Oltóanyag-holokauszt: "Teljesen beoltott" emberek százezrei halnak meg hetente, a hivatalos kormányzati jelentések szerint.

A "teljesen beoltottak" két lábon járó halottak, akik magukkal cipelik a tüskés fehérjékkel és más halálos méreganyagokkal fertőzött, sérült immunrendszerüket, amely elárasztja az egészségügyi rendszereket beteg és haldokló betegekkel.

A szakértők becslése szerint 20 millióan már meghaltak a COVID oltás miatt és több mint 2 milliárdan megsérültek.

Az elkövetkező hónapokban és években ezek a számok még magasabbra fognak duzzadni, mivel a visszamaradó spike fehérjék fokozatosan károsítják a "teljesen beoltottak" szervezetét, így nem csak minden betegségre hajlamosak lesznek (autoimmun betegségek), hanem halálos vérrögökre is (pl. szívizom- és szívburokgyulladás).

Egy kis kutakodásra van szükség ahhoz, hogy a fent említett számadatokra jussunk, mivel a kormányok túlóráznak, hogy minden vonatkozó adatot elrejtsenek, vagy legalábbis összezavarjanak.

 

 

2020-ban, a vakcinák hivatalos bevezetése előtt a kovidtól fertőzött "esetek" száma éves szinten 70 millió körül volt - és ne feledjük, hogy az "eset" hivatalos meghatározása ma is ugyanolyan homályos, mint a "világjárvány" kezdetén volt.

A Warp Speed hadművelet elindítását követően az USA-ban a kovid megbetegedések évesített száma közel ötszörösére, 330 millióra emelkedett. Az éves halálozási arány szintén megnőtt a Warp Speed művelet előtti 1,7 millióról 2,9 millióra a Warp Speed művelet után.

Ez azért jelentős, mert azt mutatja, hogy az oltások nem "mentik meg az életeket", ahogyan azt még mindig állítják. Valójában az ellenkezője igaz, mivel sokkal több ember betegszik meg és hal meg az injekciók korszakában.

"Ahelyett, hogy 95%-kal (vagy a vizsgálatokban 91%-kal) csökkent volna a megbetegedések és a halálesetek száma, az éves szinten számolt megbetegedési arány 370%-kal NÖVEKEDETT" - írja Peter Halligan a Substack oldalán. "Az évesített halálesetek száma 180%-kal NŐTT."

https://expose-news.com/2022/10/01/20milllion-dead-covid-vaccination/

https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/xsaosn/young_healthy_people_have_virtually_zero_risk_for/

https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=259274