Egyenesen a legnagyobb recesszió felé tartunk, amire a legtöbb ember emlékszik.

Dr. Vernon Coleman

Ha 1930 után születtél, akkor most fogod megtapasztalni az első világszínvonalú recessziót.

A különbség a közelgő és az összes korábbi között az, hogy ez most nem véletlenül következik be.

A recesszió, amit most fogtok átélni, nem véletlen; ezt a milliárdos összeesküvők találták ki, tervezték ki és szervezték meg, évekig fog tartani, és ez fogja bevezetni a Nagy Újraindítást és az Új Világrendet.

Amint a recesszió megfelelően beindul, a játéknak vége, a háborút elvesztettük, és az összeesküvők győztek.

(Évek óta "összeesküvés-elméletinek" neveznek, ezért egy kis szórakozást nyújt számomra, hogy összeesküvőknek nevezem őket. Amikor egy rakás milliárdos és válogatott gonosz fattyú összeesküszik, hogy átvegye a világuralmat, akkor eléggé jogosnak tűnik, hogy összeesküvőknek nevezzem őket).

 

 

A recesszió garantált volt, és az váltotta ki, hogy a lobbisták apró csoportjai nyomást gyakoroltak a vállalatfőnökökre, hogy az ESG-értelmetlenségek alapján tervezzék meg az üzleti tevékenységüket.

Az ESG, ha esetleg aludtál volna egy darabig, a "környezetvédelmi, társadalmi és kormányzási" szabályozást jelenti. Ma már a vállalatok kénytelenek ezeket a kérdéseket messze az alkalmazottak foglalkoztatásának, az ügyfelek kielégítésének és a részvényesek profitszerzésének előtérbe helyezni.

Aztán a covid-csalás szépen továbblendítette a dolgokat a milliárdos összeesküvők számára.

Csak 2020-ban a világ munkavállalói 3,7 billió dollárnyi jövedelemtől estek el, amit az önfoglalkoztatók és a kisvállalkozók szenvedtek el a legjobban, az állami alkalmazottak pedig nagyon keveset vagy egyáltalán nem.

Az idősek is különösen nagy kárt szenvedtek minden szempontból a covid csalás - a történelem legnagyobb csalása - miatt. És ne felejtsük el, hogy még mindig vannak olyan emberek, akiket annyira megrémít az általuk "pestisnek" tartott betegség gondolata, hogy két éve nem hagyják el otthonukat.

Aztán manipuláltak egy háborús forgatókönyvet: egy igazi "Wag the Dog" háborút.

 

 

És a recesszió komolyan elkezdődött.

A gazdasági összeomlást gondosan úgy tervezték meg, hogy tönkretegyék a gazdaságot, miközben fenntartják az egyre növekvő állami bürokráciát.

Az ingatlanárak évtizedeken át engedték, hogy erre a pillanatra felszökjenek. Most tömeges csődök következnek - teljesen a terv szerint. Az infláció a nyugati világban kétszámjegyűvé válik. Most mindannyian Argentína és Venezuela vagyunk.

A félkegyelmű, fogyatékos zöldek és az éghajlatváltozással kapcsolatos őrültek, akik messzebbre merészkedtek az áltudományok világába, mint azt valaha is gondoltam volna, azt hiszik, hogy a közelgő recesszió mindannyiunkat meg fog menteni. Azok az idióták, akiknek a hobbija az autópályákra ragasztás, azt hiszik, hogy a fosszilis tüzelőanyagok és műtrágyák használata azt jelenti, hogy hétmilliárd embernek kell majd a Mount Everest tetején összezsúfolódnia a túlélés érdekében. Most üdvözlik a recessziót, mert az kevesebb utazást, kevesebb fűtést és kevesebb meleg ételt jelent majd - különösen a világ szegényei számára.

És így kihasználják a háború adta lehetőséget, hogy a nettó nullához és a globális népirtáshoz vezessenek minket.

Az őrült klímaváltozás-őrültek valószínűleg azt hiszik, hogy gondoskodó emberek, de kegyetlenek és könyörtelenek, és a torz, önző ambícióikon kívül semmi mással nem törődnek. Boldogan hagyják, hogy a cél szentesítse az eszközt, amíg a cél győzelmet és hatalmat jelent, és elviselik, hogy néhány százmillió afrikai éhen haljon.

A megdöbbentő tény az, hogy a baloldali kommentátorok izgatottan támogatták és népszerűsítették a kovászos csalást, és örültek, hogy Afrikában emberek milliói süllyedtek az éhínség sújtotta területre.

A baloldali liberálisok azért izgatottak az afrikai népirtás miatt, mert rászedték őket, hogy támogassák a milliárdos összeesküvőket.

 

 

Az őrült baloldaliak azt hitték, hogy a kovid világa egyenesen egy kommunisták által irányított globális kormány felé viszi őket.

Természetesen tévedtek. Becsapták őket. A világ egyenesen a Rothschildok, a Bilderbergerek, a Világgazdasági Fórum és egy csomó más pszichopata által tervezett Új Világrend felé tartott.

(Az egyetlen ország a világon, amely nem süllyedt káoszba, Tanzánia és Svédország volt. Tanzánia nem vezetett be semmilyen covid-19 korlátozást 2020-ban, és nem volt több haláleset a szokásosnál. Svédország nagyon kevés korlátozást vezetett be, a halálozási rátája alacsonyabb volt, mint bárhol máshol, és elsőként lábalt ki a csalás következményeiből. A mainstream média ügyesen elkerülte ezeknek az egyszerű, de kényelmetlen igazságoknak az említését).

Mielőtt Ukrajna orosz megszállása megtörtént volna, már lehetett látni, hogy a Nagy Visszaállítás kezd kialakulni - a pénz és a hatalom egyre kevesebb kézben összpontosul, az államhatalom egyre nagyobb, a klientelizmus és az állami hatékonyság hiánya, valamint a politikusok és köztisztviselők által elkövetett közpénzlopás drámai módon növekszik.

Most a dolgok másodpercről másodpercre rosszabbodnak. Az árak az egekbe szöknek. Munkahelyek fognak eltűnni. Eljön a régóta várt ingatlanpiaci összeomlás.

És a legnagyobb recesszió felé tartunk, amire 100 év alattiak emlékezhetnek.

A legtöbb embernek fogalma sincs arról, milyen szörnyű lesz a jövő.

Ön is segíthet megállítani, ami történik, ha akarja - egyszerűen azzal, hogy megosztja az igazságot a kovászos csalásról, a klímaváltozással kapcsolatos csalásról és a háborús csalásról mindenkivel, akit ismer. Az összeesküvőket még mindig meg lehet állítani.

De ha azt hiszitek, hogy én egy őrült összeesküvés-elméletes vagyok, akkor egy rohadt dolgot sem fogtok tenni azért, hogy megállítsátok azt, ami jön.

Amikor majd hajléktalan leszel, fázol és éhezel, és koldulsz egy falat kenyérért, visszatekintve azt fogod gondolni: "Kár, hogy nem hallgattam arra a Colemanre. Elkerülhettük volna ezt az egészet.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/mit-tartogat-szamunkra-a-global-elite-ezutan