Amint az várható volt, a Fehér Ház jelenlegi lakója rengeteg pénzt fog kaszálni a jelenleg fejlesztés alatt álló új majomhimlő "vakcinákból".

A Penn Biden Center, a Pennsylvaniai Egyetem kórházában működő globalista agytröszt, most már tudjuk, hogy pénzáradatot kap, hogy görbületi sebességgel hozza létre a pestis elleni injekciók következő hullámát. És ahogy a neve is mutatja, a Penn Biden Center közvetlenül kapcsolódik a Biden bűnözői családhoz.

Patrick Howley elmondta Owen Shroyer-nek a "War Room" nemrégiben sugárzott élő adásában, hogy a gyógyszeripari komplexum a Biden Bűncsaládnak kenegeti a talajt, hogy nagy hasznot húzzon a most kibontakozó majomhimlő hamis zászlós eseményből.

"A Pennsylvaniai Egyetem, amely Joe Biden agytrösztjének, a Penn Biden Center-nek ad otthont, és amely Joe Biden-nek fizetett az elnökjelöltségért való indulását megelőzően, pénzt kapott a Bavarian Nordic cégtől, hogy klinikai kísérletet végezzen a Bavarian Nordic majomhimlő elleni vakcinával" - áll Howley cikkében, amelyet a National File közölt.

"Joe Biden fogadóegyeteme hasznot húzott abból, hogy segített a Bavarian Nordicnak kifejleszteni az MVA-BN majomhimlő elleni vakcinát".

A Penn Biden Központot egyébként az UPenn általános pénzeszközeiből finanszírozzák. Az ott tesztelt MVA-BN oltást az Egyesült Államokban Jynneos majomhimlő elleni vakcina néven ismerik.

Egy 2014-es dokumentumból továbbá kiderült, hogy az UPenn-t közvetlenül a Bavarian Nordic fizeti, amely 100 millió dolláros amerikai adófizetői támogatást kapott nem mástól, mint a hivatásos kormányzati alkalmazott Tony Fauci-tól.

 

 

Az UPenn és Biden is profitál a COVID injekciókból - és ez a profit még inkább az egekbe szökik, ha a Biden által vezetett FDA teljes körű engedélyt ad az oltásokra.

Biden állítólag 2017-ben csatlakozott az UPennhez, egy évvel azután, hogy elhagyta az alelnökséget. Úgy tűnik, hogy a majomhimlő átverést a sötétség leple alatt találták ki, miközben Donald Trump akkori elnök a Wuhan coronavírust (COVID-19) hipnotizálta, és a Warp Speed hadművelet keretében átveréses "vakcinákat" erőltetett ellene.

Most Biden kapta a stafétabotot a Plandémia 2.0-ért, amely saját csaló oltásokat és valószínűleg sok olyan elnyomó korlátozást tartalmaz majd, mint amilyeneket a COVID esetében is bevezetett.

Most már tudjuk, hogy az UPenn is rengeteg pénzt szerzett a COVID-ból. Az iskolának licencdíjat fizetett a BioNTech, a Pfizer injekciós partnere. Minél több injekciót ad el a Pfizer-BioNTech, annál több pénzt keres az iskola. És ha Biden Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) a várakozásoknak megfelelően teljes körű engedélyt ad az injekciókra, akkor mind az UPenn, mind Biden még több pénzt fog kaszálni.

Ez annak az egyezségnek köszönhető, amelyet az UPenn még 2018-ban kötött, amikor Biden az egyetemnek dolgozott.

A Fájl által megszerzett pénzügyi dokumentumok szerint a Penn Biden Center rendszeres "mérföldkő-kifizetéseket" kap a Pfizer-BioNTech injekciók eladásából, valamint minden egyes új FDA-jóváhagyásból.

Az UPenn szorosan kötődik a kommunista Kínához, ez is fontos megjegyezni, ahogy az egész Biden-bűncsalád is.

 

 

"Azzal, hogy Joe Biden az elnöksége után visszatérhet a Penn Biden Centerbe, Biden olyan helyzetbe hozza magát, hogy személyesen is profitálhat az általa erőltetett oltóanyagokból" - magyarázta Howley. "A Pfizer-BioNTech megpróbál új engedélyt szerezni egy 5-11 éveseknek szánt gyermek emlékeztető oltóanyagra."

"Az UPenn elnöke, Amy Gutmann felügyelete alatt hatalmas pénzösszegek áramlottak az egyetem pénzalapjaiba, nyilvánvalóan azért, hogy a világ minden tájáról importáljanak diákokat, többek között a kommunista Kínából és a 'Kínai Népköztársaságból', olyan adminisztrátori feljegyzésekkel, mint 'BIZTOSÍTSUK, HOGY A TANULÓ KÍNAI.

Nyilvánvaló, hogy a bűnszövetkezet mélyen gyűrűzik, és teljesen behatolt Washingtonba. Ezt tartsátok észben, amint a majomhimlő elleni oltásokat ugyanúgy elkezdik tolni, mint a COVID oltásokat.


https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-biden-bunozoi-csalad-hatalmas-hasznot-huz-a-majomhimlo-elleni-vakcinakbol