más szívproblémák példátlan mértékű megugrása az élsportolók körében egybeesik a COVID-19 oltások bevezetésével.

A Miami Open április elején került a címlapokra, miután 15 játékos - akik állítólag mindannyian COVID-19 injekciót kaptak - kiesett.

Köztük volt a favorit Paula Badosa és Jannik Sinner is. Badosa sírva hagyta el a pályát, miután rosszul lett, Sinner ellenfele pedig azt mondta, hogy látta őt "elgörnyedni" a pályán, és megjegyezte, hogy "nagyon furcsa volt".

Még a szurkolók is zavarba jöttek, az egyikük azt mondta: "Mi folyik itt?".

 

 

Ahogy Pearson Sharp az OAN-tól kifejtette: "Ez csak kettő a több mint 769 sportoló közül, akik az elmúlt évben összeestek meccs közben, a pályán". Folytatta:

"Hány 23 éves sportoló esett össze és szenvedett szívrohamot az év előtt? Ismer olyan 23 éves embert, aki korábban szívrohamot kapott? És ezek csak azok, akikről tudunk. Hányat nem jelentettek be? Közel 800 sportoló - fiatal, fitt emberek az élet virágkorában - esett össze a pályán. Valójában az EU-ban 500%-kal több focista esik össze szívrohamban, mint egy évvel ezelőtt.

"Véletlen egybeesés? Amikor a Pfizer vakcina köztudottan szívgyulladást okoz? Nem. Valójában sok orvos, aki ezeket a játékosokat kezeli, úgy sorolja fel a sérüléseiket és haláleseteiket, hogy azokat közvetlenül a vakcina okozta... Ez nem véletlen."

A VAERS nem feltétlenül mutatja a teljes képet

Április 1-jén a Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), amelybe az Egyesült Államokban a COVID-19 oltások által okozott nemkívánatos eseményeket kellene gyűjteni, 26 693 halálesetet és 147 677 kórházi kezelést sorol fel a COVID-19 oltással összefüggésben.

Emellett 13 677 szívinfarktusról és 38 024 myocarditis (szívizomgyulladás) és pericarditis (a szívet körülvevő szövetzsák gyulladása) esetről van szó.

A szívizomgyulladás és a szívburokgyulladás olyan tüneteket okoz, mint a mellkasi fájdalom, légszomj és szívdobogás vagy szívdobogás.

A CDC szerint az esetek leggyakrabban az mRNS COVID-19 (Pfizer-BioNTech vagy Moderna) injekciók után fordultak elő, különösen férfi serdülőknél és fiatal felnőtteknél. Továbbá a szívizomgyulladás gyakrabban fordul elő a második injekció után, általában egy héten belül.

Korábbi vizsgálatok azt mutatták, hogy a mellékhatásoknak mindössze 1-10%-át jelentik a VAERS-nek, amely egy passzív, önkéntes jelentési rendszer, így a tényleges szám sokkal magasabb lehet.

Kyle Warner az egyik sportoló, aki VAERS-jelentést tett a COVID-19 injekciót követő egészségkárosodásáról. A jelentés kitöltése 45 percig tartott - ennyi időt sok orvos nem tud vagy nem akar szánni a páciensei körében észlelt nemkívánatos oltási reakciók bejelentésére.

A 29 éves Warner profi hegyikerékpárversenyzői karrierje csúcsán volt, amikor 2021 júniusában megkapta a Pfizer COVID-19 oltásának második adagját. Olyan súlyos reakciót szenvedett el, hogy hónapokkal később még mindig napokat töltött az ágyban, mivel a túl nagy szellemi vagy fizikai megterhelés könnyen túlterhelte.

"Hiszem, hogy ahol kockázat van, ott választási lehetőségnek is kell lennie" - mondta. Ehelyett "az embereket az információhiányon alapuló döntésre kényszerítik, szemben a teljes információs átláthatóságon alapuló döntés meggyőzésével".

Annak ellenére, hogy a VAERS-ben egyre több mellékhatást jelentenek, vezető kormányzati tisztviselők, mint például Dr. Anthony Fauci, a NIAID igazgatója és Dr. Rochelle Walensky, a CDC igazgatója, megpróbálták lejáratni a VAERS-t.

Ez leginkább egy szenátusi meghallgatás során történt, amikor mindkét személy arra utalt, hogy ha valaki megkapta az oltást, majd autóbalesetben meghalt, akkor lehetséges, hogy a VAERS-ben vakcinasérülésként rögzítik.

Azonban, bár bárki jelentést tehet a VAERS-nek - ezt az elemet a kritikusok arra használják, hogy azt állítsák, hogy a VAERS hibákat és akár hamis állításokat is tartalmazhat -, a hosszadalmas és bonyolult benyújtási folyamat miatt a nemkívánatos eseményeket közismerten keveset jelentik - nem pedig túl sokat.


https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/iden-769-sportolo-esett-ossze-verseny-kozben-mi-folyik-itt