A királynő proklamációja Windsorban 2022. június 8-án, a Newensign által javasolt. Lényeges információk.

A királynő windsori kiáltványa 2022. június 8-án.

2023 januárjára eltűnik a fiatpénz? Minden bankszámla kiürül?

Ezt a valutabombát nagyon titokban tartották, amibe a "Rumble" botlott bele. A fiat valuta mint fizetőeszköz legkésőbb 2023 januárjában megszűnik. Amikor a fiat valutát eltávolítják, minden bankszámlát lenulláznak. Míg több ország megteszi, ami szükséges az emberek számára, addig Anglia, Wales, Skócia és Észak-Írország egyelőre nem teszi meg, ami jellemző.

Az embereknek tudatosítaniuk kell, hogy valójában kié az összes fiat valuta, vagy adósság, mielőtt túl késő lenne. Az emberek abban a hitben gyűjtögetik az értéktelen papírdarabot, hogy az az övék. Pedig kategorikusan nem így van. MINDEN fiat valuta a központi bank tulajdonában van, amelyik kinyomtatta. Az emberek használatot kaptak - és csakis használatot -, de sohasem tulajdonjogot.

Amit a legtöbb ember nem tud, az az, hogy legkésőbb 2023 januárjában minden fiat valutát el kell törölni mint fizetőeszközt.

Ezt az időszakot a Nemzetközi Fizetések Bankja ("BIS") és a kormányok azért állapodtak meg, hogy az országoknak elegendő idejük legyen arra, hogy létrehozzák a Nemzetközi Kereskedelmi Bankjukat és egy leányvállalatukat, a Kereskedelmi Bankot, amely lehetővé teszi a megfelelő joghatóság alatt álló embereknek - föld és talaj -, hogy igényt tartsanak a hitelre, amelyet szándékosan eltitkoltak előlük.

 

 

Míg több ország megteszi a 2023. januári határidő előtt, ami szükséges az ott élők számára, addig Anglia, Wales, Skócia és Észak-Írország egyelőre nem teszi meg ezt.

Amikor a fiat valutát megszüntetik, MINDEN bankszámlát lenulláznak, mint "bail-in". Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a bankok visszaveszik a tulajdonukat. Tehát itt Angliában az emberek ijesztő kilátásokkal néznek szembe: a közeljövőben nem lesz pénzük a lakbérre, a jelzáloghitelre, az élelmiszerre, a közüzemi és orvosi számlákra.

Az angol kormánynak álcázott dolognak nem áll szándékában, hogy az emberek tudatában legyen. Ha ezt megtenné, akkor az Egyesült Királyság vállalati kormánya képtelen lenne hozzáférni a hitelhez, amely minden férfit, nőt és gyermeket illet ebben az országban.

 

 

Téves az a felfogás, hogy amikor az emberek bankszámláit lenullázzák, a bankok kárpótolni fogják őket. Ez a megállapodás, amelyet a bankok egy meghatározott összegre kötöttek, csak addig érvényes, amíg a fiat valuta létezik. A pénz eltörlése után nem lesz érvényes. Azoknak, akiknek megtakarításaik vannak, vagy a matrac alatt tartják az adósságpénzt, két választásuk van:

1. Az értéktelen papírt árucikkekké alakítják, amelyeknek a pénzügyi összeomlás után is lesz értékük.

2. Vagy megtartják, és elveszítik az egészet, és nem kapnak érte cserébe semmit.

A BIS már kétszer is megpróbálta megszüntetni a fiat valutát a 2023. januári határidő előtt. Ez az akció, ha sikerrel járt volna, a világ lakosságának körülbelül 70%-a éhen halt volna. Miután a BIS-t hatalmas büntetésekkel sújtották az esetlegesen elvesztett életekért, nem volt más választása, mint a megállapodás folytatása.

Ezeket a tényeket azért mutattuk be, hogy az emberek tudatában legyenek annak a súlyosságnak, amellyel a tudatlanság és a tények elhallgatása miatt szembesülnek.

A fiat valuta adósság.

Egy olyan váltó, amely egy adósság egy későbbi időpontban történő kifizetését ígéri. Az adósságot nem lehet adóssággal kifizetni. Soha senki nem fizetett még adósságot fiat valutával.

Senki. A bankban lévő egymillió fiat valuta naponta kamatozik, amelyet a bankok szándékosan elrejtik a hitelkönyvből.
Bár a bankszámlák lenullázásának kilátása ijesztő lehet azok számára, akiknek ilyen összegű fiat valuta van a bankszámlájukon, valójában ez egy jó dolog. Ez az adósság, és semmi más, csak adósság, ami eltűnik.

Ennek ellenére az embereknek fel kell fogniuk a valóságot, mielőtt bezárul a lehetőség, hogy felkészüljenek az elkerülhetetlen összeomlásra.

 

 

1 A fiatpénz egy olyan kormány által kibocsátott valuta, amelyet nem egy fizikai árucikk, például arany vagy ezüst fedez, hanem a kibocsátó kormány. A legtöbb modern papírpénz fiat-pénz, beleértve az amerikai dollárt, az eurót és más jelentős globális valutákat.

2 A bail-in a bailout ellentéte. A mentőcsomagok segítenek megakadályozni, hogy a hitelezők veszteségeket vállaljanak, míg a bail-inek arra kötelezik a hitelezőket, hogy veszteségeket vállaljanak. "Technikailag a betéttulajdonosok ["Savers", például a takarékszámla-tulajdonosok] a bankok hitelezői" - magyarázta Norbert Häring egy 2013-as cikkben, amelyben a ciprusi banki megtakarításokra kivetni tervezett adót tárgyalta.

A walesi Llantrisant Royal Mint Häring azt javasolta, hogy egy apró, de igen széles körű hatású változtatás lenne, ha a folyószámlákon elhelyezett betétek, valamint az értékpapírok az ügyfelek tulajdonában maradnának, és megszűnnének a bankoknak nyújtott önkéntelen kölcsönként működni.

"A fizetési rendszer többé nem függne a bankok szolidaritásától - a bankok csődje nem érintené a [megtakarítókat], így válság esetén az államnak nem kellene többé bankokat kisegítenie csak azért, hogy megvédje a fizetési rendszert"."

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/2023-januarjara-eltunik-a-fiatpenz-minden-bankszamla-kiurul