Gina McCarthy, a Biden-rezsim nemzeti klímatanácsadója felszólítja a közösségi médiaplatformokat, például a Facebookot és a Twittert, hogy kezdjék el cenzúrázni a klímaváltozás szektájának és vad globális felmelegedési tanainak kritikusait.

Bár a Facebook már néhány éve megpróbálkozott ezzel, amikor harmadik fél "tényellenőrzőket" vonultatott fel a klímával kapcsolatos posztok és kommentek felülvizsgálatára, a szenátusi demokraták nem voltak elégedettek a véleménycikkekre vonatkozó "kiskapu" miatt. A Facebook úgy reagált, hogy "tényellenőrző" felülírásokat alkalmazott a véleménycikkek bejegyzéseire, de ez még mindig nem volt elég.

McCarthy és más "progresszív" baloldaliak azt akarják, hogy a klímaváltozási dogmának ellentmondó posztokat és kommenteket teljesen eltávolítsák. Mindent, ami megkérdőjelezi a "zöld" energiahajtást, el kell hallgattatni és el kell távolítani a nyilvánosság elől.

"Most már nem annyira a probléma tagadásáról van szó" - jelentette ki McCarthy egy nemrégiben adott Axios-interjúban. "Amit az iparág most tesz, az a kétségek elültetése a [zöld energiával] kapcsolatos költségekkel és azzal kapcsolatban, hogy működnek-e vagy sem."

A 2021 elején Texasban bekövetkezett egyhetes áramkimaradásra utalva McCarthy arra panaszkodott, hogy az emberek először a szélturbinákat okolták az áramkimaradásokért.

"Ez lett a mantra" - állítja McCarthy, annak ellenére, hogy a legtöbb, vállalatok által ellenőrzött média valójában a fosszilis tüzelőanyagokat és magát az éghajlatváltozást hibáztatta.

"Azon kevesek közé tartoztunk, akik rámutattak, hogy a szélenergia zuhant, amikor a hőmérséklet csökkent és a turbinák lefagytak" - jelentette a The Wall Street Journal szerkesztősége.

"A gáztüzelésű erőművek nem tudták pótolni a szélhiányt annak ellenére, hogy teljes erőbedobással működtek, majd néhányan szintén leálltak. McCarthy asszony nem akarja beismerni azt a kényelmetlen igazságot, hogy a megújuló energiaforrások egyre megbízhatatlanabbá teszik a hálózatot."

 

 

McCarthy a megbízható fosszilis energiahordozókat szolgáltatókat a "nagy dohányiparhoz" hasonlítja.

McCarthy a továbbiakban a zagyva eszmefuttatásában azon nyafogott, hogy a hozzá hasonló klímafanatikusok nem tudták sikeresen olyan mértékben rágalmazni a fosszilis tüzelőanyag-ipart, hogy az összeomoljon.

Az biztos, hogy megpróbálta, amikor a megbízható energiaszolgáltatókat a "nagy dohányhoz" hasonlította. Azzal is vádolta őket, hogy elfogadják a "sötét pénzt", amelyet arra használnak, hogy "megtévesszék" a közvéleményt a "tiszta energia előnyeivel" kapcsolatban - a "tiszta" ebben az összefüggésben a nagy szélerőművek és napelem-ültetvények telepítésére utal.

"Szükségünk van arra, hogy a technológiai cégek valóban beugorjanak" - folytatta McCarthy, azt sugallva, hogy a Big Tech cenzúra az egyetlen módja annak, hogy a fosszilis tüzelőanyagokat kiiktassuk az egyenletből.

Rámutatva, hogy a "zöld" energia drága és nem hatékony, nem lehet megengedni, tette hozzá, mert ez "ugyanolyan veszélyes a tagadásra, mert gyorsan kell lépnünk", hogy mindent szél- és napenergiára állítsunk át görbületi sebességgel.

McCarthy szerint már az is "dezinformációt" jelent, ha csak rámutatunk a lítium-ion akkumulátorok technikai korlátaira, vagy arra a hihetetlen mennyiségű hulladékra és szennyezésre, amely a gyártásukhoz szükséges ritkaföldfém-ásványok bányászata során keletkezik.

Amikor megkérdezték, hogy az ilyen "dezinformáció" veszélyt jelent-e a közegészségügyre, McCarthy lelkesen válaszolt, "abszolút", miközben viccesen azt állította, hogy "Biden nem arra összpontosít, és én sem arra, hogy a fosszilis tüzelőanyag-vállalatokat ostorozza".

 

 

Az Axios interjúkészítője végig mosolygott és bólogatott, amíg McCarthy ezeket és más nevetséges kijelentéseket tett, ami arra utal, hogy teljes mértékben támogatja a rezsim végtelen propagandáját.

"Egyes konzervatív tudósok szerint a nagy technológiai cégeket "állami szereplőként" be lehetne perelni a felhasználók első alkotmánykiegészítés szerinti szólásjogának megsértése miatt, amikor a kormányhivatalnokok utasítására cenzúrázzák a tartalmakat" - vonta le a WSJ szerkesztősége a következtetést erről a nevetséges látványosságról.

"Ms. McCarthy segít az ő érvelésükben."

 

A cikk forrásai a következők:

WSJ.com

NaturalNews.com

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-big-tech-cenzura-a-klimavaltozas-mesebeli-birodalmaba-terjeszkedik-aki-nem-hisz-a-hazugsagokban-azt-elhallgattatjak